De ontvoering

981 27 2

Kaj

Cassius, Nisrin en ik lopen terug naar het huisje. Fleur, Maya, Jai en Sharon zitten aan de tafel. Dioni komt ook net aangelopen. "Pfff, wat moeten we nu, Samuel is weg!" zegt Jai. "Blijkbaar vond hij het echt niet leuk" Iedereen is stil als ik opeens een sms'je krijg. 

Kaj, ik ben in gevaar. ik ben bij het huisje achter de camping. een boswachter wil me niet vrijlaten. asjeblieft help me.

Ik spring op en laat de rest het sms'je zien. We moeten naar dat huisje van de boswachter. Iedereen begint te rennen. We rennen en rennen tot we het huisje zien. De boswachter zit op zijn perron. Hij kijkt op. Hij staat op en loopt naar ons toe. 'Wat doen jullie hier" vraagt hij. "We komen onze vriend Samuel halen!"  De man begint te lachen, hij loopt richting zijn perron. We lopen achter hem aan. Hij bukt zich en probeert wat te pakken. Opeens pakt hij een pistool te voorschijn. "Jullie rotten nu op, of ik schiet" We schrikken allemaal en zetten een stap terug. We zien Samuel in het raam schreeuwend. "ROT OP!" schreeuwt hij. We blijven staan. De man trekt Fleur aan zijn arm en houdt et pistool tegen d'r hoofd. Cassius flipt hem helemaal. Jai en Dioni houden em vast zodat hij niet schiet. Samuel blijft schreeuwen. Hij slaat tegen het raam en een klein stukje glas breekt af. De man haalt nog een mes uit zijn zak en houdt et bij haar keel. Wat overkomt ons, als we Samuel willen redden gaat Fleur eraan. 

Een uur later zitten we met zijn allen bij de man binnen. Hij heeft ons allemaal vastgebonden. Niemand die ons nu kan horen, of ons ooit hier vindt. De man loopt het huis uit en doet de deur op slot. We zitten vast, en misschien wel voor altijd.

Dreams - fanfic BBraveLees dit verhaal GRATIS!