Taekookie ~ mirai nikki crossover

113 6 2
                                    

Lol oon ollut laiska ja kiireinen mun toisen kirjan kanssa joten en oo päivittäny tätä xD Ja siis ideat uuppuu joten teen tämmösen crossoverin mirai Nikkin kans. Basically sama idea ku hunger gamesissa. Tää on sit surullinen.
*_*_*_*_*_*_*
Tae: Yukiteru Amano
Jungkook: Yuno Gasai
*_*_*_*_*_*_*
Juoni: Muut viholliset on saatu tapettua ja vain tae ja kookie ovet enää jäljellä. Mutta nyt heidän pitää päättää kummasta tulee jumala ja kumpi luopuu hengestään toisen vuoksi.
*_*_*_*_*_*_*
Jungkook pov

Halaan tae:a. Seisomme tuhoutuneessa rakennuksessa ja sataa lunta. Kyyneleet valuvat poskiani pitkin. Musta tukkani on sekaisin ja silmäni ovat punaiset kaikesta itkemisestä. En halua päästää irti. Tunnen suunnatonta rakkautta mutta myös surua. Kohta jommankumman on pakko lähteä tästä maailmasta. Miksi? Miksi elämän pitää olla näin epäreilua?

Tae rutistaa minua tiukasti lihaksikkailla käsillään ja sanon: "En usko tätä. Sinä valitsi minut ikuisen ilon maan sijasta" "Jungkook. Tapa mut." Tae sanoo minulle. Nostan pääni hänen olkapäältään. Katson eteeni kauhistuneena, hän jatkaa.

"Sinä tajuat sen nyt, vai mitä? Sinä et kuulu tänne" Suljen silmäni ja painan pääni takaisin hänen olkapäähänsä. "Joten... Minä kuolen ja teen tilaa sinulle" kun sanat iskeytyvät tajuntaani pääni nousee ylös ja tulevaisuuden päiväkirjani antaa merkkiäänen.

Avaan puhelimeni ja siellä ei ole mitään. Hetken seisomme vain paikallamme ja halaamme toisiamme. "Hyvä on. Jos se on mitä haluat." Itkien sanon.

"Tapoin paljon ihmisiä. Mutta en voi tappaa sinua" hän sanoo rauhallisesti ja rakastavasti. "Sinä olet niin typerä, Tarhyung" sanon ja kohotan veitseni. Isken sen täysiä kylkeeni ja kipu valtaa kehoni. Lyyhistyn tae:a vasten. Taehyungin silmät laajenevat ja hän rupeaa tärisemään. Hän katsoo eteensä kuin transsissa ja yhtäkkiä hon kääntyy minuun päin: "Miksi?" hän henkäisee ulos.

Suljen itkuiset silmäni ja sanon: "Minä pysyn täällä". Veitsi on silti kyljessäni ja pidän kahvasta kiinni. "MIKSI!" Hän sanoo paniikissa lujempaa. "Minä kerroin sinulle. En voi puukottaa sinua" Suoristan selkäni ja katson suoraan taehyingin silmiin. Päästän kahvasta irti ja kaadun tae:n syliin. Puhelimeni putoaa kädestäni maahan. Siinä lukee "dead end".

"Sanoinhan sinulle etten puukota sinua" sanon heikosti. "Se on tulevaisuus." itken hänen sylissään. "Sinä et voi..." hän on alkanut myös itkemään. "Pyydän, suutele minua, taehyung" katson ylöspäin ja hän nyökkää.

Varovasti painamme huulemme yhteen. Tulen ikävöimään tätä tunnetta. Huulemme sopivat täydellisesti yhteen. Kyydeleet valuvat noroina molempien poskilla. Otan tae:sta tukea pysyäkseni pystyssä. 'Tämä on minun kohtaloni' ajattelen suudellessank tae:a.

Huulemme erkanevat ja katson häntä silmiin: "Nyt sinä olet vielä parempi suutelemisessa, tae...hyung." sanon vaimeasti. Tunnen kuinka aikani on koittanut. Pimeys valtaa minut ja olen poissa.

Tae lyyhistyy mahaan silti minä hänen sylissään. "JUNGKOOK!" hän huutaa/itkee ja rutistaa ruumistani tiukasti. Minua satuttaa nähdä hänet niin surullisena.

'Hyvästi, taehyng'

*_*_*_*_*
Mitäs tykkäsitte? Laitan sen alkuperäisen videon tonne ylös. Ja jos haluutte extra feels nii ettikkää "mirai nikki here with you" YouTubesta ja laitakaa se taustalle.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 13, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BTS ~ oneshots//FinWhere stories live. Discover now