Cap 4

66 8 2

Isra pov.

M-am ridicat cu greu din pat,si mers la baie,sa dau la rate. Mă ametisem destul de bine aseară,si nu-mi dau seama ce naiba se întâmplase. Mi-am făcut un dus rece,care mă mai trezise ,apoi am îmbrăcat un trening gri,mi-am prins păru in coada si coborât jos. Cum mă văzuse ,Nora imi pusese o farfurie cu micu dejun in fata,zambindu-mi . Ray coborâse jos si se așezase la masă.

- Si ce program ai azi ? îi întreabă Nora,cand Alison,intrase in bucătărie,si îl sarutase pe Ray,care mă privise in timp ce o saruta. Doar am făcut un gest de dezgust si am spus :

- Nu puteti sa faceti schimb de gumă in alta parte ??? Totusi aici incercam sa mancam ! spun .

- Ohh ! Scuze ! spune aceasta.

- Stai jos scumpo ! spune Nora drăgăstoasă. Ai mâncat ?

- Da...am mâncat acasă,înainte sa plec !

- Nu ca ai mâncat afara !

- De ce esti asa rea ? Credeam ca suntem prietene !

- Nu-mi amintesc sa fi zis asta !

- Termina ! spune Ray,maraind la mine.

- Stai pisi încet,ca nu musc ! spun prefacandu-mă speriata. Iar cand mă asigurasem ca-i captasem atentia lui Alison, i-am făcut cu ochiu,acestuia,care zise repede :

- Hai sa mergem,n-ai ce discuta cu ea ! spune Ray,tragand-o pe Alison dupa el.

Eu mi-am continuat in liniste micu dejun. Unu zero pentru mine. Yeyyy !

Tocmai ce ajunsesem in mallul orașului. Datorita lui Jesy,care fusese tare amabila si mă invitase si pe mine. Trebuie sa recunosc ca era destul de interesant,si distractiv să mă bag tot timpu între Alison si Ray,care era tot mai stresat si tensionat. Oh...imi iubesc viata. Ne oprisem la un alt magazin,habar n-am al catelea e . Mă uitam printre niste rochite, cand atentia mi-a fost atrasa de o perelina neagra. Ce naiba ??? E cumva Haloween si eu nu stiu ? Mi-am ridicat privirea curioasa,si atunci cand am văzut defapt cine este,mi s-au înmuiat picioarele. Era un arab. Si nu orice arab,un prieten de-al tatei. Foarte credincios. N-am mai stat pe gânduri si m-am dus imediat la Ray.

- Ce mai vrei Syra ? mă întreabă aceasta. Era cu Alison.

- E ceva...negru...spun arătând sugestiv spre locul unde erau arabii.

- Rahat !!! injura aceasta ,apoi mă prinsese de mână si mă trasese repede după el. Am reușit să iesim de acolo ,neobservați.

- Iubi stai mai încet ! Totusi am tocuri ! spun in timp ce alergam dupa el.

- Nu-mi spune asa ! Si doi,ar trebui sa-mi multumesti ca-ti salvez viata !

- Si ce scuza o sa ai in fata lui Alison ??? Totusi ai lasat-o singura...in mijlocul magazinului...intr-un centru comercial,imens...si ai plecat cu mine.

- Alison o sa înțeleagă !

- Ca ti-o tragi cu altele ? Da...si eu as vrea sa vad asta ! spun,si atunci se urcase in masina si plecase,lasandu-mă in mijlocul ditamai parcării.

- Pe bune ? Asa faci ? strig dupa el. Dar deja nu mă mai auzea,de mult. Si asa am rămas în mijlocul parcării. Dar am chemat un taxi,si mă dusese la un bar,din apropiere. Era destul de cald înăuntru. M-am așezat la tejghea si mi-am comandat un pahar cu whisky. Mă luasem la vorbă cu un băiat de aici,care arăta foarte bine,trebe sa recunosc. Chiar imi plăcea de el.

- Sti ? Imi place de tine...mi-ar place sa ne cunoastem mai bine...spun zambindu-i. Si asa a si fost. Ne-am cunoscut foarte bine,in baia barului.

Îmi aranjam păru ,ciufulit,cand telefonu sunase. M-am uitat la apelant . Jesy. Erau destul de multe apeluri si mesaje de la ea...dar n-am putut sa-i răspund pentru ca am fost ocupată,să fac ,,cunoștință" cu un băiat.

- Mă bucur ca ne-am cunoscut ...spune aceasta cu un zâmbet de idiot pe fata,in timp ce mă ciupise de fund. Pe bune ?

- Da...si eu...spun întorcându-mă cu fata spre el,privindu-l cat de frumos puteam. Am dat sa-l sărut,iar aceasta ,daduse si el,dar in loc sa-l sărut îl impinsesem intr-o toaletă ,si cu un zâmbet de scorpie m-am intors cu fata la oglinda,scoțând ruju de un rosu aprins si aplicandu-l. Rochita pe care o purtam era sifonată,si aproape minusculă,care mi se mula foarte bine pe corp. Iar macheaju imi scotea foarte bine ochii ,mari si albaștri in evidenta,iar ruju rosu imi scotea in evidență buzele pline si bine conturate. Da...eram foarte modestă. Pana la urma am plecat de la acel bar. Telefonu-mi suna încontinuu. Da nici pomeneală sa fi răspuns. Taxiul tocmai ce oprise in fata casei. In mâna dreapta aveam geanta,in cea stanga cateva cumpărături ,si telefonu. Abia am deschis usa. Si ghici de cine am dat ??? De Ray normal. Cand n-am dat eu de el ?

- La ora asta se vine ? mă intreaba făcând pe bossu.

- E doar 3 după amiaza ! spun nonșalantă.

- E aproape 7 !

- Pai si eu ce am zis ?

- Unde ai fost până acum ? De ce n-ai răspuns la telefon ???

- Am avut niste treaba ! spun dandu-i pungile. Du-le putin in camera mea ! Vin si eu imediat !

- Nu-s caraus de bagaje !

- N-am zis asta niciodată ,iubi !

- Vezi ca ti-o iei !

- Abia astept ! spun zambindu-i in trecere.

- N-am terminat de vorbit ! spune venind dupa mine.

- Avem ceva de vorbit ??

- Da !

- Nu putem alta data ? il întreb în timp ce-mi aruncam geanta pe pat. Mi-am dat jos frumos geaca si aruncat pe undeva pe acolo,apoi am deschis dulapu si luat o rochie foarte sexy. Cu fermoar in fata,normal ca neagra de data asta cu maneca lunga,dar cu un decolteu deloc modest.

- Tine asta ! spun aruncandu-i rochia. Dupa mi-am desfacut fermoaru de la cea pe care o purtam,si m-am scăpat repede de ea. Poti continua ! Deci ? Ce vroiai sa vorbim ?

- Jesy era sa faca cu inima ! Credeam ca te-au prins !

- Scumpule ! Tu m-ai lasat acolo ! spun intorcandu-mă cu fata la el,care încerca sa-si păstreze aceasi duritate si indiferență pe față.

- Nu-mi mai spune asa,oricum nu-ti va merge ! spune pe un ton nonșalant.

- Ce sa meargă ? Nu inteleg despre ce vorbesti ! spun luandu-i rochia din mână,dar înainte de a o îmbrăca mi-am dat jos si sutienu,ca nu mă puteam îmbrăca altfel. Era cu spatele gol,si se vedea urat sutienu. Oricum eram cu spatele la el. Nu eram chiar atât de perversa.

- Nu mai fa pe proasta,ca amândoi știm despre ce vorbim !

- Mă rănești ! Oricum ...ma ajuti putin ? îl întreb ferindu-mi paru sa-mi poată închide fermoarul. Acesta ezitase ,apoi se apropiase si trasese de rochie,sa poată închide fermoaru. Dar era foarte greu de închis,asa ca ne lua ceva timp.

- Au ! Ray...ma doare ! spun cand acesta imi prinsese un pic de piele,la fermoar. Dar îl desfacuse si mai trasese odată ,atât de tare încât cand mi-am încovoiat spatele,mă apucase un cârcel si gemusem de durere ,normal.

- Ray ? Syra ? Ce ...se întâmplă ??? ne întreabă Alison,care se oprise in tocu usii șocată. Pai te cred si eu. Ray era cu spatele la usa,iar eu eram aplecată spre masuta de machiaj. Reies multe chestii din asta.

- Nu e ceea ce pare ! spuse aceasta indreptandu-se repede,intorcandu-se cu fata spre ea,care era prea socata sa scoată un cuvânt .

Crimă de onoare ( în pauză )Citește această povestire GRATUIT!