Kodex chování

1.7K 72 0
                                    

Wattpad je místem, kde si příběhy žijí svým vlastním životem a Wattpad tým dělá vše pro to, aby vytvořil útulné a hlavně bezpečné místo pro každého z vás, abyste mohli v klidu pracovat na své vlastní tvorbě nebo objevovat příběhy ostatních.

Aby mohl Wattpad vytvořit inkluzivní a příjemné prostředí, musí se ujistit, že jste plně informováni o všech typech příběhů, které můžete na Wattpadu najít, ale i o obsahu, který tu můžete nebo naopak nesmíte zveřejňovat!


Než se pustíte do psaní, prohlédněte si prosím následující pokyny:

          • Při vytváření uživatelského jména dbejte na to, aby nebylo nenávistné nebo sexuálně explicitní.

          • Je důležité respektovat a chránit city ostatních uživatelů Wattpadu, stejně jako jejich vlastnictví a osobní údaje.

          • Neměli byste zveřejnit nic, čeho byste mohli v budoucnu litovat, nebo co by vaši přátelé, rodina, nebo učitelé neradi viděli online.

          • Měli byste si přečíst pokyny k obsahu, kodex chování, podmínky služeb, a zásady ochrany osobních údajů, abyste znali všechny potřebné informace k tomu, abyste si Wattpad užili a mohli pomoci i ostatním, aby si ho mohli užít stejně jako vy.


Jestliže se setkáte s jakýmkoliv obsahem, který porušuje pravidla, oznamte to prosím přímo Wattpadu a to tak, že obsah nahlásíte. Jak to udělat, se dozvíte zde.

Pro více informací o tom, jak bezpečně používat Wattpad, navštivte prosím Wattpad Safety Portal

V neposlední řadě, pro více informací o ochraně autorských práv, navštivte prosím často kladené otázky o ochraně autorských práv.  


Komentáře a zpětná vazba (Nehejtujte - komunikujte!)

Konstruktivní komentáře jsou vítané - pokud jsou specifické a podané povzbudivým a zdvořilým způsobem. Může se stát, že najdete příběh, který zkrátka neodpovídá vašemu vkusu, nebo se kterým nesouhlasíte, Wattpad je ale místem, které oslavuje různorodost, podporuje svobodné vyjadřování a bezpečné kreativní prostředí. 


Respektujte ostatní (Jsme jeden svět.)

Komunita Wattpadu je rozmanitá skupina se spoustou odlišných názorů a hodnot. To ovšem ale znamená, že každý musí být vůči ostatním tolerantní a respektovat i ty, kteří na věc nemají stejný názor jako vy. Je důležité, abyste byli trpěliví a pokusili se představit si situaci z jiného pohledu. Nebojte se omluvit, pokud jste se zmýlili nebo udělali chybu. Pokud se vám nedaří problém vyřešit osobně nebo s pomocí funkce ztlumení uživatelů, prosíme, abyste jakékoli urážlivé nebo jinak nevhodné chování nahlásili na adrese report@wattpad.com. Více informací o respektování ostatních naleznete zde.

Pravidla WattpaduKde žijí příběhy. Začni objevovat