hoofdstuk 7

6.8K 204 4

Fleur pov.

Ik wordt wakker en ik kijk meteen naast me. Niall is nergens te bekennen. Ik stap uit het grote bed en loop door de hotelkamer op zoek naar Niall. Als ik bij de badkamer aankom, hoor ik de douche aanstaan en iemand neuriën. Daar is Niall dus.

Als Niall klaar is met douchen, ga ik zelf ook even douchen en doe dan mijn kleren aan, make-up op en poets mijn tanden. Ik loop de badkamer uit en ik zie Niall op bed zitten. 'Ben je klaar?' Vraagt hij als hij mij ziet. 'Ja.' 'Kom we gaan.' 'Waarheen?' 'Dat zul je zo wel zien.' Zegt hij en hij stapt van het bed af. Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar buiten, daar staat een hele, mooie auto op ons te wachten. Niall houdt de deur voor me open en ik stap in, als ik zit, stapt hij zelf ook in en we rijden aan. Na een kwartiertje gereden te hebben, zijn we er al. Ik kijk voor me en zie de Eiffeltoren. Niall kijkt me lachend aan en pakt mijn hand weer om naar de Eiffeltoren te gaan.

'Vond je het mooi?' 'Ja het was fantastisch Niall.' Zeg ik als we aan een tafeltje zitten te eten in een mooi restaurantje. 'Ik ben blij dat je het mooi vond.' Zegt hij en hij glimlacht vervolgens lief naar me.

~'s avonds~

We lopen onze hotelkamer in en ik sluit de deur achter me. Ik draai me om en daar staat Niall. Hij duwt me tegen de deur aan, terwijl er een grote grijns op zijn gezicht staat. Hij begint me te zoenen, de zoen wordt steeds wilder. Dan leidt hij mij naar het bed toe en duwt me er op en hij gaat boven me hangen. Hij brengt zijn mond naar mijn oor. 'Ik ga je zo goed laten voelen.' Fluistert hij zwoel. Hij zoent vervolgens in mijn nek. Dan trekt hij mijn shirt uit en mijn bh. Hij kijkt verlekkerd naar mijn borsten en hij begint er zacht in te kneden. Nadat hij dat gedaan heeft begint hij vanaf mijn navel kusjes op mijn buik te geven totdat hij bij mijn broek aankomt. Hij doet de knoop van mijn los en trekt mijn broek naar beneden. Daar lig ik dan in alleen nog maar mijn slipje. Hij beweegt zijn hand over mijn slipje heen. Dan gaat hij opeens met zijn hand in mijn slipje. En hij raakt mijn gevoelige plekje aan. Ik krijg kippenvel over heel mijn lijf. 'Niall...' Kreun ik zachtjes van het fijne gevoel. Als hij dat hoort gaat hij met zijn vinger naar binnen en zoekt een goed ritme.

Als ik klaargekomen ben, zoent Niall me liefdevol. Daarna trek ik pyjama aan en ga naast Niall in bed liggen. Ik voel me moe en val uiteindelijk in Niall's armen in slaap.

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!