1e echo Jake?

9 1 0

hee, ik gad dat verhaal al geschreven. maar daarin kwam ik erachter dat een paar hoofdstukken niet goed terecht waren gekomen in dit boek dus heb ik wat gesleurteld en nu zit alles juist! hier komt het:

###

''word wakker prinsesje, we moeten over 1 uur in het ziekenhuis zijn voor je eerste echo'' hoor ik Steven zeggen ''goeiemorge'' zeg ik slaperig. Steven drukt een kusje op mijn voorhoofd ''ik ga even snel douche''

(in ziekenhuis) ''waar moeten we heen?'' vraag ik ''volg mij maar :)'' 

(in werkkamer van Dr.) ''Hallo ik ben Dr. Palings, ik word jou 'bevallingsdokter' uiteindelijk help ik je met een baby krijgen'' zegt hij glimlachend. rare zinnen had die man, hij is trouwens rond de 50 jaar en hij heeft een wit/grijs baardje en nog best veel haar op zijn hoofd. ''ik ben Robin'' zeg ik zachtjes. Steven merkt het en komt bij me staan en slaat zijn arm om mijn middel zodat ik weet dat ik er niet alleen voor sta. ''jij moet zeker de vader zijn van het kindje'' zegt Dr. Palings lachend wow die man kan niet stoppen met lachen... ''uh nee hah, ik ben niet de vader ik ben Robin's uh...-'' zegt Steven hij weet duidelijk niks te zeggen. '''vriend, hij heet trouwens Steven'' zeg ik snel om zijn zin af te maken ''en die mooie schone dame daar is dan zeker wel je moeder?'' zegt hij ''hah, ook niet dat is Mvr. Night Steven's moeder'' zeg ik lachend. ''en dat is zeker niet zijn zus?'' zegt Dr. palings wijzend naar Sanne in de hoop dat het mijn vriendin is ofso ''ja, dat is Sanne Steven's zusje'' zeg ik. ''en zou ik mogen vragen waar je moeder of vader is?'' ''ik heb geen vader, en ik heb laat maar zeggen omdat ik zwanger ben onderdak bij de familie Night'' hij knikt. ''zou u dan zo vriendelijk willen zijn om op de behandeltafel te willen gaan liggen? dan gaan we even kijken hoe het met dat mooie babytje is van jou'' ik knik en ga liggen.

''dit kan een beetje koud zijn'' zegt Dr. Palings en smeert een soort gel over mijn buik.later een soort ding waardoor er een wezen op het beeldscherm ontstond. ''kijk dat is het hoofdje'' zegt een verpleegster die erbij is komen staan. 

(even onderbreking:volgens mijn mis ik meer hoofdstukken?!!!! kutttt ff na kijken. wacht of moest dat in het hoofdstuk dat ik nu schrijf kuttt en helemaal in de war!!!!)

ik glimlach, ik zie er niet echt een hoofdje in. Steven gaat naast me staan en aait me over mijn haar. na een tijdje zegt de dokter: ''kom je mee naar mijn bureau om wat veder te praten?'' ik kniken de verpleegster die Joanne heet geeft me een doekje voor mijn buik schoon te maken. 

''Robin, ik moet je even een belangrijke vraag stellen, wat wil je met de baby?'' ik kijk hem niet snappend aan. ''ik bedoel, wil je het babytje houden, wegstaan of abortus plegen'' ''weet ik niet'' Steven pakt mijn hand vast en knijptt er zachtjes in, ik zit trouwens op zijn schoot wegens ruimte gebrek aan stoelen. ''het is natuurlijk lastig, wil je bevallen?'' ''dat uh, lijkt me nogal uh pijnlijk eigenlijk'' zeg ik en ik zie het al voor me. snel haal ik die gedachte weg, ik hoef het niet tre zien. ''ja, de bevalling doet pijn maar ik beloof je zodra je het babytje ziet ben je helemaal happy'' zegt hij met een glimlach alsof hij net de loterij heeft gewonnen. ik giechel. ''ik denk niet dat ik na de bevalling het babytje nog kan afstaan'' zeg ik. ''ja dat is vaak heel lastig voor jonge moeders'' zegt hij begrijpend. ''je kan dan nog kiezen tussen abortus en houden'' ''ik wil echt voor geen ene meter mijn eerst baby weg laten halen''zeg ik vastbesloten ''dan heb je houden nog over'' ''maar ik weet niet of ik wel kan zorgen voor een kind'' ''meissie ik haal het toch weer op tafel maar met pleeggezinnen kan je de kinderen meestal wel opzoeken'' ''ja, maar dan kent het me niet, dat kan ik ook niet!'' zeg ik. ''het is een lastige keuzen, slaap er maar een nachtje over maar ik moet het snel weten oke?'' ik knik.

(thuis) ''eten!!'' horen we mvr. Night zeggen (ik noem er vanaf nu even dena) ik loop met Steven naar beneden en gaan aan tafel zitten, ''eetsmakkelijk'' zegt iedereen en we beginnen aan de spaghetti. ''Robin weet je het al?'' ik schud me hoofd ''tot nu toe ziet het er naar uit dat ik het hou maar kan ik dat wel?'' ''ik weet het niet meis dat moet je zelf bedenken'''zegt Dena. na het eten lopen ik en Steven naar boven ''wil je nog naar buiten of slapen?'' ''sorry maar ik wil echt even slapen ik ben tegenwoordig zo snel moe'' hij knikt ik ga me even snel douche''  zegt hij en verdwijnt in de badkamer. ik besluit me ook even om te kleden ik doe mijn broek uit en ik trek aan de bovenkant een kort buikshirtje met een lage hals. kots neigingen voel ik opkomen. ik ren naar de badkamer en doe die open en loop meteen door naar de wc, iell wat goor! ''gaat het prinsesje?'' zegt Steven bezorgd maar vooral hoor je de liefde in zijn stem. hij pakt mijn haren bij elkaar als ik nog een keer ga. uiteindelijk als ik klaar ben kijk ik op naar Steven, woww hij heeft alleen een boxer aan...ik merk dat hij mij ook aangaapt fk ik heb alleen een onderbroekje aan en een kort shirtje! we winde allebei onze blik af ''gaat het weer een beetje prinsesje/'' vraagt Steven ''ietje beter'' ''kom dan ga je weer slapen, ik ga ook maar slapen straks kan ik je niet helpen als ik onder de douche sta'' ik knik en even later liggen we samen in bed. hij wrijft over mijn buik, ''het word vast een mooi babytje'' zegt hij en glimlacht naar me ik glimlach ook ''hij gaat naar mijn buik toe met zijn hoofd en verluisterd ''je moet maar boffen met zo'n moeder, ze is echt prachtig, lief, mooi, knap, aardig en nog veel meer'' ik geef hem een tikje en lachdan en ik bloos hij ziet het en grijnst breed. hij geeft een kusje op mijn buik.

TRinnggggg ''hallo, hee, ja Steven is in zijn kamer'' ik kijk steven verward aan de deur gaat open, nee! raad eens wie daar is....

.....

JAKE? 

jake staart met zijn mond naar mij en steven, hij heeft tenslotte zijn arm om me heen ''Jake?'' vraag ik. '' wat doe jij hier met hem?'' hij spoeg 'hem' uit alsof alsof.. het een zware last was, wat volgens mij ook zo was. 

######

zo, overnieuw geschreven, maar nu een tikkeltje anders wel beter :) 

ik ben trouwens van plan om met een nieuw boek te beginnen maar dan schrijf ik nog wel door met deze :) 

zet in de reacties of het een jongen of meisje moet worden van Robin! (baby)

VOTE,FOLLOW COMMENT PLEASSEEEE!

remember meLees dit verhaal GRATIS!