Hoofdstuk 146

4.7K 428 111

3 maanden later. (Juli)

Jessica's POV

'Niet spieken!' Roept Harry. Hij houd zijn handen voor mijn ogen terwijl hij me de tuin in begeleid. Ik ben al vijf keer bijna gestruikeld, maar Harry grijpt me telkens net op tijd vast.

'Ik zou niet durven.' Giechel ik.

Ik voel de warme zon op mijn huid branden en glimlach naar mezelf. Alle problemen die ik drie maanden geleden had lijken te zijn verdwenen. Ik heb geaccepteerd dat ik veranderd ben, maar zal er nooit vol aan wennen.

Liam vertelde me dat het niet verstandig was om mijn familie te vertellen van mijn 'probleem.' Maar nadat hij een emotionele hereniging had met zijn vader werd het goedgekeurd.

Harry hield heel de avond mijn hand vast terwijl ik mijn ouders en Chris vertelde dat ik een vampier ben. Ik ben zelfs met Louis meegegaan naar zijn ouderlijk huis.

Ik heb nog nooit zoveel mensen bij elkaar gelukkig gezien toen ze Louis weer in hun armen konden sluiten.

Katy hebben we nooit meer terug gezien nadat we hoorde dat ze was opgepakt. Ze heeft de school in brand gezet, hoorde ik. Ik zou opgelucht moeten zijn, maar het kan me eigenlijk helemaal niks schelen.

Het enige wat me nu nog bezig houd is mijn gezin en alle mensen om ons heen.

Niall is terug gekomen nadat hij een week is weggeweest om alles te verwerken. Hij kwam terug. Keek me recht in mijn ogen en knikte. 'Ik wens je veel geluk met Harry en ik zal niet langer tussen jullie in staan.' Waren zijn woorden.

Ik heb hem omhelst en hem bedankt voor wat hij gedaan heeft. Niet alleen het vergeten van zijn gevoelens, maar ook alles wat er op die avond gebeurt is in het park. Het gaat sinds dien een stuk beter met hem. Met iedereen..

'Ik wil het zien.' Lach ik.

'Nee, we zijn er nog niet.' Zegt Harry. Hij heeft me al minstens zestig kilometer van het huis vandaag geplaatst. Aan de geur te ruiken zijn we in het bos achter het huis.

Noah is opgegroeid. Na twee weken merkten we dat hij ongelofelijk snel groeide. Sneller dan normale kinderen. Iets wat normaal is bij halfbloed vampiers, volgens Liam.

Gierend van het lachen kruipt hij het huis rond. Zijn glimlach, zijn kuiltjes, zijn bruine krullen en groene ogen. Hij is zeker een kleine versie van Harry.

'Oké, ben je er klaar voor?' Vraagt Harry.

'Ja.' Tegelijk met mijn woorden haalt Harry zijn handen voor mijn ogen vandaan. We staan op een open stuk in het bos. Er ligt een kleed op de grond. Om het kleed heen staan kaarsen die het donkere bos vaag verlichtten.

'Wauw.' Zucht ik. Ik schuif mijn hand in de Zijne en glimlach naar hem.

Zayn heeft een relatie gekregen met perrie. Ze zijn onafscheidelijk sinds zayn haar vroeg. Ze is een lieve meid en één van mijn beste vriendinnen geworden.

Lisa heeft haar excuses aangeboden, meerdere keren. Ik heb haar uiteindelijk vergeven, maar ik vergeet het nooit meer wat ze me aangedaan heeft.

'Vind je het mooi?' vraagt hij onzeker.

Ik knijp zachtjes in zijn hand en trek hem naar me toe. Ik sla mijn armen om zijn nek. 'Het is prachtig.' Zeg ik.

Hij leunt naar me toe en drukt een kus op mijn lippen. 'Ik ben blij om dat te horen.' Dan pakt hij mijn hand en begeleid me naar het kleed.

'Ik hou van deze plek om een reden.' Zegt hij. 'Ik laat het je zien.' Hij gaat op het kleed liggen en vouwt zijn armen onder zijn hoofd. Zijn ogen twinkelen in het maanlicht.

'Kom.' Fluistert hij. Ik glimlach en ga naast hem liggen. Zijn haren zijn de laatste drie maanden langer gegroeid en vallen over zijn gezicht. Ik veeg ze aan de kant terwijl hij naar de sterrenhemel blijft kijken.

'Nu hoor je naar de sterren te kijken, baby.' Lacht hij.

'Dat wil ik niet. Jij bent veel mooier.' Fluister ik. De lach op zijn gezicht verdwijnt.

'Ik hou zoveel van je.' Hij legt zijn hand op mijn wang. Ik leun tegen zijn hand aan en sluit mijn ogen.

'Harry, mag ik je iets vragen?' Fluister ik.

'Alles.'

'Blijf je voor altijd bij me?' Vraag ik.

Hij gaat rechtop zitten met een serieus gezicht. 'Twijfel je daaraan?' Regendruppels vallen langzaam uit de lucht.

'Nee.'

Hij schud zijn hoofd. 'Ik blijf bij je, Jessica. Voor altijd.'

Met tranen in mijn ogen vlieg ik op hem af. Ik sla mijn armen om zijn nek, hij valt achterover op het kleed.

Het begint te stort regenen, maar het kan me niks schelen.

Mijn natte haren vallen op zijn gezicht als ik over hem heen leun. Hij bijt op zijn onderlip 'Heb je me zojuist gevraagd om met je te trouwen?' Lacht hij.

'Misschien.' Zeg ik terug. Voordat hij kan reageren heb ik mijn mond weer op de Zijne gedrukt. Hij reageert meteen en draait ons om waardoor hij bovenop me ligt. Zijn ene hand gaat naar mijn heup en de andere blijft op mijn wang. Zijn tong voelt warm tegen de mijne aan.

Hij brengt zijn mond naar mijn nek. 'Hoor je..' Hij kust me net achter mijn oor. 'Daar niet..' Hij kust me op mijn sleutelbeen. 'Voor op je knieën..' Hij kust me op mijn lippen. 'Te gaan?'

'Hmm..' Ik sla mijn armen om zijn natte lichaam en trek hem dichter tegen me aan. 'Ik dacht dat de man dat altijd deed?' De regen heeft de kaarsen gedoofd waardoor het pikkedonker is in het bos.

'Is dat zo?' Hij springt op. Ik zucht door het lege gevoel dat hij achterlaat als hij niet bij me is.

'Wat ga je doen?' Ik leun op mijn ellebogen en volg Harry met mijn ogen. Hij draait zich om, met zijn rug naar me toe haalt hij iets uit zijn broekzak.

'Harry?'

'Ik ben niet echt goed met woorden en shit, maar..' Hij haalt zijn hand door zijn haren.

'Maar?' Ik sta op en loop naar hem toe.

'Ik weet niet zeker hoe ik dit uhm.. Man, in mijn hoofd ging alles zo goed. Nu heeft die kut regen alles verpest.' Grijnst hij terwijl hij omdraait.

'Dat is niet waar. De regen maakt me niks uit, zolang ik maar bij jou ben.' Fluister ik.

'Echt?' Zijn ogen vol hoop. Ik knik langzaam.

'Ik meen het.' Ik draai me om naar het kleed dat ondertussen net zo doorweekt is als Harry en ik. 'Het was een goed idee van je om-' Als ik me weer terug richting Harry draai zit hij op één knie.

'Jessica.' Hij pakt mijn hand. 'Wil je met me trouwen?' Hij opent een klein blauw doosje met de mooiste ring erin die ik ooit gezien heb. Geschokt kijk ik hem aan. 'Alsjeblieft?' Zegt hij erachteraan.

'Ja.' Barst ik uit. 'Ja, natuurlijk!' Hij springt op, grijpt me om mijn middel en draait me een rondje. 'Fack, yes!' Hij heeft de grootste glimlach op zijn gezicht.

Langzaam schuift hij de ring om mijn ringvinger. Dan leun ik naar hem toe en kus hem.

__________________________

Attention Lezeressen, ;)

Het is nog niet afgelopen hier! Dat doe ik jullie niet aan. Ik heb het gewoon erg druk met school. (Je kent het; last minute toetsen en huiswerk urgh) Ik probeer zo snel mogelijk te updaten!

XLizz

Bad 2Lees dit verhaal GRATIS!