hoofdstuk 8

6.6K 200 2

Fleur pov.

Vandaag is onze laatste dag in Parijs en dan gaan we weer naar huis en gaan we daar leuke dingen doen. 'Fleur kom snel uit bed, dan gaan we dadelijk zwemmen.' Ik stap mijn bed uit en ga douchen, eten, mijn tandenpoetsen, ik doe mijn haar op een staart, ik doe een klein beetje waterproof mascara op, ik doe mijn bikini aan en trek daaroverheen even snel een jurkje. Als ik klaar ben en naar Niall toeloop, kijkt hij me met een grote grijns aan. 'Ziet er goed uit.' 'Ik weet het.' Zeg ik terwijl ik begin te lachen. Dan we lopen onze hotelkamer uit, terwijl we dat doen slaat Niall even stiekem op mijn kont. Ik draai om en kijk hem nep-boos aan. Niall trekt een pruillip en ik geef hem een kus. Terwijl we onderweg zijn naar het zwembad, zit ik de hele tijd na te denken over mij en Niall. Ik bedoel we doen eigenlijk best veel met in elkaar en ook seksuele dingen, maar we hebben geen relatie. Ik ben een beetje in de war, want ik vind Niall eigenlijk echt super leuk, maar ik weet niet of hij wel een relatie wil met mij.

Niall pov.

'Hier is het.' Zeg ik terwijl ik een arm om Fleur heen sla. Ze schrikt op uit gedachten. 'Ow uhm ja ow oké.' 'Waar was jij met je gedachten?' Zeg ik met een lach. 'Niks bijzonders.' Ik besluit maar om er niet verder op in te gaan en we lopen verder naar het zwembad. Als we er zijn, moeten we ons natuurlijk eerst omkleden, maar blijkbaar zijn alle hokjes vol, dus moeten we samen in een hokje. Als we in het hokje zitten, trekt Fleur haar jurkje uit en dan is ze al klaar. Maar ik moet me nog helemaal omkleden en ik sta dus opeens naakt voor Fleur. Ze durft bijna niet te kijken lijkt wel. Ik moet lachen. 'Je hebt hem toch al vaker gezien.' 'Ja maar dan nog. Doe nou maar gewoon een zwembroek aan.' Zegt ze lacherig. Als ook ik klaar ben, lopen we naar het zwembad en gaan dan zwemmen. Het is een heel mooi zwembad er zit zelfs een tunnel met lichtjes in, dat is echt mooi gemaakt. Ik zwem samen met Fleur door de tunnel en als ik merk dat wij de enige twee in de tunnel zijn, pak ik haar vast en begin haar te zoenen. Ik laat mijn handen over haar hele lichaam glijden. Ze heeft een fantastisch lichaam. Niet dik, maar ook niet dun, gewoon perfect.

~als Niall en Fleur weer thuis zijn~

'Heb je het leuk gehad in Parijs?' 'Ja het was echt super Niall.' Is haar antwoord. Ik geef haar een klein kusje en dan gaan we in bed liggen, omdat we moe zijn van de reis.

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!