LAATSTE DEEL

917 45 8

Na school besloot ik nog even met Liam te praten. Hij weet dus dat ik hem leuk vind.. Het was ook echt awkward, ik ben awkward. Ja. Dat. Het ging ongeveer zo:


''Liam, mn ass is confused. Vind je me nou leuk of niet''. Hij zei van wel, maar ehh zo doet hij niet.. Anyways, we gaan vanavond dus afspreken. Ik moet nog steeds iets voor hem doen. Geef me spontaan de griep ofzo.


--


Liam komt aanfietsen, hij stapt nonchalant af en gooit zijn fiets tegen het hek in mijn voortuin aan. Hij belt aan, ik kijk door het spiekgaatje van de deur naar hem. Volgens mij heet het geen spiekgaatje, maar goed. Ik wacht even casually totdat ik de deur open doe, anders ziet het er ook weer zo stom uit. ''Hey" zeg ik dan. "hoi!'' zegt hij over-enthousiast. Hij heeft een tas bij hem. "Wat zit daar in?'' ''Jaaa dat heb je nodig om te doen wat ik wil..'' zegt hij geheimzinnig. Ik pak zijn jas aan en hang hem op. Daarna lopen we samen de huiskamer in. "dus wat moet ik doen?'' Liam ploft op de bank. "Je moet pannenkoeken bakken." Oke dit had veel erger gekund.

Nadat ik een paar pannenkoeken perongeluk op de grond heb laten vallen met het omdraaien, heb ik 'succesvol' een avondmaal gemaakt. ''Nou eetse'' zeg ik als ik hm een bord aangeef.  Ik prop mijn mond vol. Liam kijkt me aan. " Dus game over he?'' "Nee Liam, Gayme over, met een Griekse ij ertussen, omdat we gay zijn enzo ja da-" Ik kan mijn zin niet afmaken omdat hij me ineens random kust. Hij is dus wel een beetje soort van romantisch.A/N dankwoord denk ik?

Oke guys, dit was het dan, het laatste deel, el grand finale etc. Ik kan niet zeggen dat ik trots ben op dit boek, want zelf vind ik hem echt intens shitty en cringe, maar ik ben wel blij met al deze mensen die tijd nemen om dit kutboek te lezen, en lieve reacties te plaatsen.. EN OMG 10k reads??? nou ja bijna oops. Dit had ik nooit verwacht, op mn eerste boek? Wauuuwww ik ben weer eens een zweefteef aan het uithangen.  Samenvatting dan even, bedankt jongens, zonder jullieeee had ik nooit motivatie om dit boek te beginnen, en af te maken. De laatste tijd heb ik super weinig geüpload omdat ik het erg druk had, maar goed. Thanks, Thanks en Thanks. liefdeee naar jullie.Gayme over (BxB) FINISHEDLees dit verhaal GRATIS!