Hoofdstuk 44

2.4K 65 10
                                    

*Catherine's Point of View*

'Je bent wat?!' Roep ik uit. Met mijn armen over elkaar geslagen, sta ik toe te kijken hoe Niall nerveus aan z'n nagels zit te frunniken. 'Voor hoe lang en waarom?' Vraag ik vol verbazing. 'Voor drie dagen, ik heb Harry op z'n gezicht geslagen, hij heeft een gebroken neus.' 

Ik houd mijn adem even in. 'Ben je boos?' Zijn stem klinkt schuldig, in de hoop dat ik niet boos wordt. 'Leg alsjeblieft eerst uit waarom je hem hebt geslagen?' 

'Nou, hij zei duidelijk dat hij tussen ons wilde stoken en dat hij het wel leuk vind om met jou te dansen, sorry Catherine, maar wat er dit weekend weer gebeurde was voor mij de druppel,' mompelt hij.

'Oké, ik snap waarom je het hebt gedaan,' vertel ik hem. 'Ik kan er gewoon niet tegen dat hij zo over je praat, je bent van mij,' hij neemt wat stappen naar mij toe. 'De directeur was niet zo blij, hij wilde me eigenlijk van school afsturen, maar omdat het de laatste tijd niet helemaal goed verliep met 't rugby team heeft hij drie dagen gegeven.'

'Dat wil dus zeggen dat je Harry niet nog een tweede keer op z'n gezicht moet slaan,' lach ik. Hij knikt en ik sla mijn armen om hem heen. Van de ene kant vind ik het wel lief, dat hij voor me opkomt, maar van de andere kant zet hij zijn schoolcarrière op het spel.

'Beloof me een ding,' glimlach ik. 'Praat alsjeblieft eerst met mij, voordat je anderen gaat slaan. Ik snap je heel goed, maar ik wil niet dat jij je schoolcarrière voor mij op het spel zet.'

'Dat beloof ik, echt waar!' Hij drukt een kus op mijn lippen. Ik pak zijn hand vast en kijk naar de blauwe knokkels. Ik geef op elke blauwe knokkel een kus, waarna ik er een op zijn neus druk. 

'Badman,' lach ik. Een lieve glimlach, vol onschuld, groeit er op zijn lippen. We staan op mijn kamer, waar de leerstof op mijn bureau opgestapeld ligt, voor mijn examen. Ik heb dagenlang proberen na te denken over wat ik nu wil, terug naar Nederland of hier in Ierland blijven.

'Wat zou je er van vinden als ik terug naar Nederland ga?' Vraag ik opeens. Ik moet meerdere meningen horen, niet dat het van hen af moet hangen, maar misschien kan het mij meer inzicht geven. 

'Dat zou ik vreselijk vinden, je bent de enige stabiele factor in mijn leven waar ik van hou, naast mijn moeder dan,' zucht hij. 'Maar waarom vraag je dat?' 

'Nou...' Begin ik. 'Toen ik jou nog niet kende, was mijn plan om na mijn examens als ik zou slagen, terug naar Nederland gaan,' mompel ik. De schrik is in zijn ogen af te lezen, maar eens moet dit gesprek er zijn.

'Waarom zou je terug naar Nederland willen gaan, als je moeder en zusje hier wonen?' 

Ongeloof, die ik meteen kan plaatsen, is in zijn stem te horen. 'Omdat ik het hier eigenlijk helemaal niet zo leuk vind en omdat er in Nederland meer carrière mogelijkheden zijn.'

'Dat is bullshit, dan heb je waarschijnlijk nog niet iemand in je leven gehad die je de mooie plekken heeft laten zien in Ierland en dat het hier wel leuk kan zijn!' 

En nu komt het besef, dat Crissy mij ook nooit de mooie plekken heeft laten zien in Ierland, terwijl ze wist dat ik graag weg wilde. 

'We kunnen samen naar de carrière mogelijkheden kijken, we kunnen samen beslissen wat ons pad gaat worden, zolang je maar vertrouwd op jezelf en op mij!' 

En dat waren de woorden die ik net nodig had. Ik plaats mijn lippen op die van hem en sla mijn armen om hem heen. Mijn kus, puur vol liefde, laat hem weten dat ik zoveel van hem hou. Ik had maanden geleden nooit durven denken of dromen dat hij deze woorden ooit tegen mij zou zeggen.

Ik had nooit verwacht dat hij ooit iets in mij zou zien, ja misschien als nieuwe prooi, maar hij heeft het zo goed aangepakt. Maanden geleden wist ik niet eens wie Niall was en kijk nou, nu sta ik hier, beseffend dat hij ook helemaal voor mij wil gaan.

'Wow,' mompelt hij. 'Die had ik niet aan zien komen,' lacht hij. 'Soms moet je heel even je gevoelens uiten, dat werkt,' knipoog ik naar hem.

'Wij gaan dit weekend samen oriënteren wat je graag wilt gaan doen als vervolgopleiding, wat alle mogelijkheden zijn en dat doen we samen!' Vertelt hij. Ik knik hevig en ga op mijn bed zitten.

'Wist je dat Crissy en Zayn elkaar leuk vinden?' Niall komt langs me zitten en schud zijn hoofd. 'Ze deed de laatste tijd allemaal zo geheimzinnig, uiteindelijk bleek dat ze met Zayn bezig was,' lach ik.

'Ik heb Zayn nog nooit over Crissy horen praten, nu je het zegt, hij deed de laatste tijd ook allemaal geheimzinnig.'

'Maar,' mompelt Niall. Hij pakt mijn hand en kijkt me grijnzend aan. 'Ik heb ook een leuk idee,' grijnst hij. 

Hij leid me naar het bureau, buigt mij voorover en brengt zijn lippen naar mijn oor. 'Weet je nog, wat ik dit weekend in gedachten had?' 

Hij laat zijn hand over mijn kont glijden, zo tussen mijn benen naar mijn gevoelige plek. Ik voel dat mijn hart sneller begint te kloppen. 'W-wil je dat nu doen?' Vraag ik, slikkend uit zenuwen.

'Waarom niet? Ik denk dat dit het perfecte moment is,' gromt hij. Van binnen laat het me stiekem lachen, dat Niall een kinky kant heeft. Met mijn onderarmen leunend op mijn bureau, genietend van Niall, trekt hij mijn skinnyjeans omlaag en drukt hij 'n kus op mijn rechter bil.

 'Fuck, ik ga je zo hard nemen, dat je wel moet schreeuwen.'

A/N

Hey allemaal! I'm back! Het is dan wel nog niet zo lang geleden, maar alsnog voelt het iedere keer goed om terug te zijn! 

Ik zit inmiddels bij dit boek op hoofdstuk 44 en natuurlijk komen er nog meerdere hoofdstukken, maar ik weet niet of het een boek wordt van 100 hoofdstukken. Uiteindelijk zit aan dit boek ook een eind, dus ik moet even bekijken hoe lang ik dit boek nog wil door laten lopen!

Enjoy your weekend!

<3


The Rugby Guy Ft. Niall Horan Finished!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu