Κεφάλαιο 32

714 131 12
                                    


Η Άννα όταν είδε τον Δημήτρη να βάζει το βραχιόλι στο χέρι της Νατάσσας, τον πλησίασε και δεν έφυγε καθόλου από κοντά του. Η παρέα συνέχισε τη βόλτα, αλλά κάποιοι φαινόταν να έχουν χάσει τη διάθεσή τους.

Σε κάποιο σημείο ο κόσμος ήταν πολύς. Ξαφνικά ένας καυγάς ξεκίνησε ανάμεσα σε δύο μικροπωλητές, που στην αρχή πιάστηκαν στα χέρια και στο τέλος κατέληξαν να βγάλουν μαχαίρια. Οι σωματοφύλακες έτρεξαν βιαστικά να προφυλάξουν αυτούς που βρισκόταν μπροστά και ήταν πιο κοντά στο συμβάν. Ο Λέο έπιασε τη Νατάσσα από το χέρι και την τράβηξε μαζί του σε ένα σοκάκι.

Επειδή ο κόσμος ήταν πολύς και συνωστίζονταν για να δει τι συνέβαινε, οι υπόλοιποι έμειναν εγκλωβισμένοι ανάμεσα στο πλήθος. Όταν ο Δημήτρης έψαξε με το βλέμμα του να βρει τη Νατάσσα, δε την είδε πουθενά.

Όταν σταμάτησε ο Λέο να περπατάει γρήγορα, η Νατάσσα τράβηξε απότομα το χέρι της και τον κοιταξε αγριεμένη: «Που πάμε; Γιατί απομακρυνθήκαμε από τους υπόλοιπους;»

«Δεν είδες τι κόσμος μαζεύτηκε; Είναι καλύτερα από εδώ, άλλωστε ήθελα να περπατήσω για λίγο μόνος μαζί σου, σε πειράζει; Σε λίγο θα βρούμε και πάλι τους άλλους».

Το σοκάκι δεν είχε κόσμο και έτσι περπατούσαν άνετα. Όταν έφτασαν στην γωνία μια ντουζίνα μαυροντυμένοι άντρες πετάχτηκαν μπροστά τους και από το δρόμο εξαφανίστηκαν, φοβισμένοι, όσοι άνθρωποι κυκλοφορούσαν. Ο Λέο την έπιασε και την έβαλε πίσω από την πλάτη του για να την προφυλάξει, αλλά οι άντρες με προσεκτικά βήματα σχημάτισαν κύκλο γύρω τους .

«Κάτσε κοντά μου», της είπε με φωνή γεμάτη ένταση ο Λέο.

Η Νατάσσα αφού έσκυψε και μάζεψε τη φούστα της σα παντελόνι, πήρε θέση άμυνας. Ξαφνικά οι μαυροντυμένοι άντρες άρχισαν την επίθεση. Ο Λέο προσπαθούσε να τους κρατήσει μακριά από τη Νατάσσα, αλλά δεν μπορούσε, αφού αυτοί βρίσκονταν παντού. Αισθανόταν στην πλάτη του τη Νατάσσα να κινείται συνέχεια και γύρισε για κοιτάξει προς το μέρος της, την ώρα που εκείνη ήταν στον αέρα και τα πόδια της κλοτσούσαν στα μούτρα δύο από τους κακοποιούς, αφήνοντας τους αναίσθητους.

Δεν είχε χρόνο να σκεφτεί κάτι άλλο, αφού η στιγμιαία απροσεξία του, επέτρεψε στους αντιπάλους του να τον πλησιάσουν και τέσσερις από αυτούς τον καθήλωσαν στο έδαφος. Ο Λέο προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά ήταν μάταιο. Οι μαυροντυμένοι άντρες τον χτύπησαν δυνατά και τον άφησαν αναίσθητο.

ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα