For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride

Facts about Georgiana Sandu - XCalypsoX

15.6K 567 141

Hey. :)

Vorbind cu Georgiana (Calypso) i-am pus cateva intrebari despre ea si apoi mi-a venit ideea sa fac aceasta postare in care voi publica facts despre ea. Mi se pare o persoana foarte interesanta si multe dintre pataniile ei va vor amuza copios :))

Oricat ai avea impresia ca o cunosti, intotdeauna te surprinde cu ceva nou.

Nu vreau sa aud comentarii de genul "pupincurista, care e rostul cartii tale?" O fac pentru fanii Georgianei care nu au avut ocazia sa vorbeasca cu ea si vor sa afle lucruri noi despre ea. ideea mi-a venit mai mult de pe grupul DL, in care Georgi a postat mai demult cateva chestii noi despre ea.

Va asigur ca ce veti citi mai departe nu va fi banal sau plictisitor. Nu inventez nimic din ce voi posta, sunt lucrurile pe care mi le spune Georgi. Am aprobarea ei pentru a le publica.

Sper sa va faca placere sa va cunosteti mai bine scriitoarea preferata :)

Pentru inceput voi pune cateva lucruri esentiale despre ea:

1) Numele ei este Sandu Georgiana. Toti stim asta insa nu are un alt prenume. Cand era mica o deranja asta, pentru ca era singura din clasa cu un singur prenume si obisnuia sa spuna ca nasii ei au fost zgarciti :)). Acum insa ii place ca are doar un prenume.

2) Mama ei ii spune Geo iar tatal ii spune Georgia. Prietenii ii spun Georgi si bunica, Ana. Chiar daca are un singur prenume, e foarte maleabil. (WOW)

2) E nasucuta pe 20 septembrie 1994 (in an cu Harry :o3).

3) Niciodata nu a fost multumita de felul in care arata. (Spuneti voi de nu e nebuna aici.)

4) Mereu si-a dorit sa aiba ochii albastri desi ii are caprui.

5) Iubeste animalele mai mult decat pe oameni. (Ma simt ranita :)))

6) Nu are o culoare preferata, desi inspira de obicei spre negru si alb dar doar pentru vestimentatie sau alte preferinte materiale. Nu are un anotimp preferat, un film preferat sau orice altceva care sa ii placa in mod special. Cum spune ea, e un amalgam de personalitati si preferinte care se schimba mereu.

Astea au fost pentru inceput, in urmatoarea postare voi pune lucruri noi pe care nu le stiti despre ea si situatii comice :))

Hope you like it! ♥

Facts about Georgiana Sandu - XCalypsoXCitește această povestire GRATUIT!