Capitol 3

12 3 0
                                    

            - Aaaaaaaaaaaa !!! Du-te dracului de alarmă !

Şi uite aşa a reuşit gunoiul de mine să spargă fereastra camerei mele... Partea mai nasoală era că el stătea în casa de vizavi, aşa că imediat cum a auzit zgomotul a ieşit afară. Mă privea cu nedumerire. Când ni s-au întâlnit privirile am tras draperia şi m-am ascuns sub pătură de parcă acolo puteam să dau timpul înapoi.

            Logic, a urmat o ceartă monstru cu "mama", deobicei îi spun pe nume, adică îi spun Erica, dar acum am simţit nevoia să evidenţiez faptul  că nu o suport...

            Era o femee frumoasă, de vreo 38 de ani...nu mă judecaţi pentru faptul că nu-i ştiu vârsta exactă, după cum am spus şi voi continua să spun, nu o suport.

            După cum puteţi obseva, e frumoasă, dar e al dracului de enervantă, sau pur şi simplu nu o pot agrea eu, sau amândouă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

            După cum puteţi obseva, e frumoasă, dar e al dracului de enervantă, sau pur şi simplu nu o pot agrea eu, sau amândouă.

             Acum vreo 3 ani mi-am făcut un autoportret, logic că nu era cine ştie ce, dar Erica a insistat să-l punem pe frigider... Acest lucru m-a făcut să-mi aduc aminte de mama şi m-a întristat teribil de mult. În plus, vaca a mai şi spus "artista mea"... apoi am început să-i spun "eu nu sunt şi nici nu voi fi vreo dată artista ta, eu sunt artista mamei şi ca să vezi, aia nu eşti tu", apoi am rupt desenul. Erica m-a pus să-l refac, dar logic că nu am acceptat. Vaca drecului mi-a spus că dacă nu aveam să-l refac nu mai aveam voie să desenez, urma să-mi ia creioanele, pensulele etc. Aşa că am fost nevoită să-l refac... uitaţi-l:

            Dacă atunci ne-am certat al naibii de rău, acum a fost şi mai nasol

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

            Dacă atunci ne-am certat al naibii de rău, acum a fost şi mai nasol. Am rugat-o să mă lase să stau acasă, spunându-i că mi-e rău, dar ca răspuns am primit un mare NU şi următoarea predică " Dacă nu ţi-a fost rău când ai spart geamul, nu o să-ţi fie rău nici acum că mergi la şcoală".... Bine, logic că nu îmi era rău, doar nu voiam să dau ochii cu el.



HEI, văd că sunteţi tot mai mulţi şi asta mă face enorm de fericită...

InspiraţieWhere stories live. Discover now