Greşit! Culoarea mea preferată este negru, dar a fost frumoasă  floarea mov, mulţumesc oricum.
Nu, n-am să ies cu tine şi cu prietenii tăi in weekend să văd cum tu şi Hanna vă sărutaţi, n-aş suporta. În plus toată lumea mă crede o ciudată şi o singuratică  şi chiar nu vreau să fiu bătaia de joc a nimănui. Nu voi avea deloc un viitor frumos alături de fratele meu, deoarece eu sunt îndrăgostită de fratele meu.  Astăzi este sâmbătă, weekend , stau la Danielle.
Am auzit că Hanna vine la cină în seara asta...am să dorm la Danielle. Nu vreau să fiu în preajma ei ştiind că ea te are numai pentru ea...

Am intrat la el în cameră văzându-l dormind. Este atât de frumos. Frumuseţea întruchipată. Încă nu pot să cred că Hanna va fi în casa mea, mă rog, a noastră. Chiar nu vreau s-o văd, îmi voi pierde minţile şi din nou voi plânge neîncetat şi nu mai vreau.  Oricum, m-am decis şi dorm la Danielle, deja am vorbit cu ea şi este foarte fericită în privinţa asta.

Am auzit cum Louis mormăie ceva din gură aşa că am lăsat scrisoarea repede pe birou şi am fugit spre camera mea.

Am coborât jos la bucătărie şi nu am văzut pe nimeni aşa că m-am gândit să fac eu micul dejun. Am făcut o omletă cu caşcaval, un ceai de fructe de pădure şi pâine prăjită cu unt. Am auzit paşi în bucătărie şi când m-am întors l-am văzut pe Louis în tocul uşii uitându-se la mine şi zâmbind.

-Uhm.. Bună dimineaţa! Spun timidă.

-Neaţa. Ce bine miroase. spune el aşezându-se la masă.

-Mulţumesc. spun şi dau să plec din bucătărie, dar el mă prinde de mână şi mă opreşte.

-Tu nu stai cu noi la masă? Spune el uitându-se cu ochii lui perfecţi la mine. Sunt aşa de aproape de el şi la naiba miroase aşa bine, mai ales că este la pipetul gol. Am acum în faţa mea orice şi-ar dorii o femeie dimineaţa. Un băiat superb în bustul gol.

-Nu mi-e foamne. spun şi îmi trag uşor mâna din strânsoarea lui, dar nu reuşeşc să scap.

-Vreau să rămâi în seara asta. spune el cu o părere de rău în glas. Când am auzit mi-am tras tare mâna şi până la urmă am reuşit să scap. Îmi trebuia doar puţină furie să-mi iasă puterea la iveală. Pff.. să rămân? Sigur, nu am să fac asta. Chiar nu am chef de moaca lui Hanna decât dacă voi avea ocazia s-o păruiesc pentru că are ceva ce ar trebuii să fie al meu. Deja exagerez, dar aşa reacţionez eu la nervi.

Cum este sâmbătă am să merg de pe acum la Danielle şi cine ştie, poate vom ieşi undeva. Nu vreau să stau în casă să mă enervez şi mai rău de atât, dar nu am să plec fără să citesc scrisoarea lui Louis care stă pe pat.

Îmi pare rău. Nu ştiu de ce am avut impresia că este mov, am să mă revanşez. Atâta timp cât vei fi cu mine nimeni nu te va crede ciudată şi mai ştiu eu ce, nu le voi permite asta. Eşti sora mea şi trebuie să am grijă de tine. Hai Eleanor, trebuie să-ţi treacă o dată şi-o dată, nu poţi fi îndrăgostită de mine la nesfârşit, sigur vei găsii pe cineva mai bun ca mine. Te rog, stai şi tu acasă, vreau uhm... vreau să-ţi spun ceva diseară, după ce pleacă Hanna. Trebuie doar să stai la masă cu noi. Sunt şi al tău nu numai al ei, sunt fratele tău. Uite, promit că nu am s-o sărut în faţa ta, doar te rog, stai...

Vreau să-mi zică ceva, dar ce?

__________

Îmi cer scuze că nu am mai postat, dar am avut o problemă în familie mai gravă şi încă o am, dar m-am străduit şi am postat, pentru voi. ♥

Vă iubesc şi vă aştept părerile! x♥

All I need is youCitește această povestire GRATUIT!