20. kapitola - Prvá noc v jednom stane

2.1K 119 0
                                    

Harry však nemohol zaspať. Nebol zvyknutý spávať v cudzom prostredí a okrem toho ho do chrbta tlačil nejaký kameň spod stanu. Prehadzoval sa z boka na bok s účelom nájsť si vhodnú polohu na spanie, no nedarilo sa mu to.
Tina tiež nemohla zaspať. Nie kvôli tomu, že by nebola unavená, to nie. Bolo to kvôli Harrymu. Vďaka jeho neustálemu prevaľovaniu sa, spacak vydával šušťavé zvuky, vďaka ktorým Tina nemohla spať. Liezlo jej to už pekne na nervy a tak sa doňho otrávene ozvala.
„Mohol by si sa už konečne prestať prevaľovať?"
„Nie, nemohol. Do chrbta ma tlačí kameň a neviem si nájsť dobrú polohu," vysvetlil jej.
„Keď si nechcel, aby ťa tlačili kamene, mal si si vziať karimatku," poučila ho.
Harry nad tým len prevrátil očami, čo ona v tme nemohla vidieť, otočil sa jej smerom a zo zadu ju objal. Hlavu si zaboril do jej vlasov, z ktorých vychádzala vanilkovo - pomarančová vôňa. Táto poloha mu úplne vyhovovala a lepšie sa mu v nej zaspávalo, no niekomu inému to dosť prekážalo.
„Styles?! Čo to robíš?!" ozvalo sa blonďavé dievča, ktoré objímal a snažilo sa dostať z jeho náručia.
„Takto sa už nebudem prevaľovať, veď to si chcela, nie?" povedal jej do vlasov, pričom ju jeho teplý dych šteklil na krku.
„Chcela, ale nemyslela som tým, aby si ma objímal, pusti ma!"
„Nie," protestoval.
„Styles, okamžite daj tu ruku preč," rozkazovala.
„Ktorú?"
„Obidve!"
Harry sa nad tým len zasmial a pustil ju. Ľahol si na chrbát a pozeral do stropu. Povzdychol si nad tým, že Tina ešte stále nič nepovedala a dokonca nezmenila ani polohu. Neznášal ticho. Hlavne nie v tedy, keď bol s niekym a vedel, že je pri plnom vedomí. Svoj pohľad presmeroval na ňu, no ďalej mĺčal. Tina však nespala. Dokonca nemala ani zatvorené oči, no Harry si to nevšimol. Pozerala sa pred seba a tiež rozmýšľala. Nie však nad tým, že v stane panuje ticho, ale nad tým, že ako to tam s ním vydrží ďalších päť dní. Cez deň sa mu bude snažiť vyhýbať, ale v noci? V noci to nebude také jednoduché. Možno že by sa mohla prepašovať do stanu k Emily, Niallovi a Grace. Nie, nie, to nevíjde. Harry by si všimol, že zmizla a na 100% by si to nenechal len pre seba. Mala by z toho potom problém a to nechcela. Problémy, ktoré mala len kvôli Harrymu jej bohato stačili.
Spať sa jej už nechcelo a tak sa prevalila na druhý bok - čelom k Harrymu a pozerala na jeho hruď, ako pomaly klesá a stúpa. Trebalo sa jej súrne vysmrkať, ale vreckovky boli v jej batohu, ktorý bol na opačnej strane stanu. Pozrela Harrymu do tváre. Myslela si, že už zaspal, pretože mal zavreté oči a pravidelne dýchal. Nadvihla sa na lakťoch a sadla si. Následne sa cez neho naklonila a natiahla sa po ruksaku, v ktorom šmatrala a snažila sa nájsť vreckovky.
„No, páááni. Tak na toto by som si vedel zvyknúť," ozval sa Harry nadšene a čapol ju po zadku.
„Styles!" zvýskla na celý stan, na čo sa Harry okamžite rozosmial.
„To nie je smiešne, Styles! Skoro som kvôli tebe dostala infarkt!" kričala po ňom.
Ešte raz sa natiahla po vreckovkách. Harry sa nadvihol na lakťoch a nenápadne si ju obzeral a skoro až slintal nad jej postavou. Keď ich konečne našla sadla si späť a všimla si jeho pohľad.
„Utri si slinu, Styles."
Harry sa len nechápavo pozrel a potom pochopil, čo tým myslela. Ľahol si späť a opäť pozeral do stropu. Keď si Tina konečne uvoľnila nos, tiež si ľahla a snažila sa zaspať. Nakoniec sa jej to podarilo a Harrymu tiež.

Ráno sa Harry zobudil ako prvý. Pretrel si oči a v sede si ponaťahoval všetky kosti. V tom sa obzrel. Zistil, že Tina ešte spí a tak sa rozhodol, že jej niečo vyvedie. Potichu odzipsoval ruksak a vybral z neho fľašu vody. Napil sa, no neodložil ju späť. Miesto toho sa naklonil k Tininým topánkam a do pravej aj ľavej vylial 1/3 z fľaše. Z poslednej tretiny vody, ktorá ostala vo fľaši, si odpil glg a následne zvyšok obsahu vylial Tine do tváre.
„Ááá," zapišťala, pri čom si sadla.
Nekontrolovateľný smiech vychádzajúci z Harryho hrdla bolo počuť až do vedľajšieho stanu, kde zobudil pár spiacich spolužiakov.
Tina bola nahnevaná. Harry to mohol predpokladať. Veď kto by sa nenahneval, keby naňho niekto vylial vodu o ôsmej ráno?
Pozerala naňho prísným, no nahnevaným pohľadom. Prepaľovala ho očami. Mohol priam až cítiť, ako sa mu v hlave robí diera, no on nereagoval. Ďalej sa hlasno smial až mu z očí pomaly začali tiecť slzy. Tina to už nevydržala. Napriahla ruku a silno ho čapla po záhlavku. Harry sa okamžite prestal smiať a chytil sa za hlavu.
„Au, si normálna?" pozerel na Tinu a pri tom si s úsmevom šúchal "boľavé" miesto.
„Ty sa pýtaš mňa, či som normálna? To ja by som sa mala pýtať teba!" divo pri tom gestikulovala a nezabudla kričať na celý les.
Nechcela už pri ňom stráviť viac času a tak sa natiahla po topánkach.
„Ááále, ty už mi chceš utiecť?" spýtal sa Harry s úškrnom a zatarasil jej cestu k topánkam.
„Styles, uhni!" skríkla a hnusne naň zazrela.
„Ee," pokrútil hlavou, na čo sa Tina nahnevala ešte viac a začala ho udierať, kde jej prišlo.
Harrymu, hore svalov, to vôbec nič nerobilo, ale po chvíli mu to predsa len začalo vadiť a tak jej chytil obe ruky do tých svojich.
„Kľud, cica."
„Nevolaj ma cica a láskavo ma pusti!" rozkázala mu a začala sa mykať.
„Tak fajn," s úškrnom jej pustil ruky, no to ešte nebol koniec.
Jeho ruky zablúdili k jej pásu, kde ju začal štekliť, následkom čoho spadla na chrbát a smiala sa na celý stan. Harry hneď využil situáciu a sadol si na jej pánvu obkročmo. Neprestával ju štekliť a ona sa neprestávala smiať.
„Dosť! Prosím dosť!" snažila sa prehovoriť pomedzi smiech.
Harry na jej želanie prestal, no ešte neskončil. Chytil jej obe ruky a pridŕžal jej ich nad hlavou.
„Čo za to?" spýtal sa zvedavo.
„Za to ťa nezabijem," odpovedala Tina, no Harrymu sa táto odpoveď nepáčila.
„Zlá odpoveď," povedal a jednu jeho ruku jej presunul na pás, kde ju začal opäť štekliť.
„Dobre, dobre! Vyhral si!" kričala Tina cez smiech.
„Tááákže, čo dostanem?" nadvihol obočie.
„Čo by si chcel?" spýtala sa zvedavo Tina.

ArgumentWhere stories live. Discover now