Poglavlje 13. - Žarište

1.7K 94 2
                                    

Prizor koji se stvorio pred Kiarinim očima bio je veličanstven. Kao da su došli na potpuno drugu stranu grada gdje stvarno ima svjetla u tamnome pokrivaču, a gdje se more igra sa svjetlošću s neba. Bila je to neka mala obala, ali prizor i sve što ju je krasilo činilo ju je još većim mjestom nego što je.

''Ovo mjesto je predivno.'' čuo se Kiarin glas kada je zalupila vrata auta i gledala u nebo. Njene su oči još više i jače zabljesnule kada je pogledala u svijetlosna tjelešca koja su krasila nebo.

Taylor je došao do nje, približavajući joj se sve više i više, pritiskujući ju uz auto. Kiara je svoj pogled preusmjerila na Taylora. Bila je gotovo pa zarobljena između hladne površine auta i toplog, Taylorovog tijela. Gledali su se, oči u oči dok Taylor nije napravio prvi potez i stavio svoje prste na Kiarinu bradu.

''Lagao sam. Nisi lijepa,'' pogledao ju je bolje dok nije vratio svoj pogled u njene svijetle oči, ''preljepa si.''

Kiarino je srce kucalo ubrzano, koža joj se već naježila, jedva je hvatala dah od silnog pritiska i osjećaja koji su vrvili njome.

Taylor je bio sve bliže i bliže dok mu usne napokon nisu dotaknule Kiarine. Njene usne bile su meke kao med i mlijeko dok se Taylor izgubio u osjećaju koji je prolazio njegovim žilama. Poljubac je postao strastvenije nakon što su im se jezici susreli kada su se u potpunosti izgubili jedan u drugome. Taylor je svoje ruke stavio na Kiarin struk, držeći ju čvrsto i blizu dok je Kiara svoje ruke obavila oko Taylorovog vrata. Privlačila ga je još više svojim malenim prstima i rukom, puštajući ih da klize do njegovih prsa gdje su zastali neko vrijeme. Nakon dužeg zadovoljstva, odvojili su se no ostali u svojim pozicijama. Kiara je oblizala svoje usne na spomen Taylorovih.

No Taylor nije ostao samo na tomu. Svoje je usne stavio na njen vrat, ostavljajući vlažne poljupce dok je Kiara bila prepuštena zadovoljstvu kojim je svjedočila. Taylor je našao njeno osjetljivo mjesto pod uhom što je uzrokovalo da Kiara ispusti maleni jecaj. Samo je željela više, željela je Taylora.

Svoj je put usnama nastavio po ključnoj kosti dok je Kiara stavila svoje ruke na njegova ramena. Nekoliko sekundi poslije i Taylor je opet gledao u Kiarine oči, ne radivši ništa. Samo su uživali u međusobnom pogledu.

''Idemo se prošetati?'' čule su se prve Taylorove riječi nakon njihova poljupca. Ne može se reći da nisu uživali u tomu jer to bi bila laž. No oboje, možda Taylor malo više, su znali da je to bio poljubac koji se nije smio dogoditi. Ali iskreno ih nije bilo briga za bilo šta u ovome trenutku. Postojali su samo on i ona.

Kiara je lagano kimnula glavom, smješeći se na što Taylor nije mogao, a da se ni on sam ne nasmije. Koracima su nastavili put duž obale, jedan uz drugog no bez ikakvog kontakta. Uživali su u noći, kao što je i noć uživala u njima.

''Onda... Zašto si otišao jučer?'' bilo je prvo pitanje koje je Kiara pitala.

''Imao sam posla... Znaš već.'' Kiara je dobro znala na što Taylor misli. Iako se protivila tomu, nije mogla protiv Taylora. On je bio kao magnet koji ju je privlačio i od kojeg se nije mogla maknuti uz neku veću silu.

''Mogu te pitati nešto?'' opet se čula Kiara.

''Naravno.''

''Jesi li... Jesi li ikada.. ubio.. nekoga?'' mogla je već naslutiti koji će odgovor biti no htjela je biti sigurna. Bojala se. Bojala se istine koja je bila tako očita.

''To je posao. Radiš ono što ti se kaže, inaće ti budeš ta žrtva.'' nije se šokirala, tobože, bila je sasvim zadovoljna što je Taylor bio iskren s njom pa makar i na takav način.

''Gledaj...'' Taylor je sada stajao pred Kiarom, gledajući ju ravno u oči i držeći ju za ruke prije no što je nastavio pričati, ''Nemoj... Nemoj da te zamara moj posao. Znam kako ti se sve to čini, ali ne mogu pobjeći tomu. Kad si jednom unutra, ostaješ zauvijek. To je pravilo. Ali što manje znaš, to bolje, u redu?'' Kiara je kimnula glavom kada je mogla osjetiti Taylorove usne na njenome čelu. Opet joj se pojavio smiješak na licu jer je jednostavno, unatoč svemu, bila sretna. Bez obzira kakav je Taylorov život izgledao u kvartu ili na poslu, nije se mogao mjeriti s onim kakav je imao s Kiarom. Pravi je Taylor bio s njom.

Gangsta LoveWhere stories live. Discover now