S J U

5.5K 91 24
                                    

Måndag 9 April 2018

Han är en jävla idiot som är så jävla dum i huvudet.

"Dante gå ut härifrån, jag vill inte se dig." Säger jag utan att ens titta på honom och kramar om kudden omöjligt ännu mer. Jag hade inte riktat min uppmärksamhet mot honom när dörren öppnades men jag så i garderobsspegeln att det var han.

"Alida du är i mitt rum, så jag får faktiskt vara här inne." Mumlar han lågt och jag känner hur han några bara några sekunder senare lägger sig bredvid mig i sängen. Han placerar sin hand på min midja men jag drar mig ifrån.

"Du slog mig." Säger han och det förvånar mig verkligen att han inte är arg på mig, eller han visar det inte iallafall.

"Ja men du förtjänade det." Svarar jag honom lågt tillbaka.

"Ja jag antar väl det." Han skrattar svagt vilket får mig att frågandes vända mig om och titta på honom.

"Så du är inte arg på mig?" Frågar jag och ligger mig mot honom istället.

"Nej det är jag faktiskt inte, jag trodde att jag skulle bli det men jag förstår verkligen varför du gjorde det." Säger han, jag nickar svagt och fäster min blick i taket.

"Du vet, du är inte som alla andra brudar jag har varit med. Med andra tjejer kan jag vara dominant, jag kan bestämma utan att dem säger emot men med dig går det inte och det gillar inte jag." Han suckar frustrerat till.

"Mm men ändå kysser du mig Dante." Säger jag lågt tillbaka.

"Det där skulle aldrig ha hänt."

"Alltså Dante jag har absolut inte några känslor för dig men jag uppskattar absolut inte att du behandlar mig som skit och speciellt inte när det faktiskt var du som kysste mig." Jag stänger igen ögonen i några sekunder och öppnar därefter upp dem igen.

"Men det är såhär jag är som person Alida." Han tittar ner på mig och jag möter hans ögon.

"Ja jag vet det, det är du är men det är inte sån du behöver vara." Mumlar jag och blicken som ligger i hans ögon stannar kvar.

"Jag tror verkligen att det finns något inom dig, en Dante som faktiskt kan visa känslor och som bryr sig. Innerst inne tycker du om mig för varför skulle du annars göra det du gjorde?" Säger jag och lägger min hand försiktigt i hans. Han tittar ner på min hand som ligger placerad över hans och kramar om min hand.

"Alida du förtjänar en kille som kan ge dig det du vill, det du behöver för jag kommer bara att göra dig olycklig." Mumlar Dante lågt och biter sig i läppen.

"Så du gillar mig alltså?"

"Ja, nej, alltså jag vet inte. Nej jag kan inte, jag kan inte gilla dig." Säger han suckandes och sätter sig på sängkanten, jag kryper över sängen för att sätta mig bredvid honom.

"Du vet, allt går om du bara öppnar upp dig." Jag placerar försiktigt en kyss på hans kind och tittar upp på honom.

"Det går bara inte." Säger han skarpt, jag nickar enkelt på huvudet men låter ändå min hand placeras på hans lår.

"Du gillar inte mig och jag gillar inte dig men samtidigt så dras vi ändå till varandra. Säger inte det dig något alls?" Mumlar jag lågt och känner hur hans hand placeras ovanför min egna.

Toxic // Dante LindheWhere stories live. Discover now