hoofdstuk 9

6.9K 195 6

~paar dagen later~

Fleur pov.

Ik zit buiten in de zon als Niall ineens aan komt lopen. Hij zet een glas drinken voor me neer, ik bedank hem. 'Vanavond is er een feest hier in de buurt en ik wilde vragen of je mee wil gaan?' 'Ja is goed, maar wil je dan wel bij me blijven?' 'Ja natuurlijk.' Zegt hij en hij glimlacht lief naar me, ik krijg allemaal kriebels in mijn buik. 'Hoe laat moeten we dan gaan?' 'Hoe laat is het nu?' Ik kijk even op mijn mobiel. 'Het is nu vier uur.' 'Uh.. Dan gaan we over een uurtje eten, dan gaan we ons klaarmaken en dan om zeven uur gaan we.' 'Oké is goed.'

Na het eten, loop ik naar boven om me klaar te maken voor het feest. Ik doe mascara op en wat lichtroze lippenstift. Ik trek een strak, zwart jurkje aan. En ik trek een paar hakken aan. Daarna steil ik mijn haar, ik doe nog even wat parfum op en dan ben ik klaar. Ik loop naar beneden waar Niall al op me zit te wachten. Als hij me ziet, worden zijn ogen groot. 'Wow.' Is het enige wat hij uit kan brengen. Ik bloos een beetje. 'Moeten we al gaan?' Vraag ik dan maar. 'Ja kom.'

'Hier is het.' Zegt Niall als we er zijn. Ik kijk rond, er zijn al veel mensen. Het is buiten in een grote tuin, er staat harde muziek op en er is drank. Niall pakt mijn hand en neemt me mee naar de bar en bestelt wat drank voor ons. Ik neem een slok. Dit is de eerste keer dat ik drank drink, het smaakt best wel goed.

Inmiddels is het al helemaal donker. Er schijnen nu allemaal verschillende lichten van het feest, het ziet er heel cool uit. Ik heb al een paar drankjes op en dat voel ik wel. Opeens hoor ik een liedje waar ik echt een summerfeeling van krijg en ik begin te dansen. Als Niall me ziet dansen, komt hij van achteren tegen me aanschuren. Hij is ook al aardig aangeschoten. Ik blijf gewoon doordansen en Niall gaat ook vrolijk verder. 'Zullen we zo naar huis gaan? Ik wil dingen met je doen Fleur.' Zegt Niall opeens ik mijn oor. Ik knik instemmend en als het liedje is afgelopen, gaan we meteen naar Niall's huis.

Niall doet de deur open en trekt me meteen mee naar boven. Hij neemt me mee zijn slaapkamer in en duwt me tegen de muur. Hij begint me hevig te zoenen. Dan trekt hij mijn jurk uit en sta ik alleen nog in mijn ondergoed. Hij kijkt me verlekkerd aan en trekt dan zijn eigen shirt uit. Hij begint me weer opnieuw te zoenen. Hij leidt me naar het bed en duwt me erop, terwijl hij me nog steeds aan het zoenen is. Hij komt over me heen hangen en verbreekt dan de zoen. Hij doet mijn bh uit en begint in mijn borsten te kneden en hij begint aan mijn tepels te zuigen. Dan komt hij weer overeind en trekt ook mijn slipje naar beneden, hij steekt een vinger in me en gaat op en neer. Dan steekt hij er nog een vinger bij. Dan gaat hij weer met zijn vingers uit me en maakt zijn broek los, ik zie zijn erectie al in zijn onderbroek. Als zijn broek helemaal uit is, heeft hij alleen nog zijn onderbroek aan, maar die trek ik snel uit. Zijn erectie springt overeind, ik begin hem af te trekken. Niall kreunt. Na een tijdje stop ik en Niall gaat goed zitten. 'Weet je zeker dat je dit wilt?' 'Ja, ik weet het zeker.' Zeg ik en Niall duwt zijn lengte in me. 'Ah fuck...' Kreun ik. Hij kijkt me aan. 'Beweeg.' Zeg ik als de pijn weg is. Niall begint te bewegen. Het is fantastisch.

Als we allebei klaar zijn gekomen, gaat Niall uit me en gaat naast me liggen. 'Dit was geweldig.' Zegt hij. Ik knik instemmend en Niall kust me en dan vallen we in slaap.

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!