9. díl (By: TessMalik)

90 4 1
                                    

Minulý díl:

Postavil jsem se a namířil do kuchyně, kde jsem si vytáhl vodku. Nalil jsem si ji do skleničky a na ex ji vypil. Tohle jsem zopakoval ještě 5x a šel jsem se podívat za Rose.

Ležela a vypadalo to, že spala. Přišel jsem blíž a zjistil jsem, že vážně spí. Musel jsem se usmát nad její polohou. Nedalo mi to a dal jsem ji tak, aby ležela rovně.

"Spi sladce, andílku," zašeptal jsem a políbil ji na čelo. Váhal jsem, ale nakonec jsem to udělal. Lehce jsem ji políbil na rty a odešel zpátky do mého pokoje.

_____________________________________

Rose's pov:

Cítila jsem lehký dotyk na čele a na rtech, ale nevěděla jsem, jestli se mi to zdálo nebo ne. Možná to byl jen živý sen. Ráno jsem se probudila okolo půl 10. Vstala jsem, navštívila koupelnu, kde jsem strávila nějakou tu půl hodinu a pak se vrátila zpátky do pokoje. 

Na sebe jsem si vzala svetr s anglickou vlajkou, černé legíny a silonkové ponožky. Vlasy jsem si zamotala do rybího copu a sešla do kuchyně. Tam mě čekalo překvapení.

Na stole byla snídaně a o židli naproti mě se opíral usměvavý Liam. "Dobré ráno." Asi má dnes dobrou náladu. 'Jak se k němu mám chovat po tom včerejšku?' problesklo mi hlavou. Nejlepší bude, když se budu chovat stejně jako on - jakoby se nic nestalo.

"Ehm...Dobré ráno," řekla jsem nejistě. "Udělal jsem snídani, ale předem tě varuju, že nejsem nějak moc dobrý kuchař, takže se nediv, když to bude hnusné," pousmál se.

"Dobře," kývla jsem a posadila se na židli, kterou mi Liam odsunul. Co to s ním je?

Jedli jsme mlčky a nebudu vám lhát, ale byla bych ráda, kdyby byla nějaká konverzace. To ticho mezi námi mi připadalo trapné. Jakmile jsem dojedla, odnesla jsem talíř do dřezu.

Chtěla jsem se otočit, ale zabránlo mi v tom něčí tělo. Přesněji Liamovo. "C-co to děláš?" šeptla jsem zaskočeně. "Popravdě...Nevím," vydechl. Otočil mě k němu a naše pohledy se střetly. Opět se ke mně začal přibližovat a já si připadala jako minulou noc.

V tom okamžiku se mi v hlavě rozeznělo to, co mi řekl. "Ne." Sklonila jsem hlavu. "Co ne?" ozval se. "Sám jsi mi řekl, že na to, co se stalo včera mám zapomenout, takže-"  nedomluvila jsem.

"Nemyslel jsem to vážně," skočil mi do řeči. "Nevím, co to je, ale nedokážu si od tebe udržet odstup," kroutil hlavou. Než jsem stihla něco říct, jeho rty jsem cítila na mých. Neodporovala jsem. Polibky jsem mu oplácela a ruce mu obmotala okolo krku, čímž jsem si ho přitáhla blíž.

Líbali jsme se celkem dlouho a ani nevím jak, ale skončili jsme u něj v ložnici na posteli. Ne, nechystali jsme se k tomu, ale jen jsme se mazlili. "Nečekal bych, že se budu tulit s dívkou, která patří mému šéfovi," uchechtl se. "Vadí ti to?" podívala jsem se na něj. "Ne, právě naopak. Jsem za to rád," šeptl a pohladil mě po tváři.

"Kdy Seth dojede?" hladila jsem ho po hrudi. "Za měsíc a půl," vzdychl. "Tak krátká doba? Nemůže tam být déle?" zabořila jsem mu tvář do prsou. Nemyslela jsem to tak, že bych měla s Liamem více soukromí, což by zase nebylo špatné, ale....

Nepotřebovala jsem ho ve svém životě. "Bohužel ne. Ale neboj se, nějak to spolu přežijeme," usmál se povzbudivě. "Liame?" ozvala jsem se po chvíli ticha. "Hm?" podíval se na mě. "Jak to mezi námi teď bude?"

Tak tu máte další díl :) Doufám, že se líbilo a omlouvám se za chyby :) Snad jich tam není moc! :D Prosila bych komenty :)* Děkují :3

Secret Love (CZ Fan Fiction!)Kde žijí příběhy. Začni objevovat