ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

3.4K 91 102
                                    

Merhaba, sevgili Ulaşılmaz okurları, umarım son eklediğim özel bölümü okuyup beğenmişsinizdir. Bu hikayeye final getireli epey bir oldu fakat ben henüz veda konuşmamı yapmadım ve nedenini size belirteceğimi söylemiştim.

Şimdi o nedeni söylemenin vakti geldi, bir şeylerin kesinleşmesini bekliyordum ve bu benim elimde olmadan biraz zaman aldı.

Koskoca bir serüvendi sizlerle yaşadığımız. Ben öylesine başladığım, sonradan ciddiye aldığım ve gözümün bebeği diye adlandırdığım bu kurguyu sizlerle paylaştım. Sizler de o güzel sevginizi, ilgi ve alakanızı benimle paylaştınız. Ne kadar minnettar olduğumu kelimelere dökmek imkansız gibi bir şey...

Her neyse, bu zamana kadar aile gibi olduğumuz su götürmez bir gerçek. Almira'nın yersiz inatçılığına, Mert'in tatlı esprilerine, Burak'ın utangaçlıklarına, Sahra(Sarah)'nın saflıklarına, Bartu'nun anlam verilemeyen davranışlarına ama en önemlisi, Almira ve Bartu ikilisinin zorlu bir yola çıkıp, aralarındakini, aşk dışında her kavrama sığdırmaya çalıştıklarına tanık oldunuz.

Onları benimsediniz.
Şimdi sizden isteğim, onlara kitaplığınızın bir kenarında yer vermeniz olacak. Çünkü onlar, bundan sonra ilelebet gerçek bir kitabın sayfalarında yaşayacaklar.

Evet, doğru anladınız. Şu andan itibaren ULAŞILMAZ'ın kitap olacağını açıklamaktan gurur duyarım.

Dün sözleşmeye imzalarımızı attık ve bu andan itibaren Ulaşılmaz'ın tüm yayın hakları Epsilon Yayınevi'ne devredildi.

Heyecandan ellerimin titrediği bu dönemler benim için yepyeni bir yol, bir dönüm noktası olacak. Ve en güzeli de, bu dönemlerin sonucunda ortaya çıkan meyveyi siz tadacaksınız. Yani umarım tadarsınız...

Bu arada çok uzun bir kurgu olması nedeniyle, Ulaşılmaz iki cilt halinde yayımlanacak olup, ilk kitabın tahminen Şubat ayında çıkacağını söyleyebilirim. Tarih kesinleştiğinde yine size haber vereceğim tabii ki.

Aklınıza takılan bir şeyler olursa sormaya çekinmeyin ve lütfen ama lütfen bu heyecanıma ortak olun ve o güzel cümlelerinizle buraya düşüncelerinizi yazın.

Gelişmeler için Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz: @_smyrnaa

Her zamanki gibi, sizi çok seven yazarınız, esen kalın, diyor!

ULAŞILMAZ [KİTAP OLDU]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin