Strip That Down -1

7.4K 642 852
                                    

(Y/N: Lütfen medyayı bahsettiğim kısımda dinleyin!!!! Bu sefer baya erken attım bölümü. ;) Bu arada STRIP THAT DOWN BÖLÜMLERİNDE YAZARINIZ COŞABÜLÜR.)

Uzun bir dinlenmeden sonra Chanyeol kolundan dürtüldüğünü hissedince uyandı. Akşam olmuştu bile. Baekhyun'un kuzeni vardı. Salonda diğer koltukta Baekhyun hala uyuyordu.

Kız eliyle 'sus' işareti yapıp gelmesi için elini salladı. Chanyeol merakla kalkıp yanına gitti ve kız kendi odasına götürdü.

"2 saat sonra bara gideceğiz. Siz uyurken Baekhyun'un arkadaşları ile organize ettim. Baekhyun uyanmadan önce seni biraz süslemeye ne dersin?" dedi kız hevesle.

Chanyeol'ün dudağı şaşkınlıkla açıldı. "Ş-şey.. Ben süslenmem.. Baekhyun'u süsleyin bence."

"Şapşal, sevgiline hoş görünmek istemiyor musun?Baekhyun zaten süslenir. Ben tahmin etmiştim süslenmediğini, ondan uyandırdım." kızın iyi niyeti karşısında minnettar olsa da sevgili olmadıklarını söyleyecek gibi oldu. Fakat bir şey engelledi.

"Ah, şey... tamam."

"Arkadaşımın gösteri kıyafeti bende kalmıştı kesin sende hoş duracaktır."

Kız bileğinden tutup makyaj masasına oturttu. "Sana eyeliner sürsek çok yakışır."

"Yok.. Yakışmaz."

Kız dinlemeyip kendi eyelinerını çıkarıp göz kapağına yaklaştırdığında Chanyeol istemeden gözlerini kapattı. Kız sürdükten sonra "Aç." dedi.

Chanyeol gözlerini açtığında kız birden gülmeye başladı. "Haklıymışsın. Travestilere benzedin."

Kız birden onun 'gay' olduğunu ve homofobiklik yağtığını düşünerek özür diledi.

Makyajını sildikten sonra kız konuştu. "O zaman saçını düzleştirelim. Kahküllerin tatlı durur."

"Onun yerine erkeksi bir şeyler giydirsen?" dediğinde kız kıkırdadı. "Sen ne yaparsan yap bu uzun turuncu saçlarla erkeksi olamazsın. Saçını siyaha boya bir gün."

Chanyeol dudağını sarkıttı. "Pigment sorunum var. Aslında saçım boya değil.. Açılıyor gittikçe. Boyasamda tekrar eski haline bir süre sonra döner." dediğinde kızın gözleri şokla büyüdü. "Özür dilerim.. Böyle pigmnet eksikliği olan saç görmemiştim."

"Sorun değil."

"Peki derinde açılmalar var mı?"

Chanyeol başı ile onayladı. "Evet özellikle bacaklarımda var.. Tanrıya şükrediyorum ki sadece bacağımda ve şakağımda var. Fakat başka yerlerde de çıkabilir."

"Şakak?"

Chanyeol kahküllerini kaldırdığında üç santimlik beyaz bir leke görüldü sağ şakağında. Yinede bu onu çirkin göstermiyordu. "Ahh. Demek ki ondan saçların uzun."

Chanyeol başı ile onayladı.

Kız ortamı neşelendirmeye çalışarak gülümsedi. "Hadi saçlarını fönleyelim. Ah, bu arada adım Taeyeon."

...

Baekhyun uyandığında karanlık salondan çıkıp etrafa bakındı. "Kuzen?"

Baekhyun'a cevap gelmeyince kuzeninin odasına girmeye karar verdi. "Yengem niye hala yo-"

Karşısında mavi ceketli, içinde fileli bir tişört, tek elinde siyah eldiven ve diğer elinin parmağında yüzüklü ve saçları fönlenmiş bir çocuk gördüğünde Baekhyun şaşırmıştı. Buna rağmen hala çok şekerdi.

World Of HOMOPHOBIA (BaekYeol)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin