I'm Different - Part V. - Who I really am?

262 23 2
                                    

Spolu s ředitelem jsem po zaťukání vešel do třídy. Nenápadně jsem se rozhlédl po třídě, a koho jsem neviděl. Lou.. super, takže tenhle rok bude děsný. Třídní se na mě vesele usmála.

"Už ho představíte, že?,"podíval se na poměrně mladou dámu ředitel. Přikývla.

"Samozřejmě,"přitakala.

"Dobře. Nashle,"během chvilky se dveře zavřely a já zůstal stát před tabulí. Ten pocit jsem znal. Všichni na vás blbě čumí, šklebí se a ohrnují nos nad vaším stylem.

"Tak, třído.. tohle je Harry Styles,"opřela se o stůl, vstala a rozešla se ke mě. "Nyní bude váš nový spolužák,"následně ode mne odtrhla pohled a rozhlédla se po místě, kam by mě posadila. "Chceš sedět vepředu, nebo vzadu?"

Nabízela se mi nabídka o místo před katedrou a o místo vedle Louise. Nadechl jsem se.

"Vzadu,"přikývl jsem, rozešel se do zadu a usedl za lavici.

"Ále, tak novej jo? Ten rozhovor ráno jsme nedokončili,"mrkl na mě.

"Ticho Tomlinson!,"zamračila se učitelka, chopila se fixu a začala psát na tabuli zápis, přičemž cosi povídala o zajícovi a králíkovi. Naskytovala se mi příležitost ji nevnímat, jelikož tohle mám probrané z minulé školy. Při psaní zápisu jsem si jen tak čmáral do sešitu různé panáčky, ale pak je gumoval. No jo, Ann by šílela.

Na školní obědy jsem nikdy nechodil, takže ani dnešek nebyl výjimkou. Teď mi ovšem došlo, jak toho lituji. Jakmile jsem se rozešel ke skříňkám, Louis šel za mnou. Nevím, jestli úmyslně, nebo jestli taky nechodil na obědy, stejně jako já. Otevřel jsem skříňku a oblékl si bundu. Opřel se o tu vedlejší paží a neustále mě sledoval. Snažil jsem se ho ignorovat.

"Hezky kreslíš,"řekl z ničeho nic. Cože? Já hezky kreslím? A slyším to od něj? To už i ten sluch mám zkažený?

"Eh, cože?,"nadzvedl jsem obočí. Zoufale vydechl.

"Nechceš jít dneska odpoledne ven?,"zeptal se mě, jako by tu konverzaci z rána smazal.

"Ven? Proč ne..,"vypadlo ze mě. Usmál se.

"Fajn, tak ve čtyři u kostela,"mrkl a zmizel v uličce skříněk hned vedle. Jsem snad pitomej, nebo jdu dneska poprvý s někým ven? 

I'm DifferentKde žijí příběhy. Začni objevovat