Capitolul 1

679 20 13

Totul  era atat de frumos pana cand o raza de soare care nu stiu cum si-a făcut loc prin draperie mi-a stricat somnul de frumusețe.Ma dau cu greu jos din pat si ma îndrept spre baie.Doamne , sunt atat de chioara uneori e a doua oara pe săptămâna asta cand dau cu capul in nebunia asta de usa de la cabina , zici ca e invizibila.Ma spal cat de repede pot , ma imbrac in 2 minute si 3 miscari de carate si cobor in bucatarie.
Astăzi fiind sâmbată m-am gandit să merg in mall cu prietena mea Ema.Am terminat de mâncat si am urcat in masina cu destinația " 10 ore de calvar".Deși sunt o persoana care iubește moda , cumpărăturile cu Ema sunt ca si orele de gătit cu mine , CHIN.

-Buna,Ema,ce faci ?

-Buna Maia , nu te vedeam,credeam ca nu mai vii!

-Cum sa nu vin,nu a ramas stabilit?

-Ba da,hai sa mergem!

-Si ce ai facut,ti-au acceptat cei de la Harvard bursa?

-Daaaaaaaa am reusit.In fine,dar tu,te-ai gandit ce faci ?

-Am zis sa imi incerc norocul,am vorbit cu tata si a zis ca luni sa plecam la New York?

-Aaa,perfect,dar te-ai gandit daca nu te accepta,ce vei face?

-Pai stii tu,incercarea moarte nu are, pentru mine ar fi un vis indeplinit!

-Te inteleg, cand am aflat ca am intrat la Harvard,efectiv am explodat de fericire!

-Deci,hai sa ne cautam de imbracat,doar odata imi da tata cardul,deci hai sa profitam!!

-Ieeeeee!!

Am inceput sa luam toate magazinile la rand,de la imbracaminte pana la mancare.Au trecut doua ore in care doar ne-am plimbat prin magazine.Pe cat de fericita era Ema, pe atat de emotionata eram eu,deoarece tata a obtinut foarte greu ,o prezentare la Victoria Secret pentru mine.Si acum imi aduc aminte ca aveam doar 10 ani cand am vazut pentru prima data o prezentare de moda,de atunci,pana acum am cumparat foarte multe haine,cu care defilam prin fata tatei cand venea de la servici.

-Helloo,Maia,mai esti aici?

-Aaaa,da, ma gandeam cate prezentari de moda faceam in casa,si ma imaginam in fata atator oameni!

-Daaa,Maia,eu voiam sa-ti spun ca trebuie sa plec deoarece mama are treaba cu mine!!

-Bine,pai daca e poate vii maine pe la mine sa ma ajuti cu tinuta pentru prezentare.

-Da,sigur maine la 2 sunt la tine!!

Mi-am imbratisat prietena cea mai buna ,am urcat in masina si am plecat in cea mai mare viteza acasa..........

Am intrat in casa,iar tata dormea pe canapea cu Zoey ,catelusa mea.Cat pot sa imi iubesc tatal.A facut atat de multe pentru mine.Cand a venit si mi-a spus ca mi-a obtinut prezentare la casa de moda efectiv am ramas fara cuvinte.Nu stiu ce m-as face fara el.

L-am pupat pe frunte si am mers la mine in camera unde am dat drumul la serial si m-am uitat pana la 12 noaptea,iar apoi m-am schimbat in pijmaua mea cu pisicute si m-am culcat,gandindu-ma la ce viitor as avea daca as primi un contract la Victoria Secret.

......

Heii...aceasta este prima mea carte si acesta este primul capitol.Scuze pentru greselile gramaticale.Sper sa va placa.Lectura placuta dragilor....<3
Dragoste cu stilWhere stories live. Discover now