Jeg vågner op og jeg tænker over hvad der skete igår. Når ja.. Dagen jeg slog op med Martinus..

"Godmorgen Astrid!" Siger Ella og kommer løbende hen imod mig.

"Dårlig morgen.." mumler jeg. Ella lægger sig ind under min dyne.

"Vi skal spise morgenmad sammen med Familie Gunnarsen" siger hun glad. Jeg sukker. Ikke Martinus...

Martinus' synsvinkel.
"Martinus! Familie Eriksen kommer idag til Morgenmad!" Siger Mor. Jeg får det dårligt da hun sagde familie Eriksen. Astrid kommer. Jeg savner hende.

"Martinus? Martinus?" Råber min mor. Jeg har fået en ide! Jeg skriver en sang! Jeg finder en notesbog frem. Døren går op til mit værelse. Marcus kommer stille ind. Han sætter sig på min seng.

"Hørte du ikke hvad mor kaldte på dig?" Spørger han, mig. Jeg nikker.

"Jo, men da hun kaldte fik jeg en ide og jeg blev nød til at skrive den ned!" Siger jeg. Han sukker og går ud ad mit værelse. Min telefon Bibber.

"Undskyld.. det hele er min skyld" har Leah skrevet. Jeg får det dårligt indeni. Det er ikke kun hendes skyld, men vores begge.

Jeg slukker min telefon og går ned til køkkenet. Marcus står og hjælper mor med at stille tallerkenerne over på bordet. Emma, hun ser tv.

"Martinus, kan du lige hjælpe Marcus med at dække bordet?" Spørger mor. Jeg nikker....

// HEEEJ! Håber i kan lide kapitlet! Jeg har fået min iPhone 7 plus, ihhh!! <3 men håber i kan lide kapitlet, for det har ikke været nem at skrive det. Jeg har brugt vildt lang tid på at tænke på ideer til det her kapitel! Så vote og efterlad en kommentar! <3 //

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!