GELECEK BÖLÜMDEN..

677 35 84
                                    

Selam okuyucularım, nasılsınız?

Birkaç ufak şeyler yazdım. Zor günlerde anca bu kadar oldu. İnşallah beğenirsiniz..🙏🏻

Keyifli okumalar olsun..

YAZAR'ın ağzından..

..

Selin'i kucağına aldığı gibi eve doğru hızlıca adımladı, kendi odasına çıktı direk. İkisinin de üzeri iyice batmıştı ve keskin bir koku üzerlerine sinmişti. Önce Selin'i duşa sokması gerektiğini fark ettiğinde, bedenini endişe kapladı. Bunu yapması demek kadını soyması demekti ve Selin boş bakışlarla hala etrafı izliyordu. Kendi başına duş alabileceğinden emin değildi Can.

Kucağından, odasındaki geniş banyoya Selin'i bırakınca etrafına bakındı önce. Bunu yapmak isteyip istemediğine odaklanması lazımdı. Vücudunu ateş basmıştı adeta, Selin'in çıplak olacağını düşünerek..

Selin'de etrafa baygın bakışlar atmaya devam ediyordu ifadesizce, iyi değildi.

''Selin kendi başına yıkanabilir misin?'' dediğinde Can, kaşlarını çatmıştı endişeyle. Vereceği cevap onun için önemliydi ve kadın başını aşağı yukarı sallayarak bunu yapabileceğini fısıldadı. İşte buna sevinse mi üzülse mi bilemedi..

''Tamam o zaman sen duşa gir, ben odadayım..'' dedi kapıyı eliyle işaret ederek. Kadın direk üzerindekilerden kurtulmaya başlamıştı bile, Can derin bir nefes aldı kapıdan çıkmadan hemen önce..

Daha beş dakika olmamıştı ki, ''Yapamıyorum..'' diye bir ses işitti Can..

Ne yapacaktı şimdi?

Vakit kaybetmeden Selin'e bir şey olmaması için, banyoya girdi endişeyle ve gözlerini nedensizce kıstı. Selin üzerindeki kazaktan kurtulup sadece pantolonu ve siyah süteniyle kalmıştı. Ceketi, ayakkabıları ve siyah kazağı yerlere saçılmıştı. Sütyenden taşan dolgun göğüslerine bakmamaya çalışarak, ona yavaşça yaklaştı.

Şuan karşısındaki kadın güzel vücuduyla adamı gerçekten zorluyordu.

''Noldu?'' derken endişeliydi adam..

Selin pantolonunun fermuarı ve düğmeleriyle bir süre uğraştıktan sonra pes edercesine, karşısındaki adama koca gözlerini dikti. ''Olmuyor..'' dedi, yarısı açılmış fermuara ve hala ilikli olan düğmeye baktı Can. Haklıydı, becerememişti.

Üzerindeki daracık pantolon zaten uzun bacaklarını ortaya çıkarıyordu. Derin bir nefes alarak dizlerinin üzerine çöktü, Selin'e yardımcı olmak için ellerini önce düğmeye ardından da fermuara götürdü.

Halletmişti sorunu, tabi bu sırada başını birkaç kez kaldırıp, ufak bakışlar atmadan durmadı. Hemen başının az üzerinde duran dolgun göğüsleri dikkatini fazlaca dağıtmış hatta bu yüzden düğmeyi zor açmıştı tabi.

''Şimdi oldu..'' dediğinde, gözlerini ona bakan koca gözlere dikti. Yerinden kalmaya hazırlandığı anda, Selin başından onu kuvvetlice ittirerek, öyle kalmasını sağladı. Yaptığı şeyi anlamayan Can, gözlerine bakmaya devam etti.

''Çıkar şunu..'' dedi, pantolonu kastederek..

Can mecburiyetle pantolonu kalçalarının kenarından tutarak, yavaşça aşağıya doğru indirmeye başladı. Selin eliyle hala Can'ın başından sıkıca tutunuyordu dengesini sağlamak istercesine ve saçları çekiştirdiğinden haberi yoktu.

''Neden bu kadar dar ki..'' derken Selin, gerçekten anlamamış gibiydi..

Geçici zihin karışıklığı da başlamıştı..

GECE'NİN MAVİ KARANLIĞI (TAMAMLANDI!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin