Κεφαλαιο 44

15.3K 885 31
                                    

Φόρεσα ότι πιο θηλυκο είχα . Ήθελα να ήμουν άκρως εντυπωσιακή για εκείνον . Χάζευα το είδωλο μου στο καθρέφτη και ενθουσιαστηκα που η σιλουέτα μου είχε γυρίσει στα φυσιολογικά της . Έπρεπε να ευχαριστήσω την μαμα μου για τα καλά γονίδια. Μαύρο φόρεμα μακρύ μέχρι κάτω δέσποζε πάνω μου . Δυο τεράστια σκισιματα σε κάθε πόδι εμφάνιζαν τα μπούτια μου. Ολα κατω ειχαν στηθεί. Τα ποτα, η μουσικη , ο στολισμος . Περιμενα απο στιγμη σε στιγμη και μια κοπελα να μας προσεχει τα μωρα . Δεν ηθελα να ανεβοκατεβαινω καθε 3 και λιγο και να εχω το νου μου σε αυτα . Τελειωσα με το μακιγιαζ μου και κατεβηκα στην κουζινα να δω πως πηγαινε ο μπουφες .

" Ωωω Ναντια μου εισαι μια κουκλα " σχολιασε δυνατα η Μαρω και μερικοι σερβιτοροι γυρισαν να με κοιταξουν . Ειχα ξεχασει το οτι ημουν ελκυστική τους τελευταιους μηνες και αμεσως γεμισα με αυτοπεποίθηση .

" Αχ σε ευχαριστω πολυυ " της ειπα γεματη χαρα και εψαξα για τον Σταυρο . Μιλουσε στο τηλεφωνο στο σαλονι για κατι πλοια . Μολις με ειδε τα ματια του με εφαγαν απο πανω μεχρι κατω και ανοιξε το χερι του για να με υποδεχτει στην αγκαλια του . Αθορυβα με φιλησε στα μαλλια και με εσφιξε πανω στο σφιχτό του στερνο. Τα χερια του κατεβηκαν απαλα στα ποδια μου και αμεσως παραμέρισε το σκισιμο . Εσφιξε δυνατα τον γοφο μου και ενα πονηρο χαμογελο διαγραφηκε στα χειλη του . Μολις ακουσα κοσμο να ερχεται προς εδω του χτυπησα το μπρατσο για να μαζευτει . Με αγριοκοιταξε οσο ακομα επεμενε για κατι μετοχες και βγηκα τελειως απο την αγκαλια του γελώντας .

Ο κοσμος σιγα σιγα μαζευόταν αλλα εγω ενα ατομο περιμενα με ανυπομονησία .

" Αααα " φωναξα και ετρεξα κατα πανω της μολις την ειδα. Η Αννα με φιλησε δυνατα και αρχισε να γελα .

" Δεν το πιστευω , δεν το πιστευωωω δεν εχεις παρει ουτε γραμμαριο! Σιγουρα γεννησες ή μας δουλευεις ολους ;" ρωτησε υποπτα και την κρατησα απο το χερι .

" Εχω δυο πανεμορφα πειστήρια πανω αν θες να τα δεις" Η Αννα ειχε φυγει για το μεταπτυχιακο της στο εξωτερικο στους πιο κρισιμους μηνες της ζωης μου . Εχθες μολις ειχε γυρισει για λιγες ημερες και επιτελους την εβλεπα .

" Τι κανουν εδω τα κοριτσια μου ;" ο Σταυρος μας πλησιασε με δυο ποτα το χερι . Το ενα το εδωσε στην καλεσμενη μας και το αλλο σε εμενα . Ηταν παντα τοσο σωστος με τους τυπους.

" Σταυρο τι μου λεει εδω η γυναικα σου , βγηκαν απο αυτη την κοιλια οντως δυο διδυμα;"

Συμφωνία ΓάμουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα