-Emir Yok !-

9K 314 1
                                    

Çıktıklarında ...

İnanmıyordum çünkü ikisinde'de imzalı formalar vardı. Ağzım açık bir şekilde onlara bakarken adel'in lafı ile kendime geldim "Merida" dedi ona baktım ve "Doğum günümde bu formanı bana hediye edebilirsin" dedim adel'de "Hiç sanmıyorum" dedi topu ona fırlattım ve kafasına geleceği zaman zıpladı ve top'a kafa attı. Top tekrardan bana geldi ve ayağım altına alarak topu "Hadi başlayalım" dedim baranda "90 dakika" dedi aylin'de "Bizim için hava hoş ama siz yorulmazsanız oynarız" dedi adel'de "Vay laf geçirmece ha" dedi bende "Ne anlarsan" dedim ve göz kırptım. Bir anda "DURUN !" diye çığlık attım. Adel,baran,aylin şaşkın şaşkın bana bakıyordu bende onlara bakıp "Taraftarsız olmaz" dedim ve içeri geçip evdeki herkesi dışarı çıkarttım. Annem,babam,hizmetliler falan. Onlara dönüp "Evet siz bizi tutuyorsunuz" dedim baran'da "Biz ?" dedi "Hımm" dedim ve "Tamam bayanlar bizi erkekler sizi tutuyor" dedim ve erkekler için sol tarafı gösterdim. Adel yanıma geldi ve "Oğlumda beni tutuyor" dedi bende hemen "Yok ya o beni tutuyor" dedim ve anneme verdim adel'de emiri annemden alırken "Unutma çocuğumuz ERKEK" dedi erkek kelimesine bastırarak bende ona döndüp "Tamam be efsuda bizi tutuyor" dedim baranda "Ama" dedi aylinde "Unutma bizim çocuğumuz KIZ" dedi o da kıza bastırdı. Her şey hazırdı hakemimizde meteydi. Ama o yemin etti doğruları söyleyeceğine. Sonra bize "BAŞLA !" dedi ve biz de oynamaya başladık. Yanlışıkla el kullandığımız için penaltı yedik. Ben kaleye geçtim ve topun başına'da adel. Erkekler "Adel" diye bağırmaya başladılar adel'de "Özür dilerim bebeğim" dedi ve geri geri çekilip topa vurdu. Bende hemen sağa doğru geçtim ve bana gelen topu kucakladım ve yere çakıldım. Adel "Hadi be !" diye yere sertçe vurdu bende koşup ayline sarıldım. Hahahaha. Aradan biraz zaman geçti ve adel'in kafa atması üzerine baran'ın eline değdi ve penaltı oldu aylin'e dönüp "Hadi git ve gol at" dedim aylinde "İlk sen at ben yapamam" dedi bende topun başına geçtim ve "Özür dilerim baran" dedim ve topa tüm gücümle vurdum. Baran topu tutacağı zaman top kale'nin direğine değdi ve içeri girdi hemen gidip ayline sarıldım. Aylin kulağıma "Kazanacağız" dedi. Bizi tutan herkes alkışlamıştı efsuda gelip hemen bize sarılmıştı. Bende emire baktım ve ona öpücük gönderdim. Adel'de emire bakıp "Oğlum gülme sen bizi tutuyorsun niye onlara gülüyorsun" dedi emirede hemen gülmeyi bıraktı. İlk yarı bitmişti. Aylinle oturuyorduk.

Adel'in Ağzında

İlk yarı bitmişti ve biz kaybediyorduk. Baran bana baktı ve "Kurtarırız" dedi ve sonrada "Özür dilerim" dedi yanına oturdum ve elimi omzuna koyarak "Bir şey olmaz zaten öylesine maç amaç eğlenmek ama ikinci yarıda bari şeref golü atalım ha" dedim baranda "Tabikide atacağız. Yeneceğiz onları" dedi ve mete'nin düdük çalması ile sahaya tekrardan çıktık. Meridaya keskin bir bakış attım ve oda bana öyle baktı. Mete düdük çaldı ve topu barana doğru tekmeledim baranda kızların kalesine doğru tüm hızıyla vurdu tam gol olacağı sırada aylin kenardan koştu ve topu dışarı çıkardı. Yine mi lan. Merida hemen koşup ayline sarıldı. Bende baran'ın yanına gidip "Pesetmek yok bir daha deniyeceğiz" dedim ve topu barana tekrardan gönderdim tam baran topa vuracağı zaman merida yandan geldi ve topa vurdu top aylline gitti bende hemen ayline doğru koştum aylinde hemen topu meridaya gönderdi baranda merida'nın yanına gitti ve tam topa vuracağı zaman merida topa kafa attı ve gol oldu. Merida hemen aylinin yanına gitti. Baran'ın yanına gittim ve "Şeref golü" dedim baranda kafa salladı. Merida ayline topu gönderdi tüm hızımla yanına gittim ve topa kafa atıp baran'a gönderdim topu baranda topu havya dikip kafa attı. Bu sefer golll lan bu sefer ! derken merida döşü ile topu ayline gönderdi aylinde hızı ile topa vurdu ve bende hemen gittim ve tam tutacağım zaman top kale ile buluştu. Yine mi gol attılar lan. Aylin hemen meridya sarıldı merida'da ayline sarıldı. Bir kez daha bir kez daha. Gelen topa tüm gücümle vurdum ve tam gol olacağı zaman mete maçı bitirdi. Hadi be. Kızları tutan takım onları alkışladı ve aylinle merida birbirine sıkıca sarılıp zıplamya başladılar.

Merida'nın Ağzından

Sevincimiz bitti ve bizi tutanların yanına gidip teker teker el çırptık..Babamda adel'gile döndü ve "Şerf golü bile atamadınız" dedi ve bize dönüp "Şunlara bir maç öğretin" dedi adel'de hemen "Taç ne lan taç ne hadi söyleyin ?" dedi bizde aylinle bir birimize baktık ve baran'da "Birde maç biliyorlar" dedi bende hemen "Tamam onları bilmiyor olabiliriz ama iki kızı yenipte bir şeref golü bile atamadınız" dedi metede ordan "Kapak" dedi adel'de topu mete'nin kafasına attı. Eve doğru geçtik hemen odaya çıktım ve duş aldım sonrada burda olan üstlerimden giyindim. Aşağı indim ve herkes sofrada idi. Zaten baran,aylin adel'de duş almıştı tabi ben emiri emzir,üstünü giydir falan derken geç kalmıştım. Bende sofraya oturdum ve yemeğimi yemeye başladım. Sonra kafamı kaldırdım ve "Bizim ödülümüzde bize imzalanmış formalarınızı ve imzalanmış topunuzu vereceksiniz" dedim baran ve adel aynı anda "Canımızı al" dedi aylinde "Biz bilmeyiz hediyemizi istiyoruz" dedi bende "Evet" dedim babam'da "Yarın giderler imzalatıp gelirler" dedi baran ve adel yine aynı anda "Baba" dedi babamda "Ne ? Kızlar doğru söylüyorlar hediyelerini vermemiz lazım haksızlık olur" dedi adel'de "Mete gider" dedi babamda "Her şeye mete. İstersen merida ile boşan mete evlensin" dedi bende "Evet maç varken'de karpuz al dedim mete alsın arıyımda" dedi adel bana bakıp "Mete ile evlenmeye meraklısın galiba" dedi bende "Yok ya ne meraklısı olcam sadece sana kızsınlar diye diyorum" dedim babam'da "Öylemi ?" dedi bende kafa salladım adel'de hemen "Peki yarın sabahın köründe gidip aldım onu da söyle " dedi bende "Aldı" dedim. Yukarıdan emirin ağlama sesi geldi ve tam kalkacağım zaman adel "Sen yemeğini ye ben bakarım" dedi bende kafa salladım. Adel yukarı çıktı ama emir hala susmadı. Sonra yukardan adel "MERİDA" diye bağırdı bende hemen yukarı çıktım. Emiri kucağıma aldım ve emir elini göğsüme sokmaya başladı bende adel'de dönüp "Adel çıkta emziriyim" dedim adel'de çıktı bende emiri emzirmeye başladım ve geri yatağa yatırdım ve aşağı indim. Annem hemen "Niye ağlıyormuş" dedi bende "Karnı acıkmışta o yüzden" dedim. Efsuda bir süre sonra baranın elinden tuttu ve yukarı çıkardı. Sonra geri aşağı indiler. Aradan bi 5-10 dakika geçti ve bende yukarı çıktım. Tam kapıdan çıkacağım zaman yatağa baktım

E.Emir Yo.Yoktu !

MAFYA BENİ SEÇTİ (düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin