Astrid's synsvinkel
Vi begynder at gå hen imod Familie Gunnarsen, men jeg går bag de andre. Jeg går med langsomme skidt over mod det hus. Huset, hvor min eks-kæreste bor i...

"Velkommen!" siger Gerd Anne og går lidt til side så vi kan komme ind. Hun krammer os alle sammen, men da hun når til mig, kigger hun lidt forvirret på mig, men hun trækker mig ind i et hårdt kram.

"Er du okay?" hvisker hun i mit øre. Jeg nikker bare trist og går med de andre. For at være ærlig, jeg vil ønske at Martinus ikke var født lige idag! Så behøver det ikke være så akavet imellem os.

"Ella, Astrid!" siger Emma og kommer løbende hen imod os. Jeg griner kort, men det stopper da Martinus kommer ned. Han kigger såret på mig, men jeg vender mit hoved om. Jeg gider ærlig talt ikke se ham eller snakke med ham.

Jeg går hen ind i køkkenet og sætter mig ned. Marcus kommer træt ud og hans træthed blev forvandlet til et meget stort smil da han ser at der er pandekager. 

"PANDEKAGER!" udbryder han og sætter sig ved siden af mig og tager en pandekage. Jeg griner lavt af ham, da det så sjovt ud. Martinus går stille hen til pladsen overfor mig.. Jeg skulle til at rejse mig op for at tage en ny plads, men de andre sætter sig.. PIS!

"Det er hyggeligt at i kunne komme!" siger Gerd Anne og smiler. Jeg vender mig hoved om og smiler falsk til hende. Altså jeg vil virkelig ikke virke trist.

"Bare tag for jer!" siger Gerd Anne og smiler venligt til os alle sammen. Jeg tager en pandekage og kommer noget flødeskum og chokolade cream og bær i min.

"Hvor lang tid har i været sammen Martinus og Astrid?" spørger min far. Øhmm.. Hvad skal jeg svare? Skal jeg bare sige: 'Hey familie! Martinus var ved at have sex med min bedste veninde! Og så har vi slået op og vi har det helt cool!' Seriøst, det er noget lort det min far lige kom ind på.

"Vi har slået op.." svare jeg koldt og kort tilbage. Gerd Anne kigger trist på os og Martinus kigger såret. Jeg prøver at holde mine følelser inde. 

"Hvorfor?" spørger Kjell-Erik. Jeg sender Martinus et Det-siger-du-bare-det-er-din-familie-og-din-skyld-blik! En tåre forlader hans øjenkrog. 

"Det er min skyld.." siger Martinus. - "Jeg har været et dumt svin overfor Astrid.." Hans stemme knækkede midt i sætningen.

"Men Martinus dog! Hvad skete der helt præcist! Vi vil gerne hjælpe jer!" siger min mor.. Jeg kigger irriteret på dem..

"Han var ved at have sex med min bedste veninde!" siger jeg hårdt. De andre ser helt forbavset ud. Gerd Anne kan slet ikke få et ord ud. Mine forældre kigger chokeret på mig.

"Jaaa.. Det passer.. Jeg vidste ikke hvad der skete. Jeg var slet ikke mig selv.." siger Martinus og flere tårer forlader hans øjenkrog. 

"Jaja.. alle skal bare have ondt af ham, han er også bare det gode og jeg det onde barn der hele siden får skylden.." siger jeg og rejser mig op. - "Tak for mad!" Jeg går op på toilettet og låser døren og lader tårerne flyde ud over det hele..// Heeej! håber at i kan lide kapitlet! Følg Victoria_Pedersen for et maraton! Hvis hun får 50 følger kommer der et maraton på en af mine bøger! I bestemmer hvilken bog! SÅ bare gå ind og følg hende! Tryk på navnet! Victoria_PedersenVictoria_PedersenVictoria_Pedersen  // 

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!