62.Bölüm: Yoksa Bu Bir Rüya Mıydı?

1K 24 0
                                    

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte uyanmıştım. Yanımda uzanmış yatan Mamoru o kadar tatlı görünüyordu ki onu tam öpecekken midemin aninden bulanmasıyla tüm hevesim kursağımda kaldı. Aniden lavaboya koşarken kendi kendime ''bu kusmalarda fazla oldu ama ne bu ya? Her gün her gün'' diyordum. Ben kendi derdimle uğraşırken Mamoru da sesler üzerine uyanınca soluğu doğruca banyo da aldı. Beni izlediğini ise bana günaydın dediğinde fark ettim. Bunun üzerine ona gülümsedim. O ise bana imalı bir gülümsemeyle ''Yine mi bulantı'' dedi. Akşamdan biliyor sebebi. Bilmediği benim ona yapacağım oyun...

İşimi bitirip elimi yüzümü yıkarken ''Evet, Mamo ya.Ne bulantıymış kaç gündür bitmedi. Acaba yediğim bir şey mi dokundu'' dediğim an Mamoru dondu kaldı. Bunu suratındaki ifadeden anlamıştım ama belli etmedim. Mamoru ise kendi içinde savaş veriyordu. ''Usagi hamileydi ama o öyle davranmıyordu. Ya Usagi bu hamilelik olayından fazla korkup dün gece olanları resetlemişti ya da numara yapıyordu.'' Mamoru bunları düşünürken Usagi elindeki havluyla elini yüzünü kuruluyordu. Mamoru'nun sessizliği üzerine ''Mamoru bir sorun mu var?'' diye ona seslenip yeniden oyuna dahil olurken onun tepkisini deli gibi merak ediyordu.

Mamoru ''Aslında var.'' Derken ise yanılmadığını anladı. Bozuntuya vermeden ''Öyle mi? Söyler misin'' dedim. O ise şokla bana ''Sen dün olanları hatırlamıyor musun? Bana verdiğin haberi.'' Diye sormuştu. Güldüm ve onu çıldırtacak şekilde ''Dün ne oldu ki?'' diye sordum. Bu onu şok etmişti ama belli etmiyordu. Sonra o sakinleştirici sesi duydum. Bana dün olanları hatırlatmaya çalışıyordu. Dinledim.''Usako canım sen ciddi misin? Gerçekten bir şey hatırlamıyor musun?''

Bunun aksine ben sordum cevap vermek yerine.''Mamo sen iyi misin? Hiç iyi görünmüyorsun.''

Mamoru o an düşünmeye başlamıştı.''Bu nasıl olurdu? Ben yoksa hayal mi gördüm. Dün olanlar sadece bir rüya mıydı? Aman Allahım bunu öğrenmem lazım ama nasıl?'' diye kendi kendine düşünürken Usagi ise bir taraftan içten içe gülüyordu. Mamoru'ya küçük bir oyun oynuyordu sadece ama bu oyunu henüz bitirmeye hiç niyeti yoktu. O esnada Mamoru'ya dönerek gayet ciddi bir şekilde ''Hey Mamo, neyin var? İyi misin? Anlatmak ister misin?'' dedim.

Mamoru gerçekten artık kafayı yediğini düşünmeye başlamıştı.Ya Usagi gerçekten hiçbir şey bilmiyor ya da çok iyi rol yapıyordu. En iyisi direkt sormak diye karar verdi. Hemen Usagi'ye dönerek ''Aslında ben iyiyim ama kafamı kurcalayan tek bir soru var''dedi. İşte beklenen soru geliyordu.

Usagi cevabın kendisinde olduğunu bildiği soruyu ''Neymiş o?'' diyerek öğrenmeye çalışırken Mamoru sabırsızca ''Tamam lafı uzatmıyorum direkt söylüyorum. Sen hamile misin?'' diye sordu. Bingo. Ben kahkahalarla gülüp ''Bu da nereden çıktı şimdi?'' diye sorarken Mamoru ters bir sesle ''Bunda gülünecek bir şey yok. Bana doğruyu söyle. Sen dün bana bu haberi verdin. Doğruladın ama bu sabah hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsun... Acaba hepsi rüya mıydı? Ben baba sen de anne olacaktın! Unuttun mu?'' diye umutsuzca sordu.

Usagi şaşkınlıkla ''Anne mi?'' diye sorarken Mamoru daha fazla bu duruma dayanamayıp ''Tamam ya ben gidiyorum. Herhalde ben yanlış anladım. Gördüğüm rüyanın etkisi bu olmalı. Ama o kadar gerçekçiydi ki!'' dedi. Artık pes etmişti. Usagi onun bu hallerine daha fazla dayanamazken odadan çıkmadan onu durdurdu ve istediği cümleyi söyledi. ''Rüya değildi.''

''Ne?''

''Rüya değildi diyorum. Tüm hatırladıkların gerçek.''

Mamoru ''O zaman sen gerçekten hamilesin! Ama sabah olanlar neyin nesiydi öyle?'' diye sordu şaşkınlıkla.

Usagi dudaklarını ısırıp ''O mu, şey ben sana sadece oyun oynamak istemiştim.'' Dediğinde Mamoru ''Oyun mu? Oyun mu? Burada kafayı yiyordum. Sen bunu yaparak neyi öğrenmek istedin?'' diye resmen kükredi.

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin