🎄

120 22 11
                                        

♡ Medyada ki şarkıyı açarak okuyunuz ♡

İyi okumalar 🌉

- Red Velvet Ailesi

🌌

/Red Velvet yurdu 07.46\

"Ah! Hava kararmaya başladı bile. "

Camdan havayı izleyen Yeri kafasını yılbaşı süsleri süslenmiş yurtlarına çevirir. Her şey yerli yerinde ve mükemmel dururken yurdun sıcak ortamı Yeri'yi mutlu etmeye yetmişti bile.

Yardım amaçlı mutfakta birlikte kurabiye ve pasta yapmaya çalışan Wendy ve Irene'nin yanına gitti. Onları birbirleriyle eğlendiğini gördü... Ve Irene'nin sinirden kızarmış yüzünü.

"Ah hadi ama, bir kere de yanmasan nolur ki?"

"Ah Irene unnie ben bir tane yapmıştım. Onu kullanabiliriz... Fakat yüzünün halini görmelisin unnie!"

Wendy haykırarak kahkaha atmaya başlarken Irene, Wendy'nin komik yüzüne gülmeye başladı. Daha sonra gülme krizine girdi.

Bunu gören Yeri kıkırdayarak oradan ayrıldı ve sakinleşmek amaçlı Seulgi'nin yanına gitti . Seulgi halen koridorda süsleri asmaya çalışıyordu.

"Kesinlikle çok karmaşık duruyor... "

Seulgi etrafına birisini yardım için çağırmak amacıyla baktı ve Yeri'yi gördü.

"Yeri, gelip bana yardım edebilir misin? "

Yeri kafasını evet anlamında salladı ve Seulgi'nin yanına gitti. Seulgi asmaya çalıştığı ışığı düzeltmeye çalıştı fakat çalıştıkça ışıklar daha da birbirine girmeye çalıştı.

"Evet şöyle...Yah! Nasıl o oraya girdi? Kafayı yiyeceğim."

" Yeri sakin ol seni deli maknae! "

Yeri bu sefer daha yavaşça düğüm çözmeye çalıştı ve başardı. Seulgi ışıkları asmak için çıkmış olduğu merdivenden indi ve bir kez daha yaptıkları süslemeye baktı.

Seulgi ışıkları asmak için çıkmış olduğu merdivenden indi ve bir kez daha yaptıkları süslemeye baktı    

Seulgi ışıkları asmak için çıkmış olduğu merdivenden indi ve bir kez daha yaptıkları süslemeye baktı    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Mükemmel! "

dedi el çırparak. Daha sonra salona yöneldi ve orayı da kutulardan aldığı süslemelerle süslemeye başladı.

Yeri camdan havaya göz attı. Hafif kar etkili olmaya başlamıştı. Biraz daha bakmak amacıyla camın yakınına doğru yürüdü.

Yeri dışarıdaki karı izlerken diğer odadan bir ses geldiğini duydu.

"Ben... İyiyim! "

Joy'un sesi olduğunu anlayan Yeri, adımları Joy'un odasını yönlendirdi .

Red Velvet's New Year ¦ Special⭐Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin