And I looked you in the eye

You know, this is the last time I

Am gonna put you back together

Gonna put you back together


Această propoziție m-a blocat de tot. Îmi răsuna de zece mii de ori în cap. Să petrec o noapte cu Alexander? Ar fi un mare chin. Și Carter n-ar accepta nici în ruptul capului asta. Sunt iubita lui, ce naiba? Deja îi simt brațul strângându-se puternic în jurul taliei mele. Pieptul i se ridică greu și cred că-l și simt tremurând. S-a enervat rău de tot. Am pufnit nervoasă și m-am uitat la Jacob. Avea brațele încordate la piept, cu maxilarele încordate. Și el părea nervos, dar nu înțeleg motivul lui.

— Ce încerci să faci, Jacob? a întrebat Carter. Avea vocea răgușită.

I-am pus mâna pe piept, încercând să-l liniștesc sau chiar să-l opresc din a face ceva. Carter este imprevizibil și nici nu m-ar mira dacă l-aș vedea în secunda următoare lovindu-l pe Jacob sau chiar pe Alexander. O dată ce l-ai pornit pe Carter, greu îl oprești. Carter mi-a apucat mâna, dându-mi-o violent de pe pieptul lui. Nu s-a uitat la mine, dar știam că nici nu voia să facă asta.

Față de Carter, Alexander era foarte relaxat și gânditor. Zâmbea. Mai mult ca sigur îi convenea să stea cu mine o seară. Era cel mai degajat față de noi toți. Nu se agita deloc și ceea ce a scos pe gură Jacob, erau niște cuvinte de aur pentru el.

— Foarte interesant, Jacob, a rostit Alexander. Mă bag, a rostit dintr-o dată hotărât, zâmbetul său pierind.

Carter a mârâit nervos. M-a împins tare la o parte și s-a năpustit peste Alexander, având intenția de a-l lovi în față. Am țipat tare la el să se oprească. Eram foarte nervoasă și Carter nu mă asculta. Este așa de al naibii de posesiv și enervant câteodată!

În seara aceasta ești a meaCitește această povestire GRATUIT!