Bölüm 2

91 7 0
                                    

PAMİRA

Uyandığım da kafamda iki tane cadı vardı ve üstümde horon çekiyorlardı. Düşünün Mahmut Tuncer görse kıskanır o kadar.. hemen karşımda asılı olan saate baktığımda saatin 9 olduğunu farkettim oysa beni tatil günleri 10 dan erken uyandırdıklarında kıyameti kopardığımı bilirler. E napıyım uykuma düşkünüm birde Atlas'a.....

Neyse mantıklı bir açıklaması vardır diye kalktım eğer merak ediyorsanız bu kızlar nasıl içeri girdi diye bizim evin anahtarının belirli bir yeri vardır kızlar da hep ordan alırlar hatta bi ara yedekleri bile vardı. Gözlerimi kapatıp tekrar sırtını döndüm ve yüzümdeki su ile uyandım offfffff. 

"Ne var kızlar ne oluyor? Eger mantıklı bi açıklamanız yoksa banyo orda gidin ve kendinizi ıslatın yormayın beni " dedim gözlerim yarı açık bir şekilde.

"Amaan kızım ne dırdır ettin susta bir dinle bu güzelim kızları" diye cırladı Melodi resmen cırladı of bu kızın sesi şarkı söylerken ne kadar güzelken şimdi neden böyle? Bu düşünceleri kafamdan atıp kızları dinlemeye başladım.

"Tamam dinliyorum anlatın" dedim. Bu arada telefonumu arıyordum.

"Bil bakalım bugün ne oldu" dedi Melodi. "Tamay şuna söyle de konuya girsin yoksa çıldırıcam" diye çıkıştım.

Medyadaki Pamira arkdlsr:))

"Sen her zamanki gibi uyanmadığın için Deniz Yenge beni aradı ve çok sevineceğimiz birsey söyledi. " Melodi anneme yenge der çünkü ikimiz kuzeniz onun annesiyle benim babam kardeş felan. Bu arada telefonumu bulmuş ve yeni gördüğüm 105 bildiriyi farkettim bunların 60 ı cevapsız çağrı Annem Melodi Tamay ve Abim Ulaş'a ait. Geriye Kalan 45 mesaj ise Tamay Melodi ve Atlas şeklinde dağıtmakta..

"Melodi söyle artık bence yeterince meraklandı " dedi Tamay.

"TATİL GİDİYORUZ HEMDE ANTALYA'YAAAAAA " demesine çığlık atmam bir oldu.

20 saat sonra..

Saat gecenin 3'üydü bende bavul hazırlıyordum. E az değil koskoca 3 ay ve birde insan kararsız olunca böyle oluyor bavullarımı sonunda annemin yardımıyla hazırlamıştım. Annem benim canım lise 2 de bize söz vermişti siz aynı yeri kazanın ben sizi göndericem tatile diye o zamanlar motivasyon diye düşünmüştüm ama benim unuttuğum sözü o unutmamış bitanem benim bir süre onu mıncırdıktan sonra Atlas ile yarım kalan konuşmama devam ettim. Aradım ve ikinci çalışta açtı.

Uzun uzun konuştuk o benden bir yaş büyük ama ilk yıl gitmediği için bu yıl ikimizde Samsun'u kazanmıştık ailelerimiz de biliyordu rahatlık ama Atlas ve Kuzey iki hafta sonra ancak bize katılcaklarmış üzülmüştüm ama çaktırmadım.Az da olsa uyumak gerektiği için gözlerimi kapattım...

Bir varmışız bir yokmuşuzHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin