hoofdstuk 6

7.1K 216 7

Niall pov.

De wekker gaat af. Het is nog zo vroeg. Ik kijk naast me, maar Fleur slaapt gewoon door de wekker heen. Ik schud haar zachtjes wakker. 'Fleur, we moeten zo gaan.' Fluister ik. 'Mmm.' Mompelt ze. Ik stap het bed uit en maak me klaar, zodat we dadelijk kunnen aanrijden naar het vliegveld. Langzaam staat Fleur ook op en gaat zich ook klaarmaken. 'Hoelang is het rijden naar het vliegveld?' Vraagt ze met een slaperige stem. 'Niet zo lang. Het vliegen duurt ook niet zo lang hoor.' Ze knikt en maakt zich verder klaar.

'Heb je alles?' Vraag ik net voordat we aanrijden. 'Ja zeker weten. Jij ook?' 'Ja ik ook.' Ik glimlach tevreden en rijdt dan aan naar het vliegveld.

~als ze in Parijs zijn~

'Hier zijn jullie sleutels.' Zegt de medewerkster van het hotel vriendelijk. Wij lachen dankbaar naar haar en stappen in de lift om naar de 3e verdieping te gaan.

'We zijn er, nu de juiste kamer nog even zoeken.' Zeg ik. We lopen rond, terwijl we zoeken naar de juiste kamer. 'Niall, hier is het.' Hoor ik Fleur opeens zeggen. Ik loop naar haar toe en open de deur met de sleutels die we net hebben gekregen. We lopen naar binnen en ik sluit de deur achter ons. 'Oh my god.' Zegt Fleur. 'Het is zo mooi.' Zeg ik daarna. Het is heel mooi ingericht, er staat een groot bed in de kamer en er zit een mooie badkamer bij. Op het bed zijn allemaal rozenblaadjes gestrooid en er staat champagne bij het bubbelbad. 'Zullen we in het bad gaan?' Vraag ik. Fleur kijkt me onzeker aan. 'Maar ik heb je nog nooit naakt gezien en jij mij ook niet en... Ik weet niet of ik al samen met je naakt in een bad durf, sorry.' 'Maakt niet uit, ik snap het opzich wel. Dan doe jij je bikini aan, dan doe ik mijn zwembroek wel aan.' Zeg ik en geef haar een lief kusje.

Fleur pov.

We stappen het warme, bubbelende water in. Niall pakt de 2 glazen en doet er champagne in, we proosten en nemen allebei een slok. 'We gaan toch wel gewoon door met de lessen?' Vraagt Niall hoopvol. 'Ja tuurlijk.' Zeg ik terwijl ik lichtjes begin te blozen.

~'s avonds~

We liggen samen in het grote, warme bed. We kijken naar een film. Ik vind de film eigenlijk best wel saai. Opeens draait Niall zich naar mij om en knuffelt me. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht, hij laat me me zo blij voelen. 'Wil je verdergaan met de lessen?' 'Ja.' Zeg ik. 'Wil je me aanraken? Je snapt wel wat ik bedoel.' Ik begin te blozen. 'Zeg maar eerlijk, je wilt het hè?' 'Uhm... Ja.' Niall krijgt een glimlach op zijn gezicht en gaat recht liggen. Hij pakt voorzichtig mijn hand vast en legt die op zijn boxer. 'Knijp er maar zachtjes in.' Hij haalt zijn hand weg en ik doe wat hij zegt. Ik voel hem steeds harder worden. 'Wil je me aftrekken?' 'Uhm... Ja oké.' 'Trek m'n boxer maar uit.' Zegt Niall. Ik pak de elastiek van zijn boxer en doe hem langzaam naar beneden. Ik schrik best van zijn lengte, hij is best groot. 'Pak maar vast.' Zegt Niall en hij pakt mijn hand weer en leidt die naar zijn lengte. Ik sluit mijn hand om zijn lengte heen, Niall heeft zijn hand over mijn hand heen en gaat op en neer. Als we het juiste ritme hebben gevonden, laat Niall mijn hand los en laat het mij nu alleen doen. Ik ga eerst langzaam op en neer, maar ga steeds sneller. Niall geniet ervan en uiteindelijk komt hij hijgend klaar in mijn hand en een beetje over zijn buik. Ik bloos en Niall trekt me naar zich toe. 'Wow dat deed je geweldig, morgen ga ik jou laten genieten.' Zegt hij zwoel.

-----------------------------------------

Wat vinden jullie er tot nu toe van? Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!