Kapitel 32

426 6 0

De är otroligt att dom står här nu. "Sorry tjejer, min tjej ska opereras nu! Vi får ta de nån annan gång" sa jag och gick iväg.

Jag tog bussen till sjukhuset och satte mig utanför rummet som kvinnan i receptionen sa att saga var i. Även om hon kanske inte visste om jag gick eller inte så kändes de fel om jag skulle gå nu. Hon ringde och sa att hon skulle opereras och att hon ville att jag skulle va där. Så nu känns de inte mer än rätt. Men en grej. Jag har aldrig fått reda på vad felets henne är. Varför hon mådde så dåligt efter att ha träffat dendär killen. Martin eller vad han nu hette. Varför hon måste opereras, och varför hon ens är här. Tänk om Martin gjort nåt mot henne. Jag kollade mot dörren och såg en liten lapp som satt där. Jag hade inte tänkt på den innan men jag hick fram och läste på den. "Abort pågår var vänlig stör ej!" What!!! Varför gjorde hon abort. Det kan ha varit mitt barn eftersom att vi hade sex för inte jättelänge sen. Men smidigt var de nåt som sa mig att de inte var mitt barn. Då skulle hon nog inte göra abort utan att ens berätta för mig att hon var gravid. Kan hon ha vart otrogen? Nej, men de skulle kunna va en del i pusslet. Om hon nu var otrogen så kanske hon va de med dendär Martin. Det skulle förklara varför han alltid knackade på hos oss och frågade efter henne. De skulle också förklara varför hon gör abort utan att berätta nåt för mig. Men samtidigt så känns de inte som nåt saga skulle göra. Vi är förlovade. Ska snart gifta oss. Jag får prata med henne sen.

•den 14 oktober•

Saga har kommit hem. Alla vi i "gänget har äntligen fyllt 18!

Saga erkände att barnet inte var mitt. Men vems vill hon inte säga. Vi har inte haft så bra kontakt den senaste tiden. De visade sig hel enkelt att hon var otrogen. De trodde jag aldrig om henne. Men jag har bestämt mig att inte sjunka så lågt utan vänta på att hon ska ge svar på mina frågor. Vems barn? Varför? Varför sa hon inget? Varför sa hon ja när jag friade om hon nu inte var lycklig med mig?.

----------------------------------------------
Kort! Jag vet! Men jag har ingen orkaner skriva idag! Ska bättra mig de lovar jag. Det kan ta ett tag. Skulle va kul med lite respons på de jag skriver. Jag tvingar er inte men de skulle va kul om ni... Nån gång ibland kunde slänga in en kommentar om vad ni tycker. Då blir man genast mke gladare och för mer skrivlust! Men jaja...

Vinnaren av den stora rollen i boken är....
Evelina! Grattis jag kommer kika dig non gång under veckan!

(Ja, jag lottade!)

Vinnaren av den lilla rollen är....

Klara! Kmr kika dig med!

Men jaja ha de så bra.. Puss

// Selma

Bad heart love | o.eLäs denna berättelse GRATIS!