Verloren

97 2 4
                                    

''Maddie heb je het al gehoord er is een nieuwe jongen, hij heet Daniel! Ze zeggen dat hij heel knap is en hij zit in het voetbalteam nu en hij....'' ratelt Katie aan een stuk door tegen Maddie, maar Maddie onderbreekt haar en zegt: ''Katie, ho rustig, ik weet het hij zit naast mij bij wiskunde, hij is echt knap ik weet het. Hij heeft hele mooie ogen, en kuiltjes, en z'n glimlach is zoooo'' ''Maddie!!!'' ; Onderbreekt Katie haar. ''Maddie is verliefd Maddie is verliefd *Lach*. Maar pas op Stephanie heeft ook een oogje op hem, wat zei wil moet ze krijgen anders... Fouten boel.'' ; Zegt Katie waarschuwend tegen Maddie. ''Welke Stephanie? Die met die 11 vingers of die populaire trut die doet alsof ze alles is?'' ;Vraagt Maddie. Maddie draait zich toevallig om. ''Populaire trut.'' zegt Stephanie met een Gemene Nepglimlach. ''Ooooooh.... Hoi Stephanie... Leuke... Hond?'' Zegt Maddie onderzoekend. ''Ssst, zeg maar niks MADDIE, ik krijg jou nog wel maar ik moet nu naar de manicure, sommige mensen willen er teminste iets aandoen om er leuk uit te zien o en weet gelijk, Daniel is van mij....'' Zegt Stephanie achterdochtig. ''O oke. Wacht Stephanie! Ik moest iets doorgeven, een eenhoorn belde...Hij wilt z'n kots terug.'' Zegt Maddie. Stephanie geeft Maddie een duw opzij en loopt met een strakke blik weg en mompelt onverstaanbaar iets binnemonds. '' Dat was niet slim Mad.'' Zegt Katie. ''Oeps??'' Zegt Maddie op een grappige manier en toon.

~Die avond (Vrijdag)~

*DingDong*

''Ik Kom!!!'' Roept Maddie.

En maakt de deur open.

''Hey Mad'' Zegt Katie en geeft haar vriendin een knuffel.

''Hey Katie ga zitten heb popcorn al klaargezet voor de film, mama is niet thuis en papa is werken papa komt morgenvroeg en mama is naar feestje en komt pas rond 3 uur vannacht. Heb je die pyjama bij die ik ook heb?'' Ratelt en vraagt Maddie in een stuk door tegen Katie ´´Hoho, rustig ja heb ik. Maddie wat is er je bent helemaal happy heeft Daniel je toch gebeld?!'' ''Ja!!! Hij heeft een leuke verassing voor MIJ is dat niet geweldig!? <3 Hij zegt alleen niet wat en wanneer!'' ;Zegt Maddie opwindend. 

*DINGDONG*

''Ik Kom!'' Roept Maddie

''ik ga wel.'' zegt Katie tegen Maddie en loopt naar de deur en maakt open.

''Hoi... O jij bent Daniel! Ik ben Katie! Kan ik helpen?''

''Uuhm ja Maddie woont hier toch? Vraagt Daniel

''Ja dat ben ik, maar dat wist je wel haha, wat kom je doen?

~~*End Part 1*~~

Er komt meer ik ga werken aan volgende deel die wordt wel iets langer dan dit haha heb je reacties of opmerkingen vertel het maar in de gastenboek!

~'eerste wedstrijd van dit boek'~

Hey mensunnnn. Ja het is mensennnn ik weet het maar de eerste wedstrijdt van dit boek is er en wil jij jouw naam met jou verzonnen rol in het boek plaats dan in een reactie jouw eigen naam plus verzonnen rol ik kies er maximaal 2 of 3 uit de beste rollen winnen! Succes 

VerlorenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu