Confruntarea Shaolin

86 6 3
                                    

●23 Ianuarie 2k18 Bucuresti - 6:37 AM

Dupa aflarea vestilor cutremuratoare Geo se pregatea sa plece catre Iasi, nu luase nici o geanta cu el, doar niste maruntisuri in buzunar.

•12:41

Geo ajunge in Iasi, pleaca din gara si rataceste pe strazi nestiind locu'... Dupa cateva ore de mers se intalneste cu Nuca si cu Roxana pe o straduta pustie. Nimeni nu scoate nici un sunet... Tensiunea se simtea in aer. Dupa cateva clipe de liniste Geo sopteste catre Nuca;
Geo:...Tu...Tu... AI STRICAT TOT, S AR PRESUPUNE CA MI ESTI PRIETEN
Nuca: Las o balta omule, te a parasit, treci peste.
Geo o trage *viol*ent de mana pe Roxana.
Geo: NU, TU RAMAI CU MINE!
Roxana: Nu... nu e ce imi doresc...
Geo: Atunci ce doresti...?
Roxana: Sa raman cu Nuca...
Geo o impinge pe roxana in perete si se pune fata n fata cu nuca, nimeni n a scos un sunet... pana cand... Geo a scos din buzunaru' de la trening o sabie ningea si l a lovit pe nuca in umar cu ea.

Roxana a incercat sa intervină si l a luat de mana pe Geo, dar acesta a atacat o si pe ea

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Roxana a incercat sa intervină si l a luat de mana pe Geo, dar acesta a atacat o si pe ea... Roxana si Nuca erau intinsi pe jos morti... Geo i a privit timp de cateva secunde dupa a plecat acasa.

•16:24

Cele doua cadavre au ramas inca nedescoperite... DAAARRR, INTR UN FINAL NUCA SI A DESCHIS OCHII... A privit catre Roxana care zacea fara suflare langa el...
Nuca: R-Roxana... Roxa..naa...
Nici un raspuns... acesta se ridica cu greu si se apropie de ea cu sufletul trist...
Nuca: De ce i ai face asta unei persoane daca o iubesti, Geo... DE CEEEEEEEEE!?
Timpul trevea iar Nuca statea acolo nestiind ce sa faca, pana la urma i a venit o idee... isi dorea razbunare... asa ca a plecat catre Bucuresti dupa Geo. Nuca il gaseste pe Geo stand la un colt de strada si fumand (Bed doi). Acesta se indreapta catre el si l apuca de guler.
Nuca: TU STII CE TOCMAI AI FACUT? ROXANA E MOARTA DIN VINA TA!
Geo ridica privirea nepăsătorcatre el
Geo: Si...?
Nuca: CUM ADICA SI?! PARCA O IUBEAI!
Geo: Din moment ce a ales sa ma insele cu cel mai bun prieten... e un nimeni petru mine... acum pleaca...
Nuca: NU PLEC NICAIEEEEEEEEEEERI!
Urla Nuca la el dupa il loveste cu pumnul in fata. Geo nu se lasa injosit si scoate un cutit de la spate cu care l taie pe nuca pe mana dreapta (rip laba). Nuca si a dat seama ca este neputincios in situatia de fata. Asa ca s a retras acasa inapoi la trupul mort al Roxanei... Statea ghemuit langa trupul ei in timp ce i mangaia patul. DEODATA IO VINE O IDEE. IA O SUVITA DIN PARUL ROXANEI SI SE INDREAPTA CATRE CASA
Nuca: Nu te teme roxana.... te voi salva... promit..

TBC

Doi Pe UnaOù les histoires vivent. Découvrez maintenant