Illallinen

1.3K 61 10
                                    

Mila
Heräsin ja kello oli 10.20. Nousin ylös ja vaihdoin uudet vaatteeni👇🏻

Istuin pöytäni ääreen ja mietin mitä tänään voisin tehä

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Istuin pöytäni ääreen ja mietin mitä tänään voisin tehä. Päätin soittaa Ethanille että voisiko hän olla kanssani tänään.

E&M keskustelu.
M- moi missä meet?
E- tällä hetkellä mä oon disneyllä entä sä?
M- kotona ja mulla on superr tylsää..
E- mä voin ehkä tulla käymään teilä tänään jos teile vaan sopii?
M- juu tietty monelta?
E- vaikka ömm.. sitku mä pääsen kotiin eli mm.. Tyylii 18.00
M- juu soppii
E- okei moikka nähää sitte
M- juu moro

Se jälkeen lopetin puhelun ja nousin seisomaan penkiltäni. Kävelin alakertaan ja Zach ja Corbyn olivat sielä. Zach oli tietokoneella tekemässä kai sen koulu asioita.

"Huomenta" sanoin ja venyttelin käsiäni haukotellen. "Päivää" he sanoivat. "Mitä te tänää teette?" Kysyin ja kävelin jääkaapille. "Emmä tiiä mennää luultavasti tännää illalla syömää Loganin kanssa" Corbyn sanoi. "Okei monelta?" Kysyin. "20:00-21:00 ei viel tarkkaa" Corbyn vastasi. "Okei..." sanoin ja huokasin. "Onks kaikki hyvi?" Zach kysyi katse koneessaan. "Joo on mut tiiätteks te mis mun iskä on?" Kysyin. "Sen huoneessa vissiin" Zach vastasi. "Kiitti" sanoin ja juoksin yläkertaan.

Kävelin Jonahin huoneen oven eteen ja koputin. "Sisään" kuulin ja kävelin sisään. Jonah makasi sängyllän sen puhelimella. "Mitä sä teet?" Mä kysyin ja istuin pöytänsä ääreen. "Juttelen.." se vastas. "Uuuu.. onks se tyttö?" kysyin. "Hyvä luoja mä juttelen Loganille" Jonah sanoi nauraen.

"Okei en tiiä sun kiinnostuksista mut emmä täälä oo tuomitsemassa" sanoin vitsaillen. "No hahahaaha" Jonah sanoi sarkastisesti. "Mulla on tylsää" sanoin ja räpläsin Jonahin kyniä jotka olivat pöydällä.

"Aha.. no mitä sä voisit tehä?" Jonah kysyi. "Nukkua koko päivän ja olla netissä ilman sosiaalista elämää?" sanoin. "Hyvä ajatus" Jonah sanoi. "Zach tekee koko ajan vaa koulu hommia vaikka on loma ja siitä on varmaa 1000 vuotta ku me viimeks hengailtii" sanoin.

"Mä oon muute aatellu laittaa sut tavalliseen kouluu sit ku loma loppuu" Jonah sanoi. "Mitäh?! Miks mä en voi käyvä nettikouluu niiku Zach?" Kysyin korottamalla ääntäni.

"Koska sä et tee musiikkia etkä käy kiertueilla" Jonah sano rauhallisesti ja nousi seisomaan penkiltäni. "No sä tiiät millasen kohtauksen mä voin saaha sielä! Ei mitään mahollisuutta että mä voisin muka olla sielä!" Korotin vielä enemmän ääntäni.

"Et sä tuu saamaan ja sielä on muutenki opettajia ja muita avustajia" Jonah sanoi. "Arggghh!! Mut sä et ymmärrä mua! Mä en oo käyny varmaa miljoonaan vuoteen tavallista koulua! Mua tullaan kiusaamaan sielä!!" Melkeimpä jo huusin.

"Sua ei tulla kiusaamaan sielä. Sä saat paljon kavereita varmasti ja nytki sähä oot hankkinu sen Ethan pojan sun kaveriks ehkä seki on sielä koulussa" Jonah sanoi vieläkin rauhallisesti. "Nii varmaa! Mä en luultavasti tuu heittämään kahvejani päivittäin ihmisten päälle etkä sä muutenkaa ymmärrä mitä mä käyn läpi kun sä et saa sellasia paniikki kohtauksia!" Raivosin luultavasti yli reagoiden ja ryntäsin huoneeseeni.

Adopted By Jonah Marais Where stories live. Discover now