c h a p t e r o n e

3.3K 218 97

L o u i s 
T o m l i n s o n

Félve kopogtam be az igazgatói iroda tanáriba nyíló ajtaján. Mr.Montgomery-től nem csak a diákok tartottak, hanem mi, tanárok is. Mr. Mike Montgomery. A körzet legszigorúbb igazgatója. Nem érdemes vele ujjat húzni, hacsak nem munkanélküliként akarod tengetni hátralévő napjaidat.

– Szabad! – a titkárnő hangja szakított ki a merengésemből. Lassan lenyomom a kilincset és belépek az irodába. A bútor lakkozó jellegzetes, citromos illata lengi be a helyiséget. Na meg persze ott van az orrfacsaró tisztítószer szag. A takarítónők mindig alapos munkát végeznek itt, így reggelente mindig ez van.

A főnököm az asztal sarkára támaszkodva fürkész engem. Mellette Rosie, a titkárnője áll. Úgy is mondhatjuk, hogy titkárnő extrákkal. Maradjunk annyiban, hogy megvan kettejük között a kémia. Egy fiú van még itt velük. Egy halvány lila pulóvert visel, lábain egy fekete farmer feszül, nyakában pedig két nyaklánc lóg. Az egyik egy sima, aranyozott darab, a másik pedig egy ezüst, aminek a végén egy kereszt medál csüng. Ujjait szebbnél szebb gyűrűk díszítik. A kézfején egy kereszt alakú tetoválás virít. Göndör tincsei kuszán meredeznek a fején. Arcára vezetem a tekintetem. Ragyogóan zöld íriszei vannak és meggyvörös, telt, csókolnivaló ajkai. Az arca tökéletes. Művészi. Mintha nem is evilági lenne. Mintha egy profi festő vásznáról kelt volna életre. Félek, hogy ez az angyali külső egy ördögi belsőt foglal magába. Ez így túl szép, hogy igaz legyen.

Feltűnően végigmér engem. Beharapja alsó ajkát és visszafojt egy pimasz mosolyt, amitől aranyos gödröcskék jelennek meg arcán. A tekintete huncut, s szinte felfal. Alig észrevehetően rám kacsint. Nem kell hozzá sok ész, hogy megállapítsam: a srác nem hetero.

– Jó reggelt Mr.Montgomery – köszöntöm az igazgató urat illedelmesen, mielőtt neki is feltűnne a göndörke akciója.

– Jó reggelt Louis. Nincs sok időm. Csak egyszer tudom elmondani, szóval figyelj jól. Ő Harry – mutat a mellette ácsorgó földöntúli fiúra. – A te osztályodba fog járni. Emellett természetesen a biológia tanára is te leszel. A tankönyvei már nála vannak és az órarendet is megkapta. Mutasd be az osztálynak és ismerkedjetek össze ti is. Ó, és korrepetálnod kell majd bioszból. Ez fontos – na nem, ezt a gyereket biztosan nem fogok korrepetálni. – Nem fogadok el nemleges választ – a gondolatolvasó édesanyádat, azt.

– Rendben. Minden világos – készségesen bólogatok. Persze, hogy helyeselek. Ember legyen a talpán, aki ennek a férfinak nemet mer mondani.

– Örülök. Menjetek, nekem dolgom van – biccent az ajtó felé, mire intek Harry-nek és egy-egy 'viszlát' után elhagyjuk az irodát. A becsengő már elhangzott. A folyosók kiürültek, mindenki a termekben van.

– Melyik terembe megyünk? – töri meg a csendet Harry.

– A nyolcasba. Ott van, a folyosó végén – a fehér ajtóra mutatok, ami a megfelelő helyiségbe vezet majd minket. Harry hümmög egyet.

– Egyébként, tetszik a stílusa. De csak óvatosan az ilyen nadrágokkal, Mr.T. Feszülnek. Főleg ott dél tájékon – rám kacsint, óvatosan végigsimít a fenekemen, majd rá is csap és egy elégedett mosollyal az arcán sétál be a terembe, engem pedig ott hagy megszeppenve.

bubblegum bitch ×× larry stylinsonWhere stories live. Discover now