Kapitel 24 - Nicole

3.2K 60 13

Innan jag börjar kapitlet så vill jag bara förmedla att vi spolar fram tiden lite, typ till november!

Nicole's perspektiv

Det var fredag igen, tiden hade verkligen gått snabbt. Oscar och Jennifer har gått ut med sitt förhållande. Alla foooer var såklart helt tokiga i början men nu så respekterar dem Oscars förhållande. Jag och Felix har blivit 15 åringar nu. Felix får köra moppe nu så ibland när vi inte tar sällskap med Jenn så burkar vi åka moppe till skolan. Nu var det bara 2 veckor kvar till vinterbalen. På idrottslektionerna de senaste tiden hade vi tränat oss inför balen, hållning och sådant. Jag längtade verkligen till vinterbalen, det är det ända jag har tänkt på den senaste tiden.

Jag satt nu utanför klassrummet och väntade på att Felix skulle bli klar med sitt matteprov, helt ärligt så var det faktiskt ganska lätt om man hade pluggat. Efter några minuter öppnades dörren till klassrummet och ut kom ingen mindre än Felix Sandman.

"Hur gick det på provet då?" Frågade jag honom.

"Faktiskt jätte bra! Själv då?" Sa han.

"Här med!" Svarade jag honom.

"Jag ska till studion efter skolan idag, vill du kanske hänga med?" Frågade Felix mig.

"Gärna, om jag får" Svarade jag honom.

"Såklart du får" Sa han och log mot mig.

När skolan var slut så tog jag mina saker och följde med Felix ut till sin moppe. Han gav mig extra hjälmen och jag knäppte fast den och satte mig bakom Felix. Jag satte mina armar runt Felix midja.

"Håll i dig, det kommer gå fort" Sa Felix med en retsam röst.

"Visst.." Sa jag och precis efter så startade Felix moppen och gasade i väg som en galning. Jag kramade om Felix hårdare för att hålla mig kvar.

Felix's perspektiv

Jag hade stannat moppen en bit bort från studion, Nicole hade hållit om mig så hårt så man kunde knappt andas. Men det var verkligen mysigt att ha hennes armar runt mig.

"Nicole vi är framme nu" Sa jag till henne och skrattade lite.

"Jaha, oj.." Sa hon och släppte taget om mig och kollade ner i backen. Vi tog av oss hjälmarna och jag låste moppen och sen gick vi mot studion.

"Vi får nog ta bakvägen, det är alldeles för många foooer utanför entrén" Sa jag och tog tag Nicoles hand och drog henne närmare mig. När vi hade kommit fram så knappade jag in korden och gick sedan in till studion.

"Är det verkligen säkert att jag fick följa med?" Frågade Nicole mig.

"Ja, jag är säker!" Svarade jag henne och log. Hon log lite snett tillbaka och följde med mig. Nu för tiden när jag hänger med Nicole känner jag alltid något litet pirr i magen. Nej men shit? det kan väl inte vara fjärilar i magen?.. Vänta.... Är jag kär i henne?!?!? I Nicole?!?! Min bästa vän?!?! Herregud Felix, du kan verkligen inte vara kär i henne.

"Vart är de andra då?" Frågade Nicole mig.

"Jag tror att det är i mötesrummet! kom" Sa jag och vi började gå dit. När vi stod utanför vårt mötesrum så hörde man röster. Jag öppnade dörren och där inne att alla.

"Tjaaa Felix!!!" Utbrast Omar och vinkade till mig som en tok.

"Hej hej Omar, Nicole du kan komma fram du" Sa jag och Nicole kom fram bakom dörren.

"Hej Nicole!" Sa Omar och tog sig upp till stolen och gav henne en kram.

"Hej Omar" Sa hon kramade tillbaka.

"Tja Nicole" Sa Oscar och gav henne också en kram.

"Här var det kram kalas" Hörde vi någon säga och alla kollade mot dörren och där stod Daff, Mickis och Kat.

"Nej men vem har vi här då?" Frågade Mickis och kollade på Nicole.

"Nicole, Felix kompis" Sa Nicole och log.

"Jaha, trevligt att träffas! Jag heter Michaela men du kan kalla mig för Mickis" Sa hon och skakade hand med Nicole.

"Katia men kallas för Kat" Sa Kat och hälsade på Nicole.

"Felix har snackat om någon Nicole ganska mycket så jag antar att det är dig han menar" Sa Daff och jag kollade ner i backen. Pinsamt, Nicole bara skrattade lite lätt.

"Felix rodnar!!!" Halv skrek Omar ut och alla de andra började skratta.

"Det gör jag inte alls" Sa jag och gav Omar en mördande blick men det fick Omar att skratta ännu mer.

"Felix gillar Nicki! Felix gillar Nicki!" Retade Omar mig.

"Käft!!!" Sa jag surt och Omar slutade genast och så började de andra skratta.

Nicole's perspektiv

Det var jätte roligt att vara med killarna idag, vi skrattade en hel del och ibland behövde de träna på en ny låt. Klockan 19 så var killarna färdiga för idag så det kunde åka hem nu.

"Kan inte vi dra hem till dig Felix?" Frågade Oscar Felix.

"Jo visst! Hänger du med Nicole?" Frågade Felix mig.

"Visst" Svarade jag och log lite mot Felix. Vi gick fram till mopparna och Felix låste upp sin moppe och gav mig extra hjälmen. Jag satte på mig hjälmen och sedan satte jag mig bakom Felix, sen åkte vi iväg hem till Felix.

"Hem ljuva hem!" Sa Felix när vi stannade vid hans hus. Vi hoppade av mopparna och tog av oss hjälmarna.

"Okej, vad vill ni hitta på?" Frågade Felix oss samtidigt han låste upp dörren.

"Ingen aning, film kanske?" Sa Oscar samtidigt han klev in i huset.

"Super, jag har nog lite chips i skafferiet" Sa Felix. Vi tog av oss våra ytterkläder och alla vi gick in till vardagsrummet. Felix och de andra var redan framme vid TV för att leta film. Men ingen av dem kom så bra överens med varandra.

"Jag går och tar fram chips och så medan ni tjafsar om vilken film vi ska se på" Sa jag och började gå mot köket. Chips påsarna låg på en hylla som jag inte nådde till. Jag tror Felix la upp dem där för att inte någon annan skulle kunna få tag på dem.

"Behöver du hjälp?" Hörde jag en röst säga. Jag vände min blick och ser Oscar stå där.

"Gärna!" Svarade jag och Oscar kom fram till mig och tog ner chipsen från hyllan.

"Du Oscar" Sa jag.

"Aa?" Mumlade han fram.

"Gillar Felix mig? Alltså mer som en vän?" Frågade jag honom.

"Jag tror det! Du skulle ha sätt honom när han kom till studion dagen när han fick reda på att ni skulle gå på den där vinterbalen. Men det är inte säkert men jag tror" Sa han och jag kollade lite små chokande på honom.

"Vad?" Frågade han mig.

"Nej inget, lite chokad bara" Svarade jag honom.

"Vi borde gå tillbaka till de andra" Sa ja och Oscar nickade som svars. Oscar hällde upp chipsen i en skål och sedan gick vi tillbaka till de andra. Ja har fortfarande inte fått in det till mitt huvud, Felix Sandman kanske gillar mig mer som en vän..

___________

Hejsan alla fina läsare!

Det kommer inte bli någon uppdatering på några dagar, jag och Lotta ska ut och paddla med klassen imorgon och vi ska sova på någon random ö mitt ute i sjön. Vi kom i samma grupp iallafall :D. Detta kapitel var inte så jätte rolig tycker jag men hoppas ni gillade iallafall ;) Rösta och kommentera <3

Kram Ebba :*

Always together - The FoooLäs denna berättelse GRATIS!