Ne güzel gülüyor be bu

3.9K 163 12
                                    

Esin'den

Bora'nın yapyığı şey ile yanaklarım kızarırken hızla odadan çıktım arkamdan yükselen kahkaha sesi ile durdum hıh birde gülüyordu aptal sey! Devam eden kahkaha sesleri ile durdum "ne güzel kahkaha sesi be bu."saçmalama esin erkeklere güven olmaz diyerek merdivenleri inmeye başladım biran önce çıksak şu yola basıma gelmeyen kalmamıştı şu 2 günde ben bunları düşünürken birine çarpmam ile yere sert bir sekilde düştüm kafamı kaldırıp çarptığım kişiye baktım genç bir adam bora'nın yaşlarında eh fena değildi bora kaar olmasaa idare eder.neler düşünüyordum ben böyle!!

Şaşkınca karşımdaki cocuğa bakarken bana uzatığı eli yeni farkediyordum.elini tutmadan kalkmaya çalışsamda sonuç başarısız olmustu en sonunda çocuk elimi tutup beni kaldırınca ayağıma giren sancı ile inledim. o sırada gözüme merdivenlerin başında bize bakan bora'ya takıldı çenesi kasılmış fazlasıyla gergin dururken ne oldugunu anlamamıştım hızla yanımıza gelim beni bir eli ile boynuna bastırdı kokusu,kokusu çok güzeldi ama.

Bora'dan

Keyifle merdivenlerden inerken gördüğüm görüntü ile anında sinirlerim gerilmişti o çocuk esin'e dokunuyordu Esin'e lan benim olana kimse dokunamazdı o benim oyuncagımdı sadece benim.anında yanlarına gittim onu kıskandığımı düşünebilirdi ama ben Bora akın hiçbir kıza değer vermezdim onunda benim gözümde hiç degeri yoktu ama... ama ne bilmiyorum bu his neyse sanırım deliriyordum "ne yapıyorsun bana ufaklık?

Esin'in bu görüntüyü görmemesini istediğim için onu boynuma bastırdı. Bu beni ona gerçekten zorlamıştı aptal gibi burnunu boynuma sürterken ne yaptığının farkında bile değildi aptal kız.ona dokunan adam ne yapacağını şaşırmış gibi şaşkınca bana bakarken ona dokunan elini avcumun içine aldığım gibi tüm gücümle ters çevirdim eminim parmakları kırılmıştır.Duyduğum kemik sesleri beni tatmin etmişti adam acı içinde bagırıyor, Esin kafasını kaldırmaya çalışırken beni tahrik ediyordu ortam cidden fazlasıyla saçmaydı. adama attığım tek yumruk onu yerde süründürürken Esin'i alıp otelden çıktım.

İstanbul'a varmamıza sadece 2 saat vardı artık yola çıkabiliriz diye geçirdim içimden.gideceğim yere vardığımda bir daha başka erkeklerle görüşmeye cesaret edemeyecegi bir ceza vereceğim..

Acaba ceza ne olacak??

Yeni bölüm; 55 vote olunca gelecektir artık ben de sınır koyacağım Üzgünüm bebeklerim.

YANIK.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin