Kapitel 35-lägenheten!

125 1 0

Lägenheten var jätte fin och stor, jag gick runt och kollade till jag hittade mitt drömrum det var ett stort rum med vita väger och sen 3 dörrar den ena lede till badrummet där jag hade en bubbelpool och massa förvaring, den andra lede till WIC sen den sista dörren lede till ett rum där det fanns en soffa, en tv osv det var helt enkelt som ett vardagsrum. Killarna kommer in ungefär 5 minuter senare med mina lådor och alla blir förvånade. Dom öppnar första lådan och börjar skratta som bara den jag kollar i lådan och ser att det är den lådan jag har alla mina planscher och annat med killarna i. Jag bara tar lådan ur deras hand och ställer den i hörnet, när jag tittar runt så ser jag en säng och en lapp på lappen står det: Varsågod en ny säng och lite nya kläder i ditt WIC kram mamma! Jag tar fram min låda som det står KLÄDER på.

2 timmar senare!

Allt är klart nu och vi ska nu gå ner och äta när jag ser att inte Oscar är med jag frågar resten om dom vet dom ruskar på huvudet jag ringer Oscar i panik och frågar vart han är han svarar bara kom in på ditt rum, det är då jag hör att han gråter.

Oscars perspektiv:

Vi var nu klara när jag får ett sms av mamma där det står att begravningen för farmor är om 2 veckor, jag fäller en tår då jag märker att resten har gått, jag sitter kvar och funderar på om dom saknar mig precis då ringer min telefon det är Jennifer, jag försöker hålla tårarna inne vi lägger på och efter 3 minuter sitter hon i mitt knä och frågar vad som hänt jag svarar bara begravningen för farmor är om 2 veckor hon tar tag i min hand så vi står mittemot varandra det känns som tiden står still, här står jag med världens finaste person som jag kan prata med vad det en gäller. Jag börjar gråta ennu mer och nu frågar Jennifer varför jag svarar bara, här står jag med världens finaste flickvän som förlorat sin farmor och här står jag och bara gråter! Du är fan värd bättre jag är så självisk. Jennifer bara tittar på mig och säger Oscar John Ingvar Enestad, älskar du mig inte säg det istället för att göra så här, jag har drömt om dig sen 24/4-13 alltså över ett år och här står du nu och säger att jag är värd bättre, problemet för mig är att jag inte ser någon bättre! Jag vet inte vad jag ska svara så jag säger bara Jennifer jag älskar dig över allt annat lita på mig, är jag den finaste personen du vet på riktigt? Jag tar tag i hennes handleder och drar henne mot mig våra nästippar snuddar varandra jag viskar ett tyst jag älskar dig och sen kysser jag henne. Helt plötsligt kommer...

EKG som blev till kärlek! (the fooo)Läs denna berättelse GRATIS!