10-11 Kıskançlık

1K 31 4
                                    

Zeynep müthiş bir baş ağrısıyla uyanmıştı neden çünkü deli gibi ağlamıştı dün gece. Neyse üzerini değiştirdi ve aşağıya indi ama ne annesi nede babası vardı işlerinin olup erkenden çıktığını düşündü ve kendine gelebilmek için sert bir kahve yapıp televizyonun başına oturdu bir magazin programı açtı ne kadar izliyo gibi görünsede aslında izlemiyordu aklı başka birindeydi tabikide.

-

Keremde uyanmış biraz kum torbasında çalışma yapıyordu ve bunu yaparken dün aklına geliyor iyice vurmaları sertleşiyordu en sonunda kum torbasını düşürdü ve durdu. Koltuğuna oturup düşünmeye başladı bu sırada gözüne annesinin hazırladığı izmir seyehati için bavul duruyordu ve hala kerem karar verebilmiş değildi.

-

Zeynep bir süre daha öyle durdu saate baktığında biraz daha oyalanırsa geç kalacağını düşündü ve hemen elindeki kahvesini bırakıp odasına hazırlanmaya çıktı. Masasında suran telefonunu aldı evet şaşırmadı hiç bir mesaj veya çağrı yok 

Zeynep: Ne bekliyorsun ki sen çocuğun kalbini kır sonra mesaj veya aramasını bekle çok beklersşn hanfendi

diye kendi kendine düşünürken bi anda mesaj bölümünü açıp yazmaya başladı

" Ya gerçekten özür dilerim ben öyle kalbini kırmak istemezdim :( Bugün geliyo musun ? bence gelmelisin yani ..."

Zeynep mesaja bakıp sildi yollayamazdı yani korkuyordu galiba ve sonra telefonunu bırakıp hazırlandı evden çıktı taksiye atlayıp havaalanının yolunu tuttu tabi sürekli keremin geldiğini düşünüyordu ama hiç bir yerde göremiyordu.

Zenep sonunda havaalanına gelmiş kısa bir işlemden sonra uçakta yerini almıştı cam tarafına oturmuştu yanı boştu neden çünkü kerem gelmemişti. Zeynep oldum olası uçağı sevmezdi korkuyordu ama kerem yanında diye bir şey dememişti annesine ama şuan oda yok napıcaksın bakalım zeynep hanım. Zeynep cama kafasını yaslayıp bunları düşünürken bir sesle irkildi.

Kerem: O taraf benim güzelim:)

Zeynep: Kereeeeem :))

Kerem: Niye bu kadar şaşırdın anlamadım :)

Zeynep: Aaa şeey yoo şaşırmadım :)

Kerem: Allahtan :))

Zeynep: Ama burası benim :) 

Kerem: Allah allah :)

Zeynep: Önce gelseymişsin canıım :))

Kerem: Şuna bak neyse hadi yırttın bu sefer :) 

diyip yerine oturmuştur. Kerem bi anda nasıl kararını değiştirdi sizce :)) az sonra görürsünüz canlarım :))

Uçak  havalanmış seyehat ederken zeynep dayanamayıp sordu  :)

EVLİ MUTLU ÇOCUKLU => Karakter AnaliziHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin