'ANDY, HE ANDY WORDT EENS WAKKER!!' Roept Lucy in mijn oor. Ik kijk op de klok en zie dat het pas half 7 is. Omdat Andy nog steeds in mijn oor aan het schreeuwen is probeer haar te slaan maar ze pakt mijn arm. Ze trekt me uit bed en met een klap kom ik op de grond. Ik wrijf over mijn rug terwijl Andy maar door gaat met praten. 'Schiet op slaapkop' 'Waarom maak je me zo vroeg wakker?' vraag ik haar. 'We zouden vandaag toch gaan spuiten?!' Antwoordt Lucy op mijn vraag. Ik geef mezelf een facepalm, ren naar de kleerkast en pak een zwarte jeans, donker rode trui en zwart topje. Ik ga naar de badkamer en kleed me snel om en poets mijn tanden.

Als ik klaar ben kijk ik op de klok. Het is 5 over 7. Ik loop naar mijn kamer en daar zit Lucy op mijn bed. 'Heb je de tas?' vraag ik aan Lucy. Ze houdt haar hand omhoog met daarin haar zwarte tas. Samen lopen we naar onder. We lopen zo stil mogelijk naar buiten zodat niemand wakker wordt. Als we buiten zijn lopen Lucy en ik eerst richting de Starbucks. Daar pakken we allebei een caramel macchiato. Als we die in onze handen hebben lopen we naar buiten.

Als we bij het oude ziekenhuis aankomen geeft Lucy de tas aan mij (Ondertussen hebben we allebei onze caramel macchiato opgedronken en de beker weggegooit) In de tas zitten allemaal spuitbussen. We beginnen met spuiten. Ik maak in mooie letters: be yourself en Lucy maakt een hond. Opeens staat er een agent naast me. Ik kijk naar Lucy en naast haar staat er ook een. We draaien ons allebei tegelijk om om weg te rennen maar achter ons staan ook 2 agenten.

3 van de 4 agenten ken ik. Ik ken alleen een van de 2 agenten die achter ons stonden niet. Mike (de agent die naast mij staat) knikt afkeurend en zegt: 'zo, zo kijk eens wie we daar hebben.' De agent die ik niet ken kijkt vragend naar Mike. Lucy zucht luid en zegt dan: 'Hoi Mike, Rick, Gregor en weet ik veel wie' Dan zegt Gregor: 'Kom maar weer eens mee' Rick en Mike doen ons handboeien om en brengen ons naar hun auto's. Lucy wordt in de auto gezet van Mike en Gregor en ik bij Rick en die vreemde. Dit doen ze omdat als ze ons samen in een auto zetten we  altijd een melige bui krijgen.

Als we na 5 minuten bij het politiebureau aankomen worden we in een verhoorkamer gezet. Dan komt Rick binnenlopen samen met die nieuwe. 'Heey Rick, leuk je weer eens te zien, wie is je nieuwe parner?' zeg ik overdreven entausiast. Ze gaan tegenover ons zitten en Rick zegt: 'Dit is Jack, hij is...' maar Rick kan zijn zin niet afmaken omdat ik hem onderbreek: 'Hallo Jack, leuk je te ontmoeten' zeg ik sarcastisch. Jack kijkt niet-begrijpend naar Rick, maar Rick kijkt naar ons dus hij ziet dat niet. Rick haalt een keer diep adem en zegt dan: 'zoals jullie waarschijnlijk al weten moet ik Anna (dat is de bazin van het weeshuis) weer bellen om jullie op te komen halen.' 'Ja, ja doe nou maar' zegt Lucy. 'Oke dan ga ik haar even bellen' zegt Rick terwijl hij opstaat. Jack staat ook op en loopt achter Rick aan.

Na 15 minuten zitten we bij Anna in de auto. Zo te zien is ze gestresst.

Als we bij het weeshuis aankomen zie ik waarom ze zo gestresst is. Er zijn mensen om een kind te adopteren op bezoek. We lopen naar binnen als we naar boven willen lopen roept ze ons terug: 'Jullie moeten ook naar de woonkamer.' We lopen naar de woonkamer en gaan op de bank zitten.

Ik zie dat er 5 jongens van van ongeveer 20 jaar naar ons kijken. Ik ken ze ergens van maar ik weet niet meer waarvan. 'Ik ken die jongens ergens van jij ook?' vraag ik aan Lucy. 'Ja, maar ik weet niet meer waarvan.' antwoordt Lucy. 'Dat weet ik ook niet meer'

1 jongen komt naar ons toe, hij heeft een zwarte kuif met een blond plukje. 'hoi ik heet Zayn en hoe heten jullie?' vraagt hij vriendelijk. Hij kijkt naar Lucy en zij antwoordt: 'Lucy' dan kijkt hij naar mij en ik antwoord: 'Andy'. Hij knikt en vraagt dan hoe oud we zijn. Ik antwoordt: 'beide pas 14 geworden'. 'En hoelang zitten jullie al in dit weeshuis?' vraagt hij. 'Andy bijna 10 jaar, ik bijna 7 jaar.' zegt Lucy een beetje geïrriteerd. Dan vraagt hij: 'waarom zijn jullie later?' Weer antwoordt ik: 'we waren op het politiebureau' hij kijkt ons verbaasd aan en vraagt: 'waarom waren jullie daar?' dus zegt Lucy met een zucht: 'boeit jou dat wat, nee!' maar dan vraagt hij: 'Waren jullie opgepakt ofzo?' Ik knik 'oh oke, maar ik moet gaan, doei' zegt hij en hij loopt weg.

Hee mensjes, dit is hoofdstuk 1. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Please Comment, Vote , Follow... Ik zou graag willen weten wat jullie van het verhaal vinden. En tips zijn altijd welkom. -xxx- Bo :) ps. meer  reacties of vote = sneller updaten ;)

Why did you adopted me? 1D fanficLees dit verhaal GRATIS!