Gelos?

19 1 0
                                    

" Mare nebunie în școală când toți au aflat că Leah și Ethan sunt un cumplu, unii erau fericiți alții nu chiar, unii se bucurau iar alții se enervau, de parcă Ethan i-au furat ceva, dar asta s-a schimbat repede când au văzut cât de bine se înțeleg, chiar dacă ei nu erau in cuplu de adevărat, trebuiau să se comporte ca și cum ar fi, nimeni nu trebuia să bănuiască că ei nu sunt.
Cei doi se comportau cât de normal posibil, mergeau și la întâlniri de câte ori le permitea timpul, și faceau multe activități împreună, chiar dacă lor li se părea total normal, până la urmă, erau prieteni buni, așa că să meargă să mănânce o pizza sau să meargă la un film nu era ceva anormal. Dar unora li se parea că relația lor mergea mult mai repede decât ar trebui, mai ales că ei doi la început se urau, sau cel puțin Leah pe Ethan, și asta era cea mai mare problemă, cum cineva pe care ea ura, vine și o cucerește, și ei rămân fără Leah lor."
- Nu ți se pare că se uită cam ciudat toți la noi?" A întrebat Leah"
- Ce e rău în a ne ține de mână in școală? Ți se pare dubios? Suntem iubiți." A răspuns Ethan"
- Teoretic nu suntem un cup...
- Să nu te audă cineva, că se duce tot pe apa sâmbetei.
- Bine, nu mai zic, dar cât timp va mai trebui să ne prefacem?
- Încă două săptămâni jumate, și nu îmi spune ca nu îți place, că de fiecare dată când te scot la un film sau la un suc zâmbești și bați din picioare ca și copii ăia mici.
- Păi nu e că nu îmi place, mai ales că le primesc toate gratis, ți-am mai spus că ești un iubit de nota 1000000?
- Da, de fiecare dată când îți cumpăr ceva.
- Mai ales când îmi cumperi ursuleți de pluș, ști că te ador pentru asta?" A spuseah în timp ce l-a luat in brațe pe Ethan și îl săruta"
- Dar, dacă o să ne despărțim, nu o să îți dau nimic din ce mi-ai cumpărat inapoi.
" Ethan se uita la Leah cum îl privea cu acei ochi de 'eu nu am făcut nimic', și a strâns-o în brațe și a sărutat-o pe frunte"
- Niciodată, dar niciodată nu o să îți iau nimic din ce ți-am cumpărat, când ți le-am cumpărat, am făcut-o pentru că țin la tine foarte mult, și nu e doar pentru că suntem un 'cuplu', am făcut-o pentru că așa am vrut eu.
"Leah se uita la Ethan cu un drag neimaginat, parcă acele cuvinte spuse de el ii luminaseră viața, știa că avea lângă ea un băiat care nu o să o dezamăgească niciodată, chiar dacă asta însemna să fie doar amici, pentru că, nici unul nu simțea nimic pentru celălalt mai mult decât o mare dragoste de prieteni."
- Ești așa dulce, cine o să îți fie iubită, o să fie foarte norocoasă.
- Dar până atunci mai profită tu" A spus Ethan râzând"
- Adică după ce o să ne despărțim nu o să mă mai rasfeți?" A spus Leah bosumflată"
- Depinde cum o să te comporți.
- Și dacă o să ai o iubită, pe mine nu o să mă mai bagi în seamă?" A spus Leah cu lacrimi în ochi"
- Să îți intre bine asta în cap, indiferent dacă o să am sau nu iubită, sau o să fie altceva, TU O SĂ FII MEREU RĂSFĂȚATA MEA.
- EȘTI CEL MAI TARE IUBIT DIN LUME, TE IUBESC MUUUUULT." Leah a sărit din nou în brațele lui Ethan și îl săruta de parcă nu ar mai exista zile"
" Pe o bancă in curtea școlii, grupul Vesel se uita spre cei doi și incepeau să discute, toți se uitau cu ochi mari încercând să afle cum s-a întâmplat asta, în timp ce Alex, zambea știind tot ce se intampla"
- Nu vi se par ăștia doi prea apropiați? Nu mă înțelegeți greșit, ii ador împreună, și mă bucur pentru ei, dar parcă s-a întâmplat prea repede." A spus Emma"
- Haide, în ziua de astăzi te poți aștepta la asta." A spus Alex"
- Anume? La ce?" Au intrebat restul"
- Știți voi, să vină Cupidon și să lovească când nu te aștepți." A spus Alex convins"
- Da, poate ai dreptate" A spus Emma"
- Vorbiți serios? Până nu demult ăștia doi se omorau și voi mă luați că i-a lovit Cupidon? Vezi să nu" A spus Ty arogant"
- Ce ai pățit Tyler? Ești cumva gelos?" A spus Alex"
- Eu gelos? Te rog, mai bine recunosc că sunt pe invers decât să zic că sunt gelos.
- Cine e pe invers?" A intrebat Ethan cu Leah"
- Aparent Ty, mai bine ar zice că e pe invers decât să recunoască că e gelos.
- Gelos? Pe cine?" A intrebat Ethan"
- Pe voi doi" a spus Liam"
- Pe noi? Wow, am trăit să o aud și pe asta" A spus Leah"
- NU SUNT GELOS PE VOI.
- Haide Ty, recunoaște, mori de gelozie să vezi că Leah are pe altcineva, și acel cineva NU EȘTI TU" A spus Alex"
- Știți ce? De mine puteți să vă aruncați toți de pe un pod, nu îmi pasă.
" Spunând asta, Ty s-a întors și a plecat de lângă ei, chiar dacă ii era greu să accepte, murea de ciudă să îi vadă pe Ethan și Leah împreună"
- Mi se pare mie sau e puțin mai agresiv ca de obicei?" A intrebat Leah"
- Nu l-ai văzut când te-a sărutat Ethan, stătea să rupă copacii cu dinții.
- Păi, atâta timp cât nu distruge mediul natural, să se apuce și de plantat dacă tot e în temă " A spus Ethan începând să râdă"
" Toți au început să râdă la cele spuse de Ethan iar pe urmă au început să facă planuri pentru sărbători, nu mai era mult și intrau în vacanța de iarnă, iar asta însemna că urmau să planifice totul pentru crăciun și anul nou"
Pov Leah
" Trecuseră două săptămâni de la acel pariu, nimeni nu bănuia nimic, toți ne felicitau, de parcă ne logodisem nici decum doar eram ' iubiți', dar asta era altă parte a pariului pe care trebuia să o accept, chiar dacă aș fi putut spune că nu pariului, dar era chiar distractiv să văd cum reacționau toți, dar nu prea a durat mult acea ' fericire', de parcă toți o luaseră razna, școala era un dezastru ambulant, pe lângă faptul că se apropia vacanța de iarnă, mai era și dezastrul echipei de fotbal."
- Halooo, ați luat-o complet razna? Ce s-a întâmplat?" A întrebat Leah"
- Leah, nebunii ăștia au început să se certe fără motiv, și nu știu cum să ii despart." A spus Jack"
- Băi voi chiar nu vă știți controla?
- Ursulețul meu, nu eu am început cearta, nebunu ăsta de Tyler a început." A spus Ethan"
- Deci? De ce te-ai apucat de ceartă?" L-a intrebat Leah pe Ty"
- Nu eu am fost, ' Ursulețul tău' aici de față a început, eu îmi vedeam de treabă și a sărit pe mine" A spus Ty"
- Am sărit pe tine să îmi dai mingea, zbier la tine de jumate de oră să mi-o pasezi și nimic.
- Băieți, încetați, ori vă împăcați ori vă dau pe amândoi afară." A spus Leah puțin nervoasă"
- Bine, din partea mea suntem bine" a spus Ethan și a îmbrățișat-o pe Leah și i-a dat un sărut 'franțuzesc'"
- Vreți vă rog să incetați cu asta? Suntem pe un teren de fotbal, în mijlocul unui meci" a spus Ty nervos"
- De data asta te abții, și te uiți la noi" A spus Ethan, iar după asta a sărutat-o din nou pe Leah si toti cei din echipă făceau galerie"
" Tyler stătea să sară pe Ethan, știa că nu mai are mult și urma să se certe"
- Încetează Ethan, nu vezi că suntem in mijlocul meciului?" A spus Leah roșie la față"
- Haide, doar un pic" Și Ethan a îmbrățișat-o pe Leah"
"Leah l-a sărutat din nou pe Ethan și s-a retras, a început din nou meciul, dar a ținut foarte puțin, din nou o ceartă între cei doi"
- Nu pot să cred" a spus Leah"
- Vrei te rog să îți vezi de ale tale, și să nu te mai bagi peste mine?" A spus Ty"
- Se numește echipă, trebuie să și pasezi, sau crezi că dacă bagi tu golul final Leah o să se întoarcă la tine?" A spus Ethan"
- Până aici, începi să mă enervezi, nu știu care e problema ta, și cu atât mai puțin nu știu de ce Leah te-a ales pe tine" a spus Ty"
" Toată școala s-a adunat in jurul terenului de fotbal, știau că cei doi nu se ceartă, iar asta era prima dată când o fac, grupul Vesel se apropiaseră și el, iar ei văzând că treaba e serioasă au coborât la ei"
- Deci până la urmă asta era, mori de ciudă și de gelozie că ti-am furat-o pe Leah" a spus Ethan"
- Nu înțeleg cum s-a putut uita la cineva ca și tine, ești un dezastru pe două picioare." A spus Ty"
- Eu dezastru? Dar tu? Când ți-a spus ce simte pentru tine i-ai dat cu piciorul, și acum vi la mine și imi spui că eu sunt de vină pentru prostiile tale? Dacă așa gândești ești un tâmpit" spus Ethan"
" Ty nu s-a mai abținut și l-a trântit pe Ethan pe jos, s-a urcat peste el și a început să ii dea pumni, l-a lovit pe Ethan cât de tare a putut, de parcă viața lui depindea de asta, dar ceea ce nu știa era că făcând asta o îndepărta și mai mult pe Leah.
Nici Ethan nu s-a lăsat și s-a ridicat de jos și i-a dat și el câțiva pumni lui Ty"
- Nu vezi că așa tot tu o îndepărtezi pe Leah de tine? Ce o să zică că i-ai lovit iubitu?" A spus Ethan râzând, de parcă îi făcea in ciudă"
- BĂIEȚI INCETAȚI!!" Striga Leah, dar fără efect"
" Leah văzând cele întâmplate a încercat să îi despartă, dar era în zadar, erau băieți, și forța ei nu se compara cu a lor, iar pe când cei doi s-au săturat de dat pumni și să se bată Liam si Jack i-a prins pe amândoi si i-a despărțit, amândoi erau plini de sânge și cu buzele sparte, și probabil aveau cateva fracturi minore"
- Ați luat-o razna complet? Care a fost scopul bătăii? " Zbiera Leah plângând"
Credeți că dacă vă bateți ca și sălbatici, o să reușiți ceva? Nu o să reușiți nimic, și dacă bătaia a fost să văd eu cine e Macho Alfa, îmi pare rău să spun că amândoi sunteți la fel de proști, nu vedeți că așa o să vă stricați prietenia?
" Leah abia că putea vorbi, plângea încontinuu și nici nu se putea ține bine pe picioare, dar cele spuse de Ty au făcut-o să cadă de tot pe jos și să plângă de parcă nu ar mai fi plâns niciodată"
- Să ști că.. eu nu m-am bătut... pentru tine.. dacă tu ai ales... să fii cu el.. e fix problema ta... dar să știi.. că poți să uiti... că m-ai avut vreodată... ca și prieten... nu am crezut niciodată... că o să ajungi așa... și îmi pare rău... că te-am cunoscut.
Si să nu... mai ai curajul... să îmi spui că... ma iubești niciodată" A spus Ty abia ținandu-se pe picioare, și tot plin de sânge"
" Acele cuvinte parcă erau ace, cuțite băgate in Leah, nu credea că Tyler putea să spună așa ceva, el pe care il iubea mai mult ca pe orice pe lumea asta, și mai ales ca el știa că îl iubește, nu putea să il ierte, erau prea dure acele cuvinte încât să îl poată ierta.
Zilele au trecut iar cei doi băieți nu veniseră la școală, poate era mai bine așa, nici Leah nu se mai văzuseră cu Ethan, toate erau parcă date peste cap, nici grupul Vesel nu mai era ce a fost, era o liniște de mormânt in școală, și nimeni nu îndrăznea să spună ceva despre cele întâmplate."

Death HugsWhere stories live. Discover now