Hoofdstuk 11 - Gemma's not that kind of girl

4.8K 260 7

HARRY'S POV.

'' Dat is dan 3,95 mevrouw, '' ik glimlach beleefd naar een middelbare dame met een kindje aan haar arm. De dame rekent af, bedankt me en loopt de winkel uit.

Pfoeh. Het is half vijf 's middags en de hele dag was het al druk. Over een half uur gaan we sluiten. Alleen nu, op dit moment, is het best rustig. Té rustig zelfs. In mijn ooghoek kijk ik naar Hazel, die rustig een boek leest. Fuck. De hele dag heeft ze niet tegen me gepraat, zelfs niet aangekeken. Misschien was het wel allemaal te? Ik ben zo diep in gedachten, dat ik niet heb gemerkt dat er een klamt binnen is gekomen. Maar hij sluit al aan bij Hazel. Ze merkt hem op en helpt hem. De jongen glimlacht naar haar en ik kijk hoe Hazel vraagt wat zijn bestelling is. Hazel brengt hem zijn bestelling, maar ik zie dat ze nog langer praatten dan wat normaal is. Hazel lacht en speelt met haar haar. Zo heb ik nog nooit zien doen. Ik bekijk de jongen. Hij heeft krullend, bruin haar en buin/groene ogen. Ze lachen weer en dan pakt de jongen zijn telefoon uit zijn broekzak. Hij geeft hem aan Hazel, die waarschijnlijk haar nummer erin typt. Ze lachen alweer. Na een paar minuten ofzo gaat de jongen weg. Het is weer stil, op een nare, koude manier. Onprettig. Hazel leest weer in haar boek, maar de uitdrukking in haar ogen is anders geworden, blijer. Wie was die jongen? Ik wil het vragen, maar iets zegt me dat ik het nog erger zou maken. Ze zou dit niet nog erbij hebben.

Weetje wat het rotste ervan is? Ze glimlacht. Ik heb er normaal geen moeite mee, dat ze glimlacht. Hazel heeft een super mooie glimlach. Ik hou ervan om te kijken naar haar lach. Maar deze keer is het anders. De reden van haar glimlach ben ik niet. En dat zit me dwars. Ik kan er ook niks aan doen, want ze is boos op me.

Als het vijf uur is, sluit ik af, zoals gewoonlijk. Hazel is al weg en ik voel me hartstikke rot. Normaal als de bakkerij is gesloten, lopen we altijd samen naar huis. we praten dan meestal en soms vertel ik dingen die ik heb meegemaakt toen ik op tour was. Ik vertelde over mooie plekken waar ik ben geweest, zoals Parijs. Hazel vond het verhaal van Parijs het mooist. '' Mag ik een keer mee naar Parijs? '' vroeg ze. Zij mocht altijd mee. Ik voel me comfortabel bij haar, op m'n gemak, net zoals bij de jongens. Alleen is zij een meisje. Na een lange wandeling naar huis, maak ik de voordeur open en loop naar binnen. Gemma is alleen thuis en is op de laptop.

'' Hi Gem, '' ik gooi mijn jas op de bank en rek me uit.

'' Hoi Harry. '' Gemma staat op en trekt haar jas aan.

'' Waar ga je naartoe? ''

'' Um, naar Hazel. ''

Ik kijk haar verbaasd aan. Sinds wanneer trekt Gemma met Hazel op? Wacht eens even. Dit kan wel eens handig zijn.

'' Gemma, wacht! '' ik stop haar voordat ze de deur uit is.

'' Wat? ''

'' Gemma je weet dat je mijn allerliefste, kleine zusje bent, toch? '' Ik kijk haar lief aan.

Gemma rolt met haar ogen. '' Wat moet je Harry? ''

'' Niet veel, niet veel. Het enigste wat je moet doen is gewoon Hazel een beetje uithoren, snap je? ''

'' Oeeeh, Harry, ben je verliefd? '' Gemma grijnst.

'' Nee, Gemma, gewoon. We hebben soort van ruzie. Probeer haar gewoon wat vragen  stellen ofzo, over ons. '' ik krijg een warm gevoel van binnen als ik 'ons' zeg.

'' Ja dag, Harry. Dus niet, dam verpest ik weer een nieuwe vriendschap. ''

'' Nee wacht, Gemma alsjeblieft. Ik betaal je ervoor, ''

Gemma stopt en kijkt me aan. '' Over hoeveel praten we? ''

'' Genoeg om een nieuwe collectie bij Hollister te halen. ''

Gemma's ogen stralen. '' Oke, ik doe het. You got me at Hollister, lief broertje. '' ze geeft me een knuffel en een kus op mijn wang. De deur gaat met een klap dicht. Pas nu besef ik me wat ik heb gedaan. Ik heb Gemma betaald om Hazel uit te horen. Fuck, nee! Als Hazel dalijk vraagt waarom Gemma dit allemaal vraagt, verraadt ze me. Geloof me, ik ken haar wel zo goed genoeg om te weten dat ze dat zou kunnen doen. Ik zucht en laat me vallen op de bank.

Op hoop van zegen dan maar.

~×~

Hi guys, sorry voor deze late update. De volgende update is voor vrijdag, maar als jullie 'm eerder willen zou ik heel graag 10 votes willen hebben en 5 reacties (:

Sorry voor deze korte, saaie chapter, heb niet zoveel tijd meer ivm. met school D;

VOTE // COMMENT

xo.

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchLees dit verhaal GRATIS!