-Hey !-

16.2K 535 3
                                    

Ben heyecan ile doktora bakarken merida lafa karıştı ve ''Adel ben elimi-yüzümü yıkayıp geliyorum'' dedi ona kafa salladım ve merida'da oda'dan çıktı. Geri doktora döndüm ve ''Devam edin'' dedim doktor tekrar önündeki kağıtlara baktı ve ''Şeyy ya şeyy'' dedi sitemle ''Söyler misiniz ?'' dedim doktor bana baktı ve ''Eşiniz hamile'' dedi doktora büyük bir şaşkınlık ile baktım ve doktor devam etti ''Ama hamile biri için hastalığı falan fazla'' dedi. Şimdi baba oldum diye seviniyim mi ? yoksa merida'nın hastalığı fazla diye üzülüyüm mü? bilemedim. Doktora tek kaşımı kaldırıp baktım ve doktor devam etti ''Bakın beyfendi eşiniz hamile ve artık iki canlı ama kilosu bu duruma göre çok az. Ne yapın ne edin eşinize kilo aldırın yoksa doğumda istenmeyen şeyler olabilir'' dedi doktora baktım ve ''İlaç falan yokmu ben gizlice atayım suya falan yoksa ben ona töbe kilo aldıramam'' dedim doktor güldü ve çekmece'den bir şişe çıkardı ''Bunu yemeğine,suyuna,çayına yani merida hanım ne yerse katın ama sulu şeylere'' dedi kafamı salladım ve şişeyi cebime koymamla merida içeri girdi ve hemen kucağıma alıp döndürdüm. Ufak bir çığlık attı ve ''İndir beni'' diye yalvarmaya başladı. Yere indirdim ve ''Baba oluyorum baba'' dedim ve tekrar döndürdüm. Merida çığlık attı ve ''Nee!'' dedi doktor merida'ya elindeki kağdı gösterdi ve merida okur okumaz bana sarıldı ve ağlamaya başladı. Kafasını omzumdan çekti ve ''Anne oluyorum adel anne'' dedi ve tekrar ağlamaya başladı. Saçlarını öptüm ve ''Ağlama sen ağladıkça bebeğimizde bende üzülürüm'' dedim ve göz yaşlarını sildim. Doktordan'dan izin aldık ve odadan çıkarken doktor fısıltılı bir şekilde ''Kilo-kilo'' dedi kocam gülümsedim ve ''Tamam''diyerek odadan çıktım.

ARABA

Annemgile bu güzel haberi vermek için oraya doğru sürmeye başladım. Arada meridaya baktım ve ''Neden üzülüyorsun ?'' dedim merida da bana baktı ve ''Ben hamileyken hadi ona bir şey olursa adel ? Ya düşerse ?'' dedi arabayı durdum ve yüzünü ellerimin arasına alıp ''Öyle bir şey olmayacak olursada ne yapabiliriz ki '' dedim merida bana baktı ve ''Bana kızmaz mısın?'' dedi soran gözlerle. Kocaman gülümsedim ve ''Saçmalama bebeğim neden kızıyım ki. Kaderimize yazılmış nasıl çevirebiliriz ki'' dedim merida'da gülümsedi ve ''Seni çok seviyorum'' dedi ona ''Bende'' dedim ve dudaklarına ufak bir öpücük koydum ve geri yola devam ettik.

EV

Arabayı park ettim ve arabadan inip merida'nın elini tuttum. Kapıyı çaldık ve kapıyı açan baran ve efsu oldu. Efsu bizi görünce el çırptı ve onu kucağıma aldım. İçeriye geçtik ve yukardan ''Baran efsuyu getir'' diye aylin bağırdı ve bizi görünce ''Hoşgeldiniz'' dedi. Ona kafa salldım ve efsuyu ona verdim. Bana ''Hemen üstümüzü değiştirip geliyoruz amcası'' dedi ve yukarı çıktı. Annemgille biraz sohbet ettik ve o sırada'da aylin ve efsu inince ayağa kalktım ve merida'nın yanına gidip az yüksek sesle ''Size biz bir haber vereceğiz'' dedim ve herkes bize baktı heyecan ile. Annem lafa karıştı ve ''Hadi oğlum bak bende tansiyon var hemen çıkar'' dedi ve herkes kıkrdadı bende lafa devam ettim. ''Size söylemek istediğimiz şey .... Merida Hamile'' dedim ve herkes sevindi. Annem gelip hemen meridayı öptü ve babamda tebrik etti. Baran ve aylinde. Ben merida hamile diyince efsu bile el çırpmıştı. Barana döndüm ve ''Ben amca oldum sende olacaksın'' dedim baran sırıttı ve ''Benim için hava hoş valla olmakta istiyordum'' dedi. Aylinde meridaya döndü ve ''Bak ben ne gördüm biliyor musun ?'' dedi ve yukarı çıktı. Elinde bebekler için olan bir defter getirdi ve ''Bak merida buraya bebeğin ile ilgili herşeyi yaz aslında ben efsu için yazacaktım ama unuttum.'' dedi . Aylin eski aylin gibi değildi ve ben buna çok sevinmiştim. Merida ayline ''Nasıl ?'' dedi aylin ''Bak şimdi tarih yazacaksın yanına işte bebeğim bu gün senin var olduğunu öğrendim. Mesela 6 ayda tekme attı. Tarihi yazacaksın ve bebeğim bu gün tekem attın. Hatta  ultrason fotoğrafını koyup işte ilk fotoğrafın bu falan gibi'' dedi ...

MAFYA BENİ SEÇTİ (düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin