Author's Note

480 9 15


Vertaling door Marloes Nijland, samen met Bregje van de Weijer. (Translation by Marloes Nijland, together with Bregje van de Weijer.)


Voorwoord (author's note)

Verrassing! Nou, soort van. We hebben er al een tijdje hints over gegeven. Welkom bij Misschien Nu, het vervolgverhaal op Misschien Ooit. Kijk voor meer informatie over dat boek op

Voor de soundtrack die bij Misschien Ooit hoort, kun je terecht op

Ik weet niet wanneer dit verhaal af zal zijn of hoe lang het gaat zijn, maar ik heb zo genoten van het real-time schrijven van TOO LATE dat ik besloten heb om jullie hier op Wattpad meer over Ridge en Sydney te geven (en Warren en Bridgette en Brennan) terwijl ik schrijf!

Het verhaal gaat verder waar Misschien Ooit geëindigd is. Voel je vrij om dat boek te herlezen voordat je hier begint te lezen. Als je de extra scène vanuit Maggies perspectief hebt gelezen op de Maybe Someday website, herken je het waarschijnlijk hier in de proloog.

Ik hoop dat jullie net zoveel van deze traktatie genieten als ik van het schrijven ervan! Als je wilt wachten tot het verhaal helemaal klaar is, mag dat natuurlijk ook. Maar als je het verhaal samen met anderen in real-time wilt volgen en bediscussiëren, wat echt gaaf is, word dan lid van de groep op Facebook of zoek op "maybe now discussion".


Ga verder naar de volgende hoofdstukken!

Maybe Now DutchPřečti si tento příběh ZDARMA!