Kap. 8

40 1 0

Jag vaknade av alarmet och gick upp och fixade mig. Jag gick till Eve och bara gick in, hon var inte dör, antagligen äter hon. När jag kom ner så såg alla så himla ledsna ut, varför vet jag inte?

"Varför så ledsna?" Frågade jag..

"Kommer du i-inte ihåg?" Frågade Eves lilla syster Amy, som är 9 år.

"Nä? Vadå?"

"E-evve.." Hann ho bara säga tills hon brast ut i gråt, eve vadå?

"Va? Vad har hänt med eve?" Frågade jag oroligt. Då slog det mig, vad Amber berättade igår! Fuck, hon kan fan inte var död!

"Nej!" Sa jag och gick, inga tårar kom av det..? Konstigt, jag grät igår för det här men inte idag. Jag var på väg till skolan nu, jag cyklade till skolan alltså.

Jag slängde in min jacka och stängde igen skåpet innan jag gick till svenskan. När jag kom fram hade vi redan börjat för 15 minuter sedan.. När jag kom in i klassrummet gick jag och satte mig längst ner i hörnet och kollade ut igenom fönstret och började tänka på mitt liv..

"Så, fröken Lavin vad säger man när man kommer försent!?" Frågade svenska läraren strängt till mig..

"Inte fan vet jag? Hej?" Svarade jag på hennes fråga, det är ju mitt svar.

"Första varningen, du är ny och har redan fått en varning på tredje dagen. Inte bra! Bara två varningar kvar."

"Fan vad töntigt med varningar! Det är ju inte så att det kommer förbättra personer, tänk lite!"

"Ut ur mitt klassrum nu! Vi tar ett snack sedan!" Gapade hon mot mig och pekade på dörren.

"Mer än gärna, och snacka tänker jag inte gör med dig!" Sa jag och gick ut ur klassrummet och satte mig på bänken där jag satt på första dagen, med eve. Åh eve, du hade ju hela livet framför dig.. När jag tänkt en stund gick jag in på instagram och såg att jag hade fått en kommentar på en bild på mig och eve tillsammans. Eve. 'Vafan gör du och lebbslampan nurå?' Stod det på bilden, från Elina i min gamla klass, världens största fjortis. 'Hon är fan ingen jävla lebbslampa! Det är du som är det idiot! Och jag kan nt vara med henne mer.. @ElinaFeelani' skrev jag. Jag fick direkt ett svar av Elina, hon skrev 'Nähä, vadå har hon förbjudits att va med en hora? Du är horan alltså! Sitter hon hemma och gråter med hennes föräldrar för det jag skrev?'

'Nä! Hennes föräldrar är döda!! Hon med!!! Kan du sluta vara så jävla uppkäftig och tro att du äger alla och gör vad fan du vill!?!?!?! Gå och skaffa ett liv eller släng dig i väggen jävla idiot!!' Skrev jag innan jag stängde av mobil och gick ut ur skolan och mot en skog. Eve visade mig den här skogen och ett litet berg där man

Ser ut mot havet och stranden. Sjukt fint är det. Jag satt precis vid kanten och dinglade med mina ben medan jag sjöng 'Gotta Be you' med one direction.

"Bra du sjunger! Bra låt dessutom" hörde jag en röst säga och när jag vände mig om såg jag ingen mindre än..

My Life..((swedish))Läs denna berättelse GRATIS!