Part 21

2.3K 74 8
                                    

Včera jsem pěkně brzo usnula a tím pádem se mi ráno vstávalo celkem dobře. Vběhla jsem hned do koupelny, v klidu se osprchovala a vyčistila zuby. Dnes jsem šla do školy vlastně zase sama, protože kluci mají trénink. Trošku jsem se nalíčila a už svižněji jsem se šla obléknout. Nakonec jsem zase nestíhala a do školy běžela jako o život. Doběhla jsem v čas asi pět minut před hodinou.

Když jsem vstoupila třídy, nikdo si mě nevšiml, až na tři kluky. Zayn, Niall a v neposlední řadě Harry. Super kombinace bych řekla. Ex přítel, nevlastní bratr a přítel. Šla jsem tedy k nim blíž. Louis už seděl vedle Zayna a já si měla sednout vedle Harryho.

"Ahoj, začínal jsem mít o tebe strach, když jsi tak dlouho nešla, princezno. " Řekl a vtáhl mě do pevného objetí. Oči všech našich spolužáků na nás spočinuly a já se cítila mírně trapně. "Stalo se něco?" Optala jsem se a hodila tázavý pohled na Harryho. "N-ne všechno je v pohodě." Vykoktal Harry a začal se rozhlížet všude okolo. Něco mi tu nehrálo.

V tom však zazvonilo na hodinu a já se pomalu usadila vedle Harryho. Celou hodinu byl nervózní a koukal na hodiny. "Harry, děje se něco?" Zeptala jsem se a chytila jsem ho za ruku. Měl je celkem studené. "Byla tady Ashley. Prý se postará o to, aby to mezi námi skončilo. Seřval jsem ji a odešla, ale i tak mám strach." Odpověděl a mou ruku stiskl. "Já ti vždy budu věřit, Harry." Povzbudila jsem ho a položila mu hlavu na rameno.

"Takže, nějaké návrhy na třídní výlet?" Zeptal se učitel, já zvedla ruku a řekla jsem náš návrh na Los Angeles. Všichni překvapivě souhlasili a tak jsme měli výlet vyřešený.

Zbytek školy utekl více než rychle a my už s Harrym stáli před školou.

"Mám nápad. Půjdeme na nějaký dobrý oběd a pak něco vymyslíme. Co ty na to, princezno?" Řekl Harry a přitáhl si mě za boky k sobě. Své ruce jsem zachytila za jeho krkem a více se k němu přiblížila. "Mileráda" odpověděla jsem a spojila naše rty. Opět jsem cítila ty jeho měkké růžové rtíky. Byl to nejúžasnější pocit na světě.

Otevřel mi dveře od auta a já jen nasedla. Přijeli jsme snad před tu nejdražší restauraci v Londýně a vystoupili jsme.

"Počkat, Harry. Vždyť tady to je hrozně drahý." Sykla jsem směrem k němu a on mě jen zatáhl dovnitř.

"Pane Stylesi, jako obvykle?" Zeptala se postarší dáma s jídelním lístkem v ruce a na tváři ji pohrával milý úsměv. "Pro dva, dnes mám společnost" odpověděl Harry a přitáhl si mě blíže k sobě. Bok po boku jsme kráčeli přes restauraci až na konec místnosti ke stolu. Harry mi odsunul židli a já se tak usadila.

"Děláš si srandu?" Zeptala jsem se a nevěřícně se na něj podívala.

"Ne a to není ani všechno. Mám pro tebe překvapení, ale to až po jídle." Odpověděl Harry a stiskl mi ruku, kterou jsem měla položenou na stole.

"Jsi snad milionář nebo co?" Dodala jsem a zasmála se do toho. " To spíš táta, ale mě z toho taky kape dost." Řekl Harry a mě spadla brada.

Je zazobanej a chodí na normální střední? Jsem čekala spíš nějakou soukromou.

"Promiň, měl jsem ti to asi říct." Dodal Harry a omluvně se na mě díval. Jen jsem se usmála a už přicházel číšník s naším jídlem. Byl to uzený losos s bramborovým pyré. Když jsme vše dojedli, přinesli nám ještě víno.

"No a teď druhá část odpoledne." Pronesl Harry a vytáhl obálku.

"Co je to?" Opáčila jsem a nejistě vzala obálku do ruky.

"Se podívej" řekl a naklonil se více nad stůl.

Opatrně jsem obálku otevřela a uviděla dvě letenky do Paříže. Na tenhle čtvrtek.

"Harry, to nemůžu přijmout." Vyhrkla jsem a obálku položila opět na stůl.

"Řekl jsem, že to všechno musí začít na neobyčejném místě. Paříž je město zamilovaných. To my přece jsme. Nechci aby to začalo někde tady. Ty jsi neobyčejná, potřebuješ neobyčejné místo."

Tuhle kapitolu jsem psala 3x protože se mi nechtěla uložit a pokaždé se to vymazalo. Paráda.

Ale tak je Neděle a je tu i nová kapitola❤❤ Enjoy it a Děkuju vám za vše ❤

Only Angel {H.S} Kde žijí příběhy. Začni objevovat