Astrid's synsvinkel
Jeg går ud i køkkenet. Gerd Anne står smilende og laver mad. Jeg tager et glas vand og tjekker min Instagram igennem.

Jeg går ind på de opslag jeg bliver tagget i. Der er et billed der fanger mine øjne. Et billed hvor der står to og kysser til en fest?

Jeg trykker ind på billed. Der er over 1000 likes på?! Jeg kigger ordentligt på billed. Jeg ser at det er mig. Jeg kysser overhovedet ikke Martinus, men en helt anden.

Det er Tobias, Tobias fra parallel klassen. Der står: 'Astrid Eriksen i utroskab med Martinus! Martinus fortjener bedre!'

Jeg taber glasset og bryder sammen. Martinus kommer styrtende ud af døren og over til mig. Gerd Anne sætter sin ene hånd på min ryg.

Jeg er virkelig en dårlig kæreste. Hvorfor.. jeg kan slet ikke snakke. Jeg har været Martinus Utro! Jeg kan ikke få det ud af mit hoved.

"Hey! Astrid! Hvad sker der!" Spørger Martinus og krammer mig hårdere. Gerd Anne går lidt væk fra os.

"Hvad sker der Astrid?" Spørger Martinus og trækker sig væk fra krammet. Jeg kan slet ikke få nogle ord ud. Jeg er helt chokeret. Jeg er en dårlig kæreste, jeg har været Martinus utro.

"Martinus. Jeg har været dig utro?" Hulker jeg. Han krammer mig. Jeg troede at han vil råbe af mig.

"Astrid. Det er okay! Jeg ved det godt. Jeg ved at du ikke kunne styre det. Du var fuld. Jeg er ikke sur på dig, men på Tobias, fordi han var ikke fuld." Siger han og kysser mig stille på kinden.

"Hvornår er du blevet så forstående?" Spørger jeg og fælder en tåre. Han griner stille af mig.

"Astrid, kom. Lad os samle det glasskår op!" Siger han og henter en kost og fejebakke oh fejer det væk.

"Kom" siger han og tager stille min hånd.

// nurh!!!! Nu vil jeg være Martinus kæreste endnu mere! Han er såååå sød (: hvem vil også have sådan en Martinus eller en Marcus som opfører sig ligeså Martinus, så sød, forstående? //

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!